Пригон авто из США

Вільне спілкування
Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Re: Пригон авто из США

Повідомлення Vov4ik » 06 листопада 2020, 08:04

deploy писав:
06 листопада 2020, 07:59
та не =) вони то гоняють тільки плати )

я поки що "он холд" так як хз що робити :? воно то дешево здається на перший погляд. але потім, коли починаєш все рахувати то за +1-2к баксів можна у нас взяти відразу те саме вже відремонтоване... біль-менш вигода починається коли тачка за +30к а до 20 к там різниця відсотків до 10...
я шукав тачку "свіженьку" року з 2017-18..
Але ж ви самі будете займаєтеся кузовними роботами. Тобто, для себе ви буде роботи якісніше, ніж Петро на продаж. І плюс, ви зразу будете знати всі косяки по авто.

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 06 листопада 2020, 08:12

rrp1 писав:
05 листопада 2020, 11:01
Нещодавно приїхала у знайомого Mazda CX5 через св моторс, при транспортуванні було розбито фару, ще не було каталізатора, на якоі стадіі він зник не зрозуміло, замість нього заварили трубу за 5000 грн. (хоча можливо було додати ще стількі ж та купити б/в), треба казати щоб робили фото усього авто, знизу теж.
Ну тут є і плюси...потім вам не потрібно його вирізати і за це платити бабки. Економія матьйого. :-D (Ну звичайно, якщо вони його перепрошили, а то ще прийдеться за його відсутність доплачувати) :-D

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 965 разів

Повідомлення Дід Панас » 06 листопада 2020, 11:45

deploy писав:
06 листопада 2020, 07:59
та не =) вони то гоняють тільки плати )

я поки що "он холд" так як хз що робити :? воно то дешево здається на перший погляд. але потім, коли починаєш все рахувати то за +1-2к баксів можна у нас взяти відразу те саме вже відремонтоване і не треба чекати біля 2-3 місяців, гадати чи там немає чогось що не враховану і чи не коцнули її десь там випадково... біль-менш вигода починається коли тачка за +30к а до 20 к там різниця відсотків до 10 реальна... я шукав тачку "свіженьку" року з 2017-18..
Які моделі авто цікавлять? Можу тут в штатах щось підібрати, дещо є в наявності.
Отака х...ня, малята

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 135 разів

Повідомлення rrp1 » 06 листопада 2020, 19:07

Vov4ik писав:
06 листопада 2020, 08:12
Ну тут є і плюси...потім вам не потрібно його вирізати і за це платити бабки. Економія матьйого. :-D (Ну звичайно, якщо вони його перепрошили, а то ще прийдеться за його відсутність доплачувати) :-D
У цієї моделі можливо відключити каталізатор тільки зміною ПЗ, при цьому злітають налаштування двигуна, за 5000 грн. лише трубу заварили щоб гази йшли далі, навіть обманку не поставили, зараз висить купа дротів, та горить "check engine", ще й витрата палива збільшена

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 351 раз
Подякували: 965 разів

Повідомлення Дід Панас » 06 листопада 2020, 19:24

rrp1 писав:
05 листопада 2020, 11:01
Нещодавно приїхала у знайомого Mazda CX5 через св моторс, при транспортуванні було розбито фару, ще не було каталізатора, на якоі стадіі він зник не зрозуміло, замість нього заварили трубу за 5000 грн. (хоча можливо було додати ще стількі ж та купити б/в), треба казати щоб робили фото усього авто, знизу теж.
Каталізатор зник швидше всього на стадії Одеса - Чернівці.
Отака х...ня, малята

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 06 листопада 2020, 22:56

rrp1 писав:
06 листопада 2020, 19:07
У цієї моделі можливо відключити каталізатор тільки зміною ПЗ, при цьому злітають налаштування двигуна, за 5000 грн. лише трубу заварили щоб гази йшли далі, навіть обманку не поставили, зараз висить купа дротів, та горить "check engine", ще й витрата палива збільшена
Ну тоді це те, про, що я писав в дужках...мало того, що вирізали...вам ще й перепрошивати комп треба за свої бабки.

І я ще не можу зрозуміти наступне. Я десь чув, що є якась гарантія відповідності авто до опису, якщо щось не відповідає, бабки на кармен і допобачення.

Чи це тільки на словах так? А в ділі - дав бабки і тебе ...буть як хочуть? Я б 100%во відмовлявся від такого авто без сажовика.

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 963 рази
Подякували: 1647 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 07 листопада 2020, 09:49

deploy писав:
05 листопада 2020, 08:15
Sl@vcheg, ну що там із авто? вже приїхало?

просто цікаво так як сам ходив-питав в амерікан вілс і св моторс але поки "он холд" :D
Корабль с авто прибыл в Клайпеду 4-го. В данный момент скинули бумаги на таможню. В течении 10 дней должно быть в Черновцах. Пока все по графику.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 07 листопада 2020, 09:56

rrp1 писав:
06 листопада 2020, 19:07
Пусть гуглит и покупает - "проставка для лямбды" Это самый простой способ здурить лямду Работы по установке на 2мин. У меня тоже на одной машине был выбит кат. горел чек. Прошивка мозгов назвали цифру 120бакинских. Мастер у которого обсуживаюсь подсказал о проставке для лямды, купил её за 300гривен, чек скинул и уже пол года все ок!
А в чем сила, брат?
- В правде..

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 135 разів

Повідомлення rrp1 » 07 листопада 2020, 10:02

Vov4ik писав:
06 листопада 2020, 22:56
Ну тоді це те, про, що я писав в дужках...мало того, що вирізали...вам ще й перепрошивати комп треба за свої бабки.

І я ще не можу зрозуміти наступне. Я десь чув, що є якась гарантія відповідності авто до опису, якщо щось не відповідає, бабки на кармен і допобачення.

Чи це тільки на словах так? А в ділі - дав бабки і тебе ...буть як хочуть? Я б 100%во відмовлявся від такого авто без сажовика.
Про сажовик дізналися вже у самому кінці, по фото з аукціона видно що немає коліс, аккумулятора, було пошкоджено задній бампер та капот (скоріше усьго не у ДТП), ще не було жодного ключа - карти, вже на фото у Німеччині після розгрузки з контейнера було видно що пошкоджено фару причому скло й корпус, вони згодились "безкоштовно" відремонтувати фару без вартості запчастин, було куплено скло та герметик, коли забирали машину було видно що скло було замінено, а задня частина так і залишилася пробитою і тепер фара потіє. Колеса аккумулятор та ключі теж купляв замовник, у іншому машина як нова, проїхала 40000 км (29000 міль), повітряниі фільтр як новий, масло прозоре, ще бензину було більше пів бака. Якщо купувати через св моторс ліпше забирати як є бо прийдется все переробляти.

Sl@vcheg
Адміністратор

Повідомлення Sl@vcheg » 07 листопада 2020, 10:06

Vov4ik писав:
06 листопада 2020, 22:56

Я не думаю что кат пропал где-то по дороге, его скорей всего скрутили ещё в Америке, такое часто случается когда машина покупается не у страховой компании а от какого-то частного продавца или мелкой конторы.
Ответственность за машину при доставке заключается в том что она не получит новых повреждений во время транспортировки. Тое. то что вы видите на фото при покупке должно в таком-же виде приехать.
Вернуть машину по прибытию конечно не выйдет она куплена на вас - вы хозяин и когда машина уже доставлена за неё уже в 99% уплачена таможня.
А в чем сила, брат?
- В правде..

Відповісти

Повернутись до “Балачки”