У Чернівцях активісти перекрили вулицю

Обговорення останніх новин в регіоні
Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Re: У Чернівцях активісти перекрили вулицю

Повідомлення Nero » 24 червня 2019, 12:06

TAZIT писав:
24 червня 2019, 11:56
Есть же примеры и у нас в городе где проложен "зеркальный" бетон и ничего абсолютно с ним за несколько лет не случилось под машинами ... .
объездная Гравитон - Коровия. За исключением нескольких маленьких ямочек трасса уже сколько лет стоит. И там фуры летают каждый день.

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 24 червня 2019, 13:19

TAZIT писав:
24 червня 2019, 10:10
Це ж "природньо" що без підтримки деяких нардепів ... подібні акції не проходять .
Залежність активістів в Чернівцях вже давно не дивує . Дивує сліпота місцевих "журналістів" до очевидних залежностей ... .
Оппозиция для того и нужна, чтобы не давать расслабиться правящей верхушке... и что по вашему должны были написать нового журналисты?
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 24 червня 2019, 13:22

Irbis писав:
24 червня 2019, 11:26
Як і попереджували раніше, сьогодні, о 8-ій годині ранку, активісти повністю заблокували рух вулицею Хотинською. Вимоги в обурених чернівчан не змінились – капітальний ремонт вулиці.

Вчора активіст Юрій Ковалець на своїй сторінці в мережі фейсбук опублікував попередження про перекриття руху. В коментарях до допису Олексій Каспрук закликав не перекривати рух та не створювати проблем чернівчанам. І замість діалогу, ідей, як вийти з цієї ситуації, як відремонтувати розбиту вулицю, міський голова зробив те, що в нього виходить найкраще – створив конфлікт з чернівчанами і приплів сюди політику.

Юрій Ковалець задав Каспруку цілий ряд риторичних питань та відзначив, що нажаль меру, через особисті амбіції, так і не вдалось втілити в життя гасло міста «Спільними зусиллями»

«Чому Ви разом з чернівчанами на протязі місяця не поїхали ні в КМУ .ні в профільне міністерство,ні до ВРУ. Громада ж вам обіцяла ,що поїде разом з Вами. Говорити що коштів немає та йне буде -це дуже зручна позиція. Їх потрібно вибивати. Так було завжди. Для того там і є депутати ВРУ від міста та області, щоб відстоювати інтереси виборців на різних комітетах. Чому саме зараз Ви згадали про незручності для чернівчан ,а не помічали їх раніше. Ви поспілкуйтесь з водіями з тролейбусного депо, автовласниками.пішоходами .тощо. Просто прогулятесь по всьму місту . Від Роші до Садгори. Та й в центрі проблем вистачає. Після кожної поїздки поломки та вихід з маршруту транспорту ???. Ви запитайте чернівчан скільки вони по часу на зупинках чекають транспорт??? Ви запитайте чернівецьких панянок ,коли вони крайній раз на підборах прогулювались по місту??? Чому сьогодні досі центральні та інші вулиці не кошені???? Дискомфорт та проблеми для чернівчан створювалися методично Вами та депутатами ЧМР на протязі 5- ти років, саме за відсутності та можливості знайти компроміс заради чернівецької громади , а не керуватись особистими амбіціями. Можливо я неправий, але висловлюю не лише свою думку. Гасло “Спільними Зусиллями” не вдалося втілити в життя за останні роки. Нажаль», – написав Юрій Ковалець.

Звісно на такі запитання у Каспрука відповідей не було, тож він не знайшов нічого кращого ніж приплітати сюди політику та звинувачувати чернівчан, що вони говорять «передвиборчими гаслами». А проблема так і залишилась не вирішеною. https://times.cv.ua/2019/06/24/aktyvist ... ernivchan/
Низкопробная заказуха с одной фамилией...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 24 червня 2019, 14:34

«Я знаю, що там вимагають моєї присутності. Щоб я приїхав, попросив пропускати громадський транспорт. Не приїду, не буду нічого просити. Будуть нести відповідальність за нанесення збитків тролейбусному управлінню і політичну відповідальність за ускладнення життя чернівчан”, – пригрозив чернівчанам Олексій Каспрук.

Якби пан хоч раз зробив вояж на траліку по Хотинській, він зрозумів би, що траліки розбивають там ходову набагато більше якихось міфічних збитків.
Востаннє редагувалось 24 червня 2019, 14:38 користувачем Irbis, всього редагувалось 1 раз.

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 24 червня 2019, 14:38

Nero писав:
24 червня 2019, 12:06
TAZIT писав:
24 червня 2019, 11:56
Есть же примеры и у нас в городе где проложен "зеркальный" бетон и ничего абсолютно с ним за несколько лет не случилось под машинами ... .
объездная Гравитон - Коровия. За исключением нескольких маленьких ямочек трасса уже сколько лет стоит. И там фуры летают каждый день.
То ще Бауер робив. На совість.

До речі, Руська, капітально зроблена Папієвим у 2011р., щоб Єнаковощ їздив у Банчени, вже почала розвалюватись. Між полосами, які клав реміксер, асфальт вже потріскав. Ще рік-два і буде як на Хотинській.

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 24 червня 2019, 14:52

Irbis писав:
24 червня 2019, 14:38
Nero писав:

То ще Бауер робив. На совість.

До речі, Руська, капітально зроблена Папієвим у 2011р., щоб Єнаковощ їздив у Банчени, вже почала розвалюватись. Між полосами, які клав реміксер, асфальт вже потріскав. Ще рік-два і буде як на Хотинській.
а разве ЧМР делает областные дороги? У них вроде другой бюджет.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 24 червня 2019, 21:03

Nero писав:
Это хороший пример того что хорошая дорога -- совокупность часто не простых инженерных решений , а не просто некое покрытие на пути следования ... . Там был проделан большой комплекс мер по эффективному дренажу и с самого покрытия и из под него .
Чтобы сделать это на Хотинской н-миллионов придётся отвалить толькой за проектирование и лет 5 подождать его результатов , а потом уже пытаться выбивать под это бюджет на реализацию .
Когда некие активисты говорят что проблема только в том что никто не хочет похлопотать насчёт денег для подобной дороги ... то они и те кто за ними стоит явно лукавят , зная что они сделают если они получат то что хотят -- дорогу на год чисто для галочки ... чтоб потом опять выйти на ту же улицу под следующие выборы ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 24 червня 2019, 21:47

Нельзя же говорить про обьездную дорогу?
Ее же под Януковича делала преступная панда(((
Если будем ставить в пример ее —— так недолго и до лозунгов "Януковича повэрнить"(((
Ставьте лучше в пример какую—нибудь дорогу сделанную после Майдана((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 24 червня 2019, 21:56

sergej1974007 писав:
24 червня 2019, 21:47
Если будем ставить в пример ее —— так недолго и до лозунгов "Януковича повэрнить"(((
Ну ты в курсе...
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 24 червня 2019, 22:26

sergej1974007 писав:
24 червня 2019, 21:47
Узбагойся, я по ней ездил до Януковоща

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”