Пригон авто из США
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Пригон авто из США
Тут еліти хочуть акцизи на бензин і газ переглянути. Зменшити перекос...так що думайте, перед покупкою 3х/4х/5и літровий американських драконів...бо лавку з газом можуть прикрити.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Газ завжди був дешевше бензина і буде, інакше ніхто не буде ним заправлятись.
Великокубатурні атмосферні бензинові мотори - вони самі надійні, тому і дуже популярні і це відносться не тільки до американських авто, а й до японських та німецьких. Легендарність Toyota Land Cruiser і Mercedes G500 Gelendewagen була б неможливою без їхніх моторів V8 - 5.7 літра і 5.0 літра відповідно. А хто хоче економії, тому краще купляти якесь рено 1.5 турбодизель наприклад. Тому люди діляться на тих хто вибирає економію і тих хто надійність та довговічність.
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
Був....але може стати з мінімальною різницею (А не як зараз - Х2). Кубатурники - це круто. Але це просто слова....якщо ціна заправки зробить ті ж Х2....дохрина драконів будуть сидіти під ''ґанком''...бо якраз найвигідніша ціна йде на багатокубатурних драконів, з розрахунком на газ...
І чим старший буде шротяк тим менше Ґьорґіїв, які його куплять
І чим старший буде шротяк тим менше Ґьорґіїв, які його куплять
- Дід Панас
- Адміністратор
Ну не знаю...але пам’ятаю що коли різко піднялись були ціни на бензин, то мій сусід з економічним авто їздив на базар на маршрутці, а я далі продовжував тоді їздити своїм крузаком))
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
Я вас розумію. А, що буде, якщо і газ ще підніметься?
І про економію.... беручи америкоса, щоб зекономити декілька косарів....ПИТАННЯ---> ці люди думають про економію?

П.С. ....не знаю, як мат, але шаг я вам поставив
І про економію.... беручи америкоса, щоб зекономити декілька косарів....ПИТАННЯ---> ці люди думають про економію?

П.С. ....не знаю, як мат, але шаг я вам поставив

- Дід Панас
- Адміністратор
Буде як завжди - хтось буде економити, а хтось буде їздити - це залежить від достатку конкретної людини. а не від ціни на паливо.
Що таке "америкос" у вашому розумінні і про що ми говоримо?
Зі штатів в основному приганяють японські, європейські, корейські авто і менше авто американських виробників (в основному це авто, які мають європейські аналоги) і в основному з об"ємом двигуна до 3 літрів, бо більший об"єм дорогий в розмитненні.
Що таке "америкос" у вашому розумінні і про що ми говоримо?
Зі штатів в основному приганяють японські, європейські, корейські авто і менше авто американських виробників (в основному це авто, які мають європейські аналоги) і в основному з об"ємом двигуна до 3 літрів, бо більший об"єм дорогий в розмитненні.
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
Та я ж не сперечаюся з вами....я висловив свою думку про газ....будьте обережні....
І я думаю, що вони таки це зроблять, БО....дуже багато почало їздити на газу, особливо ''америкосів''...зменшивши на декілька грн бензин і збільшивши на Х2''декілька грн'' газ, вони Не викличуть масове незадоволення і отримають ще більші прибутки.
А опишуть це, як незалежнність від агресора
І я думаю, що вони таки це зроблять, БО....дуже багато почало їздити на газу, особливо ''америкосів''...зменшивши на декілька грн бензин і збільшивши на Х2''декілька грн'' газ, вони Не викличуть масове незадоволення і отримають ще більші прибутки.
А опишуть це, як незалежнність від агресора
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 159 разів
- Подякували: 82 рази
до речі про рено турбодізель...
тут ціни на каджар впали у нас :D тепер за 21.5к баксів можна взяти новенький каджар в норм комплектації у нас (я так думає що це дізельгейтні з європи...) а то чого раптом дізеляка коштує на 1.2к баксів дешевше ніж бензинові 1.2...
Ясно що каджар не конкурент 7ми місним амереканцям .. але за ті самі гроші, новий, європейський автомобіль який буде жерти літрів 5-6 по місту дізеля з чудовою шумкою)
про великі авта із сша з атмосфертинками.. ну є смисл брати якщо плануєте їздити 200-300к на них... в мене виходить в рік до 10 тисяч та і впевнений що, яко все буде добре то років через 5ть захочеться інший автомобіль.. класти газ на крузакі чи тайгершарк від джип хз.... я б не клав ) це все рівно що купити новенький лексус за овердохрена і покласти газ бо заправа дорога.. толку брати такий авто за такі гроші щоб економити пару грн на заправці
тут ціни на каджар впали у нас :D тепер за 21.5к баксів можна взяти новенький каджар в норм комплектації у нас (я так думає що це дізельгейтні з європи...) а то чого раптом дізеляка коштує на 1.2к баксів дешевше ніж бензинові 1.2...
Ясно що каджар не конкурент 7ми місним амереканцям .. але за ті самі гроші, новий, європейський автомобіль який буде жерти літрів 5-6 по місту дізеля з чудовою шумкою)
про великі авта із сша з атмосфертинками.. ну є смисл брати якщо плануєте їздити 200-300к на них... в мене виходить в рік до 10 тисяч та і впевнений що, яко все буде добре то років через 5ть захочеться інший автомобіль.. класти газ на крузакі чи тайгершарк від джип хз.... я б не клав ) це все рівно що купити новенький лексус за овердохрена і покласти газ бо заправа дорога.. толку брати такий авто за такі гроші щоб економити пару грн на заправці
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Знайомий хайлендера рік відновлював. Але він робив для себе, всі зламані деталі заміняв на нові або з розборок (штати або араби).Sl@vcheg писав: ↑07 листопада 2020, 10:21Мы тут начали считать деталюхи на эксплолера и чуть подофигели. к примеру. Фара (одна) 600-800 баксов. Рамка противотуманки 100баксов. Сраный подкрылок (один) 100баксов. Бампер в сборе приб 1к баксов. Я ещё удивлялся что нам в ремонт Американ Велс заложили 3500бакинских думали будет дешевле, что там роботы и запчастей подкинуть фару, бампер, крыло))
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 963 рази
- Подякували: 1647 разів
Сегодня машина уже на Житомирской таможне, обещают что через день-два будет уже в городе. Таможня вышла почему-то на 500 баксов дешевле чем изначально считали с Американ Велс. В принципе приятный бонус)) Все остальное пока четко по суммах как было объявлено в начале.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет