Задёргались сдуденты-медики - двоечники, бездельники и коррупционеры )))

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Re: Задёргались сдуденты-медики - двоечники, бездельники и коррупционеры )))

Повідомлення koka73 » 29 червня 2019, 23:28

На Буковине родители обвиняют медиков в смертельной халатности

https://kp.ua/incidents/641010-na-bukov ... halatnosty
Господи, храни Украину.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 29 червня 2019, 23:39

Заставити всіх діючих ... вивісити на дверях , за якими ведуть прийоми , хто що здав чи не здав ... і тоді пацієнти зможуть легше вирішувати з ким мати справу і з ким - ні ... !
Тоді самі пудуть волати щоб організували побільше екзаменів ... .
Тут ще друге діло -- усі екзамени визначають хто що пам*ятає на якийсь момент , але не дають жодної гарантії що високодипломований лікар слідкуватиме за актуальністю своїх знань і навичок і буде навчений і здатний здобувати самостійно новий рівень якості з часом ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Infra3Byk
Поважний користувач
Дякував (ла): 165 разів
Подякували: 198 разів

Повідомлення Infra3Byk » 30 червня 2019, 00:29

Maddoc писав:
29 червня 2019, 21:18
Автор теми вчився в БДМУ? Знає все із середини? Працював у медичній галузі? Чому всі вважають, що мед працівники головні корупціонери?
Ага, бачив я анастезіолога а обласній реанімації який не вміє користуватися дихальним апаратом.

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 30 червня 2019, 01:10

Infra3Byk писав:
30 червня 2019, 00:29
Maddoc писав:
Автор теми вчився в БДМУ? Знає все із середини? Працював у медичній галузі? Чому всі вважають, що мед працівники головні корупціонери?
Ага, бачив я анастезіолога а обласній реанімації який не вміє користуватися дихальним апаратом.
От лох... Хай прийде до мене у гараж, я навчу. ;-)

Зображення

Maddoc
Активіст
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення Maddoc » 30 червня 2019, 09:37

Irbis писав:
29 червня 2019, 22:42
Maddoc писав:
Напевно тому, що вони і є корупціонери-здирники. :-)

PS так, автор знає ЧМИ зсередини, як облуплений. А БДМУ просто в 10 раз гірший. ;-)
Тобто відповідь ні. ЧМИ це що за звір? А давайте я вам про те як "навчають" в БДМУ напишу, а потім як на роботу влаштуватись і скільки офіційно там буду отримувати і яка відповідальність вам розписати чи ви і так знаєте? І ви хочете отримувати послуги у якісного спеціаліста? Скільки ви готові за це платити? А ви не корупціонер?
0509446585 або у рельсу)))

Maddoc
Активіст

Повідомлення Maddoc » 30 червня 2019, 09:46

TAZIT - учбову програму для медвузів, складають у міністерстві ЧИНОВНИКИ які до медицини мають більше ніж нічого, і до практичної медицини воно в принципі нічого немає, тому буде хоч 200 екзаменів толку від них, якщо вони штучні і відірвані від реальності. Тепер стосовно підтримки і карєрного росту, для цього потібні умови, які? Ви і самі мабуть знаєте це ГРОШІ.

Maddoc
Активіст

Повідомлення Maddoc » 30 червня 2019, 09:51

Bublik писав:
29 червня 2019, 23:21
В нормальних країнах вже давно діє система при якій молода людина ніколи не піде навчатись в медичний ВУЗ якщо реально цим не фанатіє і не хоче вчитись, навіть якщо в батьків грошей вагон і причеп. Чому? Все дуже просто, кожен лікар повинен мати ліцензію яку відбирають якщо є лікарські помилки в результаті чого потрібно все перездавати заново. І всі адекватно оцінюють свої здібності і розуміють що 7 років навчання можуть просто піти коту під хвіст і гроші не допоможуть.
В нормальних країнах вона іде вчитись куди захоче з грошима чи без, тільки після 1-3 курсу розуміє який це адовий п,,д а не робота, і типу хоче залишається хоче ні. На рахунок ліцензії почитаєте подивіться про медицину в США там якраз так як ви написали. А і почитайте скільки в черзі треба стояти до спеціаліста певного.

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 30 червня 2019, 10:42

Maddoc писав:
30 червня 2019, 09:37
Тобто відповідь ні. ЧМИ це що за звір? А давайте я вам про те як "навчають" в БДМУ напишу, а потім як на роботу влаштуватись і скільки офіційно там буду отримувати і яка відповідальність вам розписати чи ви і так знаєте? І ви хочете отримувати послуги у якісного спеціаліста? Скільки ви готові за це платити? А ви не корупціонер?
Я одного не розумію. Якщо після навчання все так погано і мало платять, то чому стільки народу пхається туди вчитись і платить такі бабки за навчання? Якщо лікар, вибачте, "херург", а не "хірург", то йому і неофіційно платити не будуть.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 30 червня 2019, 11:58

Maddoc писав:
Irbis писав:
29 червня 2019, 22:42

Напевно тому, що вони і є корупціонери-здирники. :-)

PS так, автор знає ЧМИ зсередини, як облуплений. А БДМУ просто в 10 раз гірший. ;-)
Напишите, интересно же.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 30 червня 2019, 12:05

akinak писав:
30 червня 2019, 11:58
Maddoc писав:

Напишите, интересно же.
+1

это ж как раз нужный контент для форума города

Відповісти

Повернутись до “Освіта та навчання”