Сушильная машинка . Вопрос.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1231 раз
- Подякували: 1306 разів
Re: Сушильная машинка . Вопрос.
Вот вы тут расказываете как в Германии все как часы должно быть))
Так вот——
Покупал в один день стиралку, сушку и микроволновку.
Стиралка в процессе доставки потерялась и приехала только сушка.
Сушка стояла и ждала пока доедет стиралка. Доехала новая стиралка( магазин заказывал через интернет кстати), сушка распаковалась——ну и результат вы читали))
Микроволновка распечаталась ( тоже не сразу) и оказалась без той стеклянной тарелки внутри.
Теперь тарелку магазин тоже дозаказал( тоже в интернете)—— но ждать ее 2 недели((
Вот такие часы))
Так вот——
Сушка стояла и ждала пока доедет стиралка. Доехала новая стиралка( магазин заказывал через интернет кстати), сушка распаковалась——ну и результат вы читали))
Микроволновка распечаталась ( тоже не сразу) и оказалась без той стеклянной тарелки внутри.
Теперь тарелку магазин тоже дозаказал( тоже в интернете)—— но ждать ее 2 недели((
Вот такие часы))
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Магазин небось турок или румын держит, мега дискаунтер?sergej1974007 писав: ↑12 жовтня 2019, 11:09Вот вы тут расказываете как в Германии все как часы должно быть))
Так вот——
Вот такие часы))
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Да нет))akinak писав: ↑12 жовтня 2019, 11:17Магазин небось турок или румын держит, мега дискаунтер?sergej1974007 писав: ↑12 жовтня 2019, 11:09Вот вы тут расказываете как в Германии все как часы должно быть))
Так вот——
Вот такие часы))
Большой сетевой немецкий Сатурн.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Так не буває, якщо товар новий. Не потрібно шукати зраду у німців)) Швидше за все ти накупляв все це з розпродажу магазина “open box” “refurbish” чи ще там якісь приколи, коли люди покористувалися їм щось не підійшло і віддали товар в магазин і тобі відправляли все це з різних складів.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
афигеть!Дід Панас писав: ↑12 жовтня 2019, 18:14Так не буває, якщо товар новий. Не потрібно шукати зраду у німців)) Швидше за все ти накупляв все це з розпродажу магазина “open box” “refurbish” чи ще там якісь приколи, коли люди покористувалися їм щось не підійшло і віддали товар в магазин і тобі відправляли все це з різних складів.
...
так оно и было?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Нафіга робити якісь припущення?Дід Панас писав: ↑12 жовтня 2019, 18:14Так не буває, якщо товар новий. Не потрібно шукати зраду у німців)) Швидше за все ти накупляв все це з розпродажу магазина “open box” “refurbish” чи ще там якісь приколи, коли люди покористувалися їм щось не підійшло і віддали товар в магазин і тобі відправляли все це з різних складів.
Все було рівно так як я описав.
Ось така в мене проблема з технікою))—— і я про це вже багато писав))
пс. Тобто все нове і все з магазу Сатурн.
Ось так сталося якось.
Всі коректно розмовляють і вибачаються за незручності, безкоштовно зробили дозаказ тієі тарілки, але менше з тим——все так і відбувалося.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Не писало навіть ANGEBOTE чи AKTIONEN навіть?)) Звичайно що будуть коректно розмовляти і вибачатися і все буде ок, але ну не вірю я, щоб замовити три речі і три косяки у німців, ну не буває просто так ))))
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Серёга требуй у них компенсацию за моральный ущерб
Сейчас это модная тема .
Пусть возместят пару лямов евро
Сейчас это модная тема .
Пусть возместят пару лямов евро
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Так він взяв і зізнався що купив щось дешевше і тому ці проблеми...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Холодильник по ангеботу був))—— але з ним якразь все добре——ось я й забув за нього навіть))
пс. І телевізор забрав останній—— скинули 300 евро і все рівно за 2 штуки виніс((
Теж все норм.