А вы верите в порчу-сглаз-наговор?))
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: А вы верите в порчу-сглаз-наговор?))
Потапапапа писав: ↑19 лютого 2020, 16:40… Иконки - разные! Талисманы - РАЗНЫЕ! Обряды - тоже разные. Неизвестно ещё - что надёжнее.
Я більш ніж впевнений що ще до того як сталося … на тому повороті у вас був внутрішній діалог з ангелом … і надійніше було довіряти йому … , а не прикритися освяченнями та інш. … .
Кому насправді служать різні священники — теж велике питання … .
Та й з Богом і богами … зараз теж не все ясно і гладко щоб шукати там надійності … !
Всі ці ікони і талісмани … працюють кожний на своє … і часто зовсім не так як це може уявлятися і очікуватися … .
Якщо не знати як працює і чи працюватиме освячення … то таки краще не вдаватися до того … і не сподіватися даремно … !
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Це дуже глибока … думка !
Так що — не дивуйтесь раптом що … .
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
так само, як і забобони і всілякі примисли...
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Я не дивно … зараз командують боги … , а Бог вам же написали в Біблії що пішов відпочивати … !
Це ще добре що ми не застали часи коли боги між собою воювали на Землі … ! Перемогли здається зовсім не ті , а ті хто малює серед ікон "всевидяче око" як на відомих купюрах … !
Радує тільки те що Бог вмерти не може , а на дещо здатний навіть спросоння і у слабосвідомому стані … .
Прямий доступ до нього можливий лише через його правильну модель в його "копіях" … , котрі теж тим не менш постійно гуртом вводяться в загальний стан несвідомості … щоб нікого остаточно не розбудити … .
Як не вірити … то звичайно немає шансів на щось і розраховувати … . Але і віра без знання і практики також ніщо … .
Це ще добре що ми не застали часи коли боги між собою воювали на Землі … ! Перемогли здається зовсім не ті , а ті хто малює серед ікон "всевидяче око" як на відомих купюрах … !
Радує тільки те що Бог вмерти не може , а на дещо здатний навіть спросоння і у слабосвідомому стані … .
Прямий доступ до нього можливий лише через його правильну модель в його "копіях" … , котрі теж тим не менш постійно гуртом вводяться в загальний стан несвідомості … щоб нікого остаточно не розбудити … .
Як не вірити … то звичайно немає шансів на щось і розраховувати … . Але і віра без знання і практики також ніщо … .
- Потапапапа
- Досвідчений
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 113 разів
Посоны... Я конечно дико извиняюсь, но... шо вы курите???
Все просто. New life.
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
- Потапапапа
- Досвідчений
- Дякував (ла): 56 разів
- Подякували: 113 разів
Ну поделись секретом, ТАЗИТ, от чего тогда так рвёт жбан?
Ну откуда такие перлы как "боги воевали", "прямый доступ до нього" и так далее... ЧТО ЭТО? Это такой стёб, или я просто не в теме :( Я порой просто в осадок выпадаю от того ЧТО тут читаю. Незнаю КАК это понимать. Блин, может это действительно разница в менталитете, но... как это развидеть???
Ну откуда такие перлы как "боги воевали", "прямый доступ до нього" и так далее... ЧТО ЭТО? Это такой стёб, или я просто не в теме :( Я порой просто в осадок выпадаю от того ЧТО тут читаю. Незнаю КАК это понимать. Блин, может это действительно разница в менталитете, но... как это развидеть???
Все просто. New life.