Вопрос о правах категории А - А1
Вопрос о правах категории А - А1
Возможно ли зделать права только на категорию А - А1 а потом уже открить В и т.д?? и сколько это будет стоить??
Ремонт телефонов,компьютеров...а так же скутеров...0661900448
Re: Вопрос о правах категории А - А1
Логічніше здати на кат. B, і паралельно отримати А.
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
100%allsoy писав:Логічніше здати на кат. B, і паралельно отримати А.
на В нужно больше денег...ну и на А пришлось бы отдельно здавать вот и интересует так возможно ли здать только на А и сколько будет стоитьallsoy писав:Логічніше здати на кат. B, і паралельно отримати А.
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Без проблем, по цене не подскажу.fantom писав: на В нужно больше денег...ну и на А пришлось бы отдельно здавать вот и интересует так возможно ли здать только на А и сколько будет стоить
Но лучше А-В, вместе дешевле выйдет
я сейчас здаю на В и там предлагают +500 грн и будет категория А А1.если некто не подскажет тебе то я спрошу во вторник у инструктора.
ок был бы очень благодаренmiwka писав:я сейчас здаю на В и там предлагают +500 грн и будет категория А А1.если некто не подскажет тебе то я спрошу во вторник у инструктора.
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Я здавай на В і паралельно на А, за А прийшлося поплатити біля 400 грн. типу за їзду) Окремо на А в принципі можна, цеж ваші гроші, що ви їм заплатите те вони і зроблять, але чи є сенс? Все рівно треба в автошколі вчити теорію і здавати їзду на мотоциклі, і потім доздати на В вам буде тяжче, бо навряд чи якась автошкола захоче повчити вас тільки їзди без теорії.
мені б хотілося не вчитись а просто купити права категорії А у мене стажу на їзди на скутерах і мопедах около 6 років просто з правами спокійніше було б мені їхати а то є такі даїшники які придираються фіг зна до чого)) і на скутер 50 кубов кажуть що ти їхав на мотоциклі....хоть скутер був повністю на документах але придрались за права і забрали на штраф прощядку
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
ну скажу вам таку штуку по секрету))якщо здати на В, то при друкуванні самого пластику, якщо дати 100 грн. вам зроблять А))))
А чи можна купити права без проходження хоча б теорії в автошколі я хз...
А чи можна купити права без проходження хоча б теорії в автошколі я хз...