Ну , не знаю як вам вдається отаке … цитувати і при цьому казати що обдурив усіх мер … !
… … …
Це ви зараз прийняли позицію судді-грузина з відомого адекдоту про грузина — "мальчік сам віноват" … !
В розетку ви очевидно також не полізете під час операції , навіть якщо треба терміново підключити додатковий апарат … ?!
Коли банда гопніків когось відлупцює вночі то ви теж казатимете що він знав на що йшов … !?
Мав можливість бачити кожного з мерів і багатьох з депутатів … , і я точно можу сказати що в Каспрука рівень адекватності значно вищий за всіх минулих і нині діючих гопніків … , котрі собі наліво і направо роздали гектарчики … , а меру вказують йти на н-ий кілометр … !
Перш ніж в чомусь звинувачувати мера треба було б оцінити продуктивність штампування масиву постанов поки мера відсторонили від влади і в чому була їх суть … , а потім намагатися оцінювати мера … , в якого повноваження всього лише виконавчі насправді більше ніж генеруючі , плюс критичне управління … !
Я не кажу що мер ідеальний , але те що він робив навіть будучи відстороненим офіційно … зовсім не говорить про рівень його слиматства , а скоріше про те яку ненажерливість продемонструвала команда гієн на чолі з Проданом , дописавши собі повноваження , на котрі вони згідно статуту і не мали права … , при цьому створивши для себе в кожній з деп-осіб надійний кокон недоторканності … , очевидно явно темний і таємний для можливих активістів … , котрих дуже швидко з під РАДИ пакують поки СМІ не приїхали з тих ще що хоч трохи не сикують влізти зі своїми прямими обов'язками … !