Черновцы трэш(
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Re: Черновцы треш(
viewtopic.php?f=2&t=62905
Мы уже 4й месяц так без газа сидим. Требуют подписать договор на техобслуживание и акт балансового разграничения. И в доме ни у кого никаких долгов...
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Якщо не помиляюсь 110а. І наскільки пам*ятаю під ним в цоколі є гаражі. Не багато, але все таки є.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
А вот люди пишут что удалось совместными усилиями победить.KOTBUS писав: ↑23 серпня 2019, 15:18viewtopic.php?f=2&t=62905
Мы уже 4й месяц так без газа сидим. Требуют подписать договор на техобслуживание и акт балансового разграничения. И в доме ни у кого никаких долгов...
Если коротко
1) если есть утечка газа людей из дома должны были эвакуировать в течении нескольких часов. А не начинать "отключения" да шантажировать вымогая деньги
2) люди собрались и вызвали полицию зафиксировать факт отключения
3) никто договоров не подписывал но на следующий день газ волшебным образом включили...
Подробнее можно почитать на ФБ
если кому нужно и нет возможности прочитать - могу скинуть текст
Еще пару моментов с этими "обслуживаниями".
До сих пор обслуживание входило в тариф. Но нигде никакой профилактики не проводили. Только если газовщиков вызывали.
По кр. мере в моем доме точно. Десятки лет и ничего не происходило. В моем случаи газовщики не появлялись почти 30 лет, исправно получая деньги за "обслуживание" в тарифе.
По всем правилам, если за услугу брали деньги а ее не предоставляли, тот кто брал деньги должен сейчас ремонт или обслуживание сделать за свой счет (точнее за счет уже уплоченных денег). И желательно чтоб за качеством этих работ проследил кто-то независимый от горгаза нашего. И только после этого уже передать на баланс другой организации. Но вначале - привести все в порядок как положено.
Теперь, о тех "веселых" суммах что они придумывают за обслуживание, тоже это нужно проверить.
Лично я не представляю себе что там обслуживать на такие деньги, тем более что я так понял этот оброк придется платить очень регулярно.
Трубы в доме металлические. Соединений не так много. Если раньше прокладки не меняли десятки лет и без последствий, почему сейчас их нужно менять каждый год, только потому что кто-то хочет заработать на этом? Даже в советское время, когда не принято было экономить на мелочах, так часто ничего не меняли и даже не проверяли настолько часто. А тут явно чувствуется "коммерческий подход"...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- Tyrex7
- Експерт
Саме прикольно, що будинок про який оцей текст знаходиться неподалік того біля якого згоріла автівка. І ОСББ моглиб ділитися досвідом.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Доцент
Не всі всіх знають, але й ті "про яких текст" також не самі додумалися, їм інші підказали.
Таке враження що в першу чергу газовщики намагаються "підім'яти" саме ОСББ.
До речі, десь читав що ОСББшники вирішили об'єднатися щоб разом мати можливість вирішувати складні питання і захищатися, зокрема від таких знахабнілих монополістів як горгаз. Думаю, дуже правильне рішення.
До речі, десь читав що ОСББшники вирішили об'єднатися щоб разом мати можливість вирішувати складні питання і захищатися, зокрема від таких знахабнілих монополістів як горгаз. Думаю, дуже правильне рішення.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- Tyrex7
- Експерт
Раніше голів періодично збирали в райраді, а потім в і МР. Так що основна маса бачили один одного. Інше діло як вони комунікують.OlegLOA писав: ↑23 серпня 2019, 18:48Не всі всіх знають, але й ті "про яких текст" також не самі додумалися, їм інші підказали.
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Valeria
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 671 раз
- Подякували: 229 разів
-
- Доцент
Якщо вже тут про газ... Сьогодні чув від людей випадково, що газовщики перед зимою спеціально підвищують тиск начебто для перевірки, щоб було чути витоки газу і щоб люди самі їх викликали. Не дуже схоже на правду, але казали що сьогодні якраз відчували запах газу навіть на вулиці.
Чому не схоже - якщо був би відвищений тиск, газ горів би сильніше (не помітив такого). І я так думаю складно підвищити тиск на окремі будинки, а якщо на все місто - перед вихідними це робити нелогічно.
Чому не схоже - якщо був би відвищений тиск, газ горів би сильніше (не помітив такого). І я так думаю складно підвищити тиск на окремі будинки, а якщо на все місто - перед вихідними це робити нелогічно.