Ну, легко так писать.
Так за это відповідно КАСУ передбачена адмінвідповідальність у вигляді штрафу.
Это же Великая Россия,б.....ть.Я бы не выдержал на его месте,честно,ткнул бы ее в писюарчик носом!!!Rassel писав: ↑28 лютого 2019, 22:11Идет. курит это все фигняDJ COSMO писав: ↑28 лютого 2019, 20:36Да не злые мы,просто быдлота по улицам бродит...и маленькая еще,сопливая и взрослая тоже.Пример,б...ть,показывают молодым.
НО ЧЕСТНО БОЛЬШЕ ВСЕГО БЕСИТ ЭТО КОГДА ИДЕТ "ТЕЛКА",ПО ДРУГОМУ НЕ НАЗОВУ,И КУРИТ НА ПОФИГАХ СЕБЕ ПО УЛИЦЕ ИЛИ В ПАРКЕ.КАК ВУЛЬГАРНАЯ ШЛЮХА!БРОВИ КАК У ШЛЮХИ,РЕСНИЦЫ СНЯЛА У БУРЕНКИ В КОЛХОЗЕ НАВЕРНОЕ,И Б.....ТЬ СЕЛФИ НАХЕР,КАК ЩАС ТАМ МОДНО,НАДУТЬ ГУБЫ,ФУ!!!!!УХ МЕНЯ АЖ ЧЕРТИ ХАПАЮТ ПРИ ТАКОМ!!!!!ТАК И ХОЧЕТСА ПОДОЙТИ И ХЛОПНУТЬ ПО МОРДЕ ТАПОЧКОМ!!!!![]()
Так???!!!!І шо тепер?Мовчати,бездіяти?Якшо таким чином не провчати то ніколи не змінится це мудозвонство!Чи боятись не попастись копам?Забитись в угол камінчиком і терпіти,як вже звикло багато людей в країні.Нехай буде так як є,лиш би не гірше.НІФІГА,я інакшої думки про таке.Я ж не маю наувазі потрощити авто чи розбити вікно.Я не маю на увазі тяжкі тілесні чи такі собі легенькі побої,або ж ще гірше якийсь кримінал!Просто провчити декількох і декілька раз.
Цілий котьол здоровенний,з гарячим як вогонь маслом,з їхніх же двигунів,в яких масло вже майже на нулі напевно або чорне як сажа,яке димить,бо їдеш позаду і задихаєшся від цього сам.....
Тебя походу все бесит в принципе ). Вот просто бесит.DJ COSMO писав: ↑28 лютого 2019, 22:47Так???!!!!І шо тепер?Мовчати,бездіяти?Якшо таким чином не провчати то ніколи не змінится це мудозвонство!Чи боятись не попастись копам?Забитись в угол камінчиком і терпіти,як вже звикло багато людей в країні.Нехай буде так як є,лиш би не гірше.НІФІГА,я інакшої думки про таке.Я ж не маю наувазі потрощити авто чи розбити вікно.Я не маю на увазі тяжкі тілесні чи такі собі легенькі побої,або ж ще гірше якийсь кримінал!Просто провчити декількох і декілька раз.
А може,вибачте,ти один з тих,хто в структурі працює?Може вичікуєш жертву щоб мати за що пред"явити мені щось?Шось в мене і така думка проскакує....
В каком приходе молятся ДЖ Космо? Я хочу в Вашу секту))
Это не флуд,а бред несетса уже!КАКАЯ НАХРЕН СЕКТА?суть в том что мне не стремно было бы проучить быдлоту хамскую,дичь,которая купив эвробляху,приехал из села и думает что все,огонь!Я вроде бы полноценно и понятно для нормальных людей излагаю свою мысль и мнение.....А вот на счет секты,это меня поразило....но и без таких нельзя,мир бы не был таким интересным.ЕСЛИ ХОЧЕШЬ ЧТО-ТО ИЗМЕНИТЬ,ТО НАЧНИ ИЗ СЕБЯ!