Як обновити версію Bada1.0 до послідньої з українською мовою
Як обновити версію Bada1.0 до послідньої з українською мовою
Треба оновити версію бада 1.0 в смартфоні Samsung S 8500 Wawe на останню офіційну для України,тобто,щоб була присутня українська мова,киньте пліз ссилку з прошивкою ?
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- Yura_82
- Активіст
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 59 разів
- Контактна інформація:
Re: Як обновити версію Bada1.0 до послідньої з українською м
Был у меня такой телефон. Год назад обновлял через Samsung Kies на 2.0. Потом пожалел. Телефон стал намного медленней + убрали кучу полезных функций (например нельзя установить мелодию для группы). Сейчас в пользовании Wave 3 с Bada 2.0, чуть быстрее, но по функциям та же фигня.
ПС Если очень хочется, установите официальный Кис, прога сама всё сделает.
Разборка Skoda Octavia. Корректировка одометров (пробег), диагностика, чип-тюнинг, привязка ключей, стирание данных об ударе (crash data) в блоках airbag.
О5ОЧЗЧ1863
О5ОЧЗЧ1863
Мені якраз офіційний і треба,не знаю де знайти ))Yura_82 писав:Был у меня такой телефон. Год назад обновлял через Samsung Kies на 2.0. Потом пожалел. Телефон стал намного медленней + убрали кучу полезных функций (например нельзя установить мелодию для группы). Сейчас в пользовании Wave 3 с Bada 2.0, чуть быстрее, но по функциям та же фигня.
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
- Yura_82
- Активіст
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 59 разів
- Контактна інформація:
Разборка Skoda Octavia. Корректировка одометров (пробег), диагностика, чип-тюнинг, привязка ключей, стирание данных об ударе (crash data) в блоках airbag.
О5ОЧЗЧ1863
О5ОЧЗЧ1863
Дякую,буду пробувати
Ось http://www.badapps.ru/firmware/firms8500/ є багато різних прошивок.Раджу ставити 1.2 або 2.0.
Дякую ,то якщо от в мене сертифікований телефон з українською і російською мовами і офіційна прошивка 1.0 ,то якщо я її обновлю до версії 2.0, я нічого не втрачу з попередньої прошивки,якісь от можливості,функції чи краще залишитись на старій версії??? І для якої прошивки в неті більше додатків і програм
Ну зараз я таки більше склоняюсь до останньої 2.0 )) Мелодію я одну ставлю на всіх,це мене не дуже хвилює,мені мультимедійна частина більш цікава і кількість додатків,тому тут однозначно бада 2.0,дякую,що помогли з вибором :)
+1Jeka писав:Для Bada 1.0 дуже давно нічого не зустрічав. Є додатки, які ще підтримують Bada 1.2.І для якої прошивки в неті більше додатків і програм
І, однозначно, найбільше програм для Bada 2.0
В Bada 2.0 не можна поставити мелодію дзвінка на группу контактів. На кожен контакт індивідуально мелодія ставиться без проблем.не втрачу з попередньої прошивки,якісь от можливості,функції
Bada 2.0 значно красивіша та функціональніша за 1.0, але якщо Ви її й досі використовуєте - тут важко щось порадитичи краще залишитись на старій версії