Китайский вирус + Опрос!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Китайский вирус + Опрос!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Re: Китайский вирус + Опрос!
И ты не ответил на свой же вопрос - почему никто не говорит про состояние в Великобритании.
Возможно еще и потому, что у них такое состояние "благодаря" такому же подходу к болезни как у нас... и благодаря такой же медицинской системе как у нас внедряется...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Master
- Легенда Форуму
Такое впечатление что тут есть те кому все мало и мало жертв.
Всё им кажется что жертв в разы больше но все скрывают.
Какой то мазохизм... Или как это назвать?
Всё им кажется что жертв в разы больше но все скрывают.
Какой то мазохизм... Или как это назвать?
- Master
- Легенда Форуму
По реформе супрун мы скорее ровнялись на Штаты.OlegLOA писав: ↑03 травня 2020, 13:27В этой статье - все очень напоминает нашу медицину.
И ведь мы по реформе Супрун именно на них похоже и равнялись.
Поэтому и у нас я ничего хорошего не жду...
У нас тоже ждут тяжелых симптомов чтобы сделать тест, положить в больницу.
Удивительно что смертность такая низкая.
Но это же статистика, красивые цифры можно просто нарисовать...
В Англии насколько мне известно здравоохранение бесплатное и доступное всем.
- Master
- Легенда Форуму
Вот ещё одна статья в тему.
https://blogs.korrespondent.net/blog/world/4224143
https://blogs.korrespondent.net/blog/world/4224143
Востаннє редагувалось 03 травня 2020, 18:28 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
- VanKedisi
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 177 разів
- Подякували: 53 рази
Губернатор Одещини пояснив, чому кількість хворих за добу випередила Буковину
В Одеській області за добу виявили 80 нових інфікованих, що є найбільшим показником в Україні. В Одеській облдержадміністрації кажуть, що усе через порушення карантину.
Голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций каже, що такі показники є результатом порушення карантину, пише "Громадське".
Найбільші спалахи зафіксовані там, де населення й місцева влада "легковажно ставилися до карантину та не серйозно сприймали загрозу епідемії".
Нові випадки за добу зафіксували:
Подільськ — 178 випадків (55 за добу).
Одеса — 78 випадків (2 за добу);
Біляівський район — 53 випадки (11 за добу).
В Одеській області за добу виявили 80 нових інфікованих, що є найбільшим показником в Україні. В Одеській облдержадміністрації кажуть, що усе через порушення карантину.
Голова Одеської облдержадміністрації Максим Куций каже, що такі показники є результатом порушення карантину, пише "Громадське".
Найбільші спалахи зафіксовані там, де населення й місцева влада "легковажно ставилися до карантину та не серйозно сприймали загрозу епідемії".
Нові випадки за добу зафіксували:
Подільськ — 178 випадків (55 за добу).
Одеса — 78 випадків (2 за добу);
Біляівський район — 53 випадки (11 за добу).
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Щоб краще оцінювати динаміку поширення в умовах тривалої пандемії, ВООЗ почав публікувати кількість нових випадків за останні 7 днів та приріст загальної кількості випадків за останніх 7 днів (у порівнянні з попередніми 7 днями).
Вимірюючи у такий спосіб можна бачити, чи спалах “розгорається”, просто “горить” або ж “тліє” і скоро закінчиться.
У таблицях - сьогоднішній стан справ у Європі за цими показниками (а повний дашборд тут):
- Як і очікувалося, пандемія у Європі пересунулася на схід.
- Центром спалаху є Росія, наздоганяє Білорусь.
- Україна - у п’ятірці лідерів у Європі за приростом нових випадків.
- Забудьте про Італію, Іспанію, Німеччину. Вони уже виходять з пандемії.
- Дві країни Західної Європи, де спалахи ще відносно активні - Великобританія та Швеція. Перша ввела карантин пізніше за інші країни Західної Європи, друга - взагалі не вводила.
Щодо п'ятірки лідерів на сьогодні: Росія, Білорусь, Казахстан, Україна, Вірменія. Я не дуже добре знаю ситуацію у Казахстані та Вірменії. Ситуацію в Росії (яка ввела карантин запізно і у дивній формі) та Білорусі (взагалі не вводить карантин) можна було передбачити.
А от як пояснити ситуацію в Україні?
Україна впровадила карантин синхронно з країнами Західної Європи, причому наш карантин був один з найбільш жорстких. Проте не лише країни “старої” Європи, але й центральноєвропейські, а також Польща, Литва уже виходять з пандемії.
Як нещодавно сказав головний санітарний лікар, “карантин працює”. Але, як бачимо, він працює якось поганенько.
Проблема в тому, що не працює система тестування-виявлення-ізоляції. Карантин у Європі вводили в першу чергу для розгортання цієї системи.
Литва, наприклад, стала одною з найкращих у світі за цими параметрами. Польща робить у кілька разів більше тестів ніж Україна та розміщує на ізоляцію у кільканадцять разів більше людей. Країни Західної Європи роблять у десятки разів більше тестів та мають потужні системи виявлення та ізоляції.
Україні потрібно зрозуміти, що карантин сам по собі - не працює. Час припинити покладатися лише на нього і нарешті іти за рекомендаціями ВООЗ та досвідом сусідів із західного, а не східного боку.
Україна опинилася у непростій ситуації. Спалах в країні ще триває, він один з найактивніших у Європі. При цьому ми не знаємо його реального масштабу через низький рівень тестування. Карантин, який дотепер був єдиною надією уряду, більше не працює. З ним потрібно щось робити. Але і виходити з нього без налагодженого тестування та ізоляції - дуже ризиковано.
Павло Ковтонюк
Вимірюючи у такий спосіб можна бачити, чи спалах “розгорається”, просто “горить” або ж “тліє” і скоро закінчиться.
У таблицях - сьогоднішній стан справ у Європі за цими показниками (а повний дашборд тут):
- Як і очікувалося, пандемія у Європі пересунулася на схід.
- Центром спалаху є Росія, наздоганяє Білорусь.
- Україна - у п’ятірці лідерів у Європі за приростом нових випадків.
- Забудьте про Італію, Іспанію, Німеччину. Вони уже виходять з пандемії.
- Дві країни Західної Європи, де спалахи ще відносно активні - Великобританія та Швеція. Перша ввела карантин пізніше за інші країни Західної Європи, друга - взагалі не вводила.
Щодо п'ятірки лідерів на сьогодні: Росія, Білорусь, Казахстан, Україна, Вірменія. Я не дуже добре знаю ситуацію у Казахстані та Вірменії. Ситуацію в Росії (яка ввела карантин запізно і у дивній формі) та Білорусі (взагалі не вводить карантин) можна було передбачити.
А от як пояснити ситуацію в Україні?
Україна впровадила карантин синхронно з країнами Західної Європи, причому наш карантин був один з найбільш жорстких. Проте не лише країни “старої” Європи, але й центральноєвропейські, а також Польща, Литва уже виходять з пандемії.
Як нещодавно сказав головний санітарний лікар, “карантин працює”. Але, як бачимо, він працює якось поганенько.
Проблема в тому, що не працює система тестування-виявлення-ізоляції. Карантин у Європі вводили в першу чергу для розгортання цієї системи.
Литва, наприклад, стала одною з найкращих у світі за цими параметрами. Польща робить у кілька разів більше тестів ніж Україна та розміщує на ізоляцію у кільканадцять разів більше людей. Країни Західної Європи роблять у десятки разів більше тестів та мають потужні системи виявлення та ізоляції.
Україні потрібно зрозуміти, що карантин сам по собі - не працює. Час припинити покладатися лише на нього і нарешті іти за рекомендаціями ВООЗ та досвідом сусідів із західного, а не східного боку.
Україна опинилася у непростій ситуації. Спалах в країні ще триває, він один з найактивніших у Європі. При цьому ми не знаємо його реального масштабу через низький рівень тестування. Карантин, який дотепер був єдиною надією уряду, більше не працює. З ним потрібно щось робити. Але і виходити з нього без налагодженого тестування та ізоляції - дуже ризиковано.
Павло Ковтонюк
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди