Платіжки на електрику для населення розділять на постачання і транспортування
- VanKedisi
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 177 разів
- Подякували: 53 рази
Про це сказав в інтерв'ю "Бизнес.Цензору" голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Валерій Тарасюк.
"Безумовно. Для промислових споживачів такий поділ уже існує. Надалі це чекає на всі сфери енергетики. Так працює енергетика в усі країнах. Тому що транспортування - це природна монополія, а поставка - це конкурентний ринок, і ці послуги мають надавати різні компанії", - сказав Тарасюк.
Як повідомлялося 1 січня 2020 року було розділено платіжки за газ і на транспортування газу. На думку споживачів, це призвело до підвищення кінцевої вартості газу, хоча уряд рапортує про здешевлення блакитного палива для населення.
Кабінет міністрів обіцяє, що в цьому році вартість електроенергії для населення не підвищиться.
https://molbuk.ua/news/200754-ukrayinci ... hkamy.html
Про це сказав в інтерв'ю "Бизнес.Цензору" голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, Валерій Тарасюк.
"Безумовно. Для промислових споживачів такий поділ уже існує. Надалі це чекає на всі сфери енергетики. Так працює енергетика в усі країнах. Тому що транспортування - це природна монополія, а поставка - це конкурентний ринок, і ці послуги мають надавати різні компанії", - сказав Тарасюк.
Як повідомлялося 1 січня 2020 року було розділено платіжки за газ і на транспортування газу. На думку споживачів, це призвело до підвищення кінцевої вартості газу, хоча уряд рапортує про здешевлення блакитного палива для населення.
Кабінет міністрів обіцяє, що в цьому році вартість електроенергії для населення не підвищиться.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Re: Платіжки на електрику для населення розділять на постачання і транспортування
Как и предполагалось, проверили, народ проглотил, но, честно говоря, думал сначал с водой замутят, а потом уже с электричеством.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
Re: Платіжки на електрику для населення розділять на постачання і транспортування
на думку каких потребителей конечная стоимость увеличилась?VanKedisi писав: ↑25 травня 2020, 18:43Платіжки на електрику для населення розділять на постачання і транспортування
порохоботов?
как не считай стоимость газа уменьшилась , к примеру летом я потребляю 50 кубов
раньше (при ПП) я платил 855 /2 = 427,5
теперь при цене 290 /2 = 145
145+ 190 (транспорт) =335
так что больше ? 427 или 335 ???
зимой эта разница была еще более ощутима! (выходило более 500 грн )
и это я топлю газом! а те кто варят на плите , тем вообще эта транспортировка обходится в копейки!
так о каких потребителях речь?
опять тема ни о чем - никаких фактов и цифр - одни догадки и мечты.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
За газ народ схавав абонплату, тепер електрика, а провайдери думаю вже почали серйозно це обговорювати, ну і водопровід, каналізація і тд.
Отака х...ня, малята
- Bublik
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 326 разів
.
Востаннє редагувалось 07 вересня 2021, 23:21 користувачем Bublik, всього редагувалось 2 разів.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Може досить робити Зеленого ще зеленішим? Ціна на газ зменшилась, тому що зменшились світові ціни на газ.Master писав: ↑25 травня 2020, 20:03на думку каких потребителей конечная стоимость увеличилась?
порохоботов?
как не считай стоимость газа уменьшилась , к примеру летом я потребляю 50 кубов
раньше (при ПП) я платил 855 /2 = 427,5
теперь при цене 290 /2 = 145
145+ 190 (транспорт) =335
так что больше ? 427 или 335 ???
зимой эта разница была еще более ощутима! (выходило более 500 грн )
и это я топлю газом! а те кто варят на плите , тем вообще эта транспортировка обходится в копейки!
так о каких потребителях речь?
опять тема ни о чем - никаких фактов и цифр - одни догадки и мечты.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
если при смене провайдера не надо будет менять провода , а просто заключить новый договор с другим провом, то почему бы и нет?
а за провода платить той компании которая будет их поддерживать .
то же самое с газом и светом.
пока у нас конечно монополия , но если будет конкуренция? и будет несколько компаний ?
не будет же каждая вести к вам в хату свой газопровод и тянуть электролинию?
а за бугром разве не так?
- Master
- Легенда Форуму
да , но я не писал про Зе , а писал про то что она таки снизилась , а не наоборот как было написано выше!
причем снижаться (ежемесячно она начала при нем) совпадение?
ранее за все годы незалежности кто то припомнит когда снижали цену на газ???
ну хоть разок?
не ?
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Скоро за всё-платим доставку за доставку)