Рейтинг Интернет провайдеров нашего города.
- Jillian
- Досвідчений
- Дякував (ла): 81 раз
- Подякували: 243 рази
Re: Рейтинг Интернет провайдеров нашего города.
Сервіс від інтернет провайдера "Intelekt".
Кілька днів тому виникла проблема нарахунок несправної опори "Укртелеком" в с. Кам`яна Сторожинецького району, внаслідок чого під загрозою лишитись без інтернету опинились кілька абонентів. Ситуація позаштатна і на вирішення та діалоги по цьому питанню було витрачено кілька днів. Однак компанія "Intelekt" прийняла рішення на користь своїх абонентів і сьогодні були проведені ремонтні роботи. Не дивлячісь на складні погодні умови монтажники провайдера провели ремонт якісно і в повному обсязі. Дякуємо за співпрацю і надалі залишаємось з вами. Наразі сервісом та наданням послуг повністю задоволені. Приємно здивовані, що компанія "Intelekt" може вести зацікавлений діалог з клієнтом. Фото виконаних робіт в форматі "до і після виконання".
Кілька днів тому виникла проблема нарахунок несправної опори "Укртелеком" в с. Кам`яна Сторожинецького району, внаслідок чого під загрозою лишитись без інтернету опинились кілька абонентів. Ситуація позаштатна і на вирішення та діалоги по цьому питанню було витрачено кілька днів. Однак компанія "Intelekt" прийняла рішення на користь своїх абонентів і сьогодні були проведені ремонтні роботи. Не дивлячісь на складні погодні умови монтажники провайдера провели ремонт якісно і в повному обсязі. Дякуємо за співпрацю і надалі залишаємось з вами. Наразі сервісом та наданням послуг повністю задоволені. Приємно здивовані, що компанія "Intelekt" може вести зацікавлений діалог з клієнтом. Фото виконаних робіт в форматі "до і після виконання".
...Et vivre est dur
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
Toujours un choix
Mais je jure
Que le Monde est à moi...
- sasadobrynina
- Забанен навсегда
Пользуюсь услугами интернет-провайдера Опенсвит уже два года. Устраивает цена-качество продукта. Техподдержка хорошо работает, несколько раз обращалась – осталась довольна. 
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Лангейт офигел немного. Подняли тариф на 50%, скорость была супер низкая. При этом рассказывали, что это у меня комп с вирусами и виндовс не лицензионный. Потом переключили на техника и тот бегом пофиксил скорость.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Фигасе .
И такое ещё прокатывает ?
Я про виндовс
А какой теперь у них тариф за 100?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
Было 80 ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.