Китайский вирус + Опрос!

Вільне спілкування

Кто столкнулся с короновирусом ?

Не слыхал про такой
5
5%
Знаю про него только из СМИ и соцсетей
27
26%
Далекие знакомые заразились
9
9%
Заразились близкие знакомые (соседи)
14
14%
Заразились родственники
18
17%
Сам заразился.
30
29%

Всього голосів: 103

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Китайский вирус + Опрос!

Повідомлення Master » 23 січня 2020, 17:32

https://www.worldometers.info/coronavirus/

новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/

Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 963 рази
Подякували: 1647 разів

Re: Китайский вирус + Опрос!

Повідомлення Sl@vcheg » 15 жовтня 2020, 20:16

Черновцы с понедельника опять будут в красной зоне. Инфа с достоверного источника.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 15 жовтня 2020, 20:24

Sl@vcheg писав:
15 жовтня 2020, 20:16
Черновцы с понедельника опять будут в красной зоне. Инфа с достоверного источника.
уже не секрет - кругом об этом.

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 жовтня 2020, 08:31

В Британии остро раскритиковали королеву Елизавету II, которая впервые за последние семь месяцев приняла участие в официальном публичном мероприятии, посетив 15 октября вместе с принцем Уильямом центр исследований химического и биологического оружия. Как пишет издание Express, многие пользователи соцсетей были возмущены тем, что 94-летняя королева и ее внук нарушили предписания правительства, появившись на людях без защитной маски.
Один из руководителей антимонархической организации Republic Грэм Смит заявил: «Королева должна подавать пример. Я не понимаю, как это соответствует правилам, которым должны следовать все остальные. Поэтому дворцу нужно придумать соответствующее объяснение».

В Букингемском дворце между тем заявили, что были приняты меры предосторожности. Хотя во время визита Елизаветы никто не надевал маски, все 48 человек, так или иначе принимавших участие в мероприятии, сдали накануне тесты на коронавирус и получили отрицательные результаты. По возможности также все старались соблюдать предписанную дистанцию — в том числе и между венценосной бабушкой и внуком.

Детский лепет на лужайке!

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 16 жовтня 2020, 09:39

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 жовтня 2020, 12:17

Ацтеки і інки приносили своїх вождів в жертву богам під час епідемій. Я ні на що не натякаю. Просто гарний обряд🤷🏿‍♂️👇

Зображення

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 18 жовтня 2020, 17:50

Врачи зацепили сладенького лошка на дойку :-D
Коронавірус надзвичайно страшний своїми ускладненнями і особливо небезпечний для людей із супутніми захворюваннями. Так стверджують лікарі від початку епідемії. Переконалися у цьому Іван та Ольга Рошки із Реваківців, що на Кіцманщині.

Кореспондентці "МБ" пан Іван розповів, коли захворіла уся сім’я, як довелося лікуватися і скільки коштів на це витратили, а також про те, чому вони змінили сімейну лікарку.

"Легені майже згоріли"

– У середині липня всією сім’єю ми були на весіллі. Мабуть, там і підхопили вірус. Після перших симптомів 20 липня я звернувся до сімейної лікарки. Вона послухала, нічого конкретно не порадила і впродовж наступних десяти днів здоров’ям нашим не цікавилася, на дзвінки не відповідала. Ми намагалися потрапити на рентген і в Кіцмані, і в Чернівцях. Та нас ніхто без електронного направлення від сімейного лікаря обстежити не міг. Крім нас із дружиною, захворіли ще дочки і внуки. Стан погіршився: у дорослих розвинулася пневмонія. Аж після того нам зробили тестування і виявили коронавірус. До слова, я інвалід другої групи, дружина має цукровий діабет, тому страх за здоров’я ми мали великий, бо чули про сумну статистику, – розповідає Іван Рошко.

Чоловік пригадує, що в інфекційне відділення Кіцманської лікарні їх поклали аж 29 липня зі складною формою ковідної пневмонії. Дружину Ольгу наступного ж дня перевели в реанімаційне відділення, бо дихати їй було дуже важко: рівень сатурації впав нижче 80 одиниць.

– Пульмунолог, який обстежувала мою дружину, сказала, що в неї сильний фіброз: ліва легеня вже згоріла, права була вражена на 70%. Загалом дружина моя пролежала в реанімації 42 доби. На її лікування ми витратили понад 160 тисяч гривень. Тільки такий препарат, як "Біовен" вартував 9 000 гривень за одну систему. Бували дні, коли на препарати йшло по 12 тисяч. Я дуже хотів врятувати свою дружину, – розповідає пан Іван. – На моє лікування витратили близько 30 тисяч за два тижні. Молодша донька тиждень в лікарні зі мною лежала. Старша донька і її діти лікувалася в Чернівцях, також в лікарні. Грошей змушені були позичити, але головне, аби здорові були. Все віддамо.

"Рятували, як могли"

За весь час перебування в реанімаційному відділенні, розповідає Іван Рошко, медики рятували дружину, як могли.

– Вона перебувала на апараті штучної вентиляції легень, бо по-іншому дихати не могла. У неї були і кровотечі, але лікарі боролися за її життя, підтримували, нас заспокоювали, – пригадує Іван Рошко. – Свій 61-й день народження моя дружина відзначила у реанімаційній. Так приємно було, коли цього дня її квітами і тортом привітали завідувач і всі працівники відділення. :-D Звісно, їй було не до тортів, але увага надзвичайно приємно вразила. Це також допомагає одужувати.
Зараз моя дружина вже вдома. Її виписали з лікарні і привезли каретою швидкої. Сама піднятися з ліжка не може, не ходить. Приймає ще чимало ліків. Дихає погано, тому ми змушені були придбати концентратор кисню за 140 тисяч гривень. Кілька разів до нас додому приїжджав завідувач реанімаційного відділення Кіцманської районної лікарні Василь Андроник, цікавився станом своєї пацієнтки, за що ми йому сердечно дякуємо. А від сімейної лікарки, яка "занедбала" наш і без того поганий стан здоров’я, ми "відписалися", уклали декларацію з іншою.

Родина Рошків висловлює глибоку вдячність усім медичним працівникам, які допомогли їм одужати, професійно виконуючи свої обов’язки. Особливі слова подяки вони адресують: Василю Андронику, завідувачу реанімаційного відділення Кіцманської районної лікарні, Юрію Апостолюку, очільнику станції швидкої допомоги в Кіцмані, Наталії Шелофеті, завідувачці інфекційного відділення Кіцманської районної лікарні, Василю Григорію, медбрату.
Ключевые моменты выделил. *pooh_lol*

Особенно доставил концентратор кысню за 140 косых. :-D

К таким буратинам не грех и визит вежливости нанести. ;-)

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 18 жовтня 2020, 18:01

Irbis писав:
18 жовтня 2020, 17:50
Врачи зацепили сладенького лошка на дойку :-D
когда стоит вопрос жизни/смерти близкого человека - кто будет считать деньги да сравнивать рыночную стоимость лекарств или аппаратуры?
разве что крайне хладнокровный или бессердечный человек.

но если имеет место быть развод пациентов при смерти на баблишко - это прям крайне мразотный поступок.

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 18 жовтня 2020, 19:10

kreativ писав:
18 жовтня 2020, 18:01
когда стоит вопрос жизни/смерти близкого человека - кто будет считать деньги да сравнивать рыночную стоимость лекарств или аппаратуры?
разве что крайне хладнокровный или бессердечный человек.

но если имеет место быть развод пациентов при смерти на баблишко - это прям крайне мразотный поступок.
"Біовен" вартував 9 000 гривень за одну систему." - простой поиск в гугеле показывает, шо ценник завышен минимум вдвое.
А обдирать смертельно больных людей - это давно стало нормой в Украине. В онкодиспансере таких чуть менее 100%. И там режут 85-летних бабулек весело и задорно. Если родаки башляют. Хотя никакого смысла в том нет, только дойка.

А если не платят - никто и не взглянет в твою сторону, а не то что завотделением несколько раз домой приедет засвидетельствовать своё почтение. :-D

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 19 жовтня 2020, 12:34

вот заметил одну особенность сегодняшней ковид- пандемии..
я так думаю, что это впервые в истории- вину за распространение и последствия пандемии хотят повесть на простых людей!!!
когда то было такое?

думаю, что нет или если и было то совсем не в таких масштабах...
вместо того чтобы признать полное бессилие и неподготовленность медицины - правительства делают крайними простых людей , которые якобы сами себе вреда желают.

вспомним - когда во времена других эпидемий так прессовали простых людей?

было такое? сомневаюсь...

а тут придумали бешенные штрафы - за что? за маску , которую сам воз еще до сих пор не рекомендовал как обязательное для всех средство защиты!!!

ну не бред?

вдумаетесь в это!

самое главное, что это сработало и в сознании очень многих - мы сами во всем виноваты!

значит с правительств и систем здравохранения и спрашивать нечего!

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 19 жовтня 2020, 19:57

Вот вам еще один ПАРАДОКС

есть подозрение - что и во всем мире этот год не будет отличаться от предыдущих!

осталось ждать не долго!

умирают те кто должен был бы умереть (+-) как бы страшно это не звучало...

а на самом деле - умирают в основном так же как и умирали , но если ранее умирали от своих болячек , то сейчас частично те у кого нашли ковид - умирают только от него.

но общая смертность при этом падает!

спасибо ковиду за это!

Відповісти

Повернутись до “Балачки”