Перлы от Супрун

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Re: Перлы от Супрун

Повідомлення Master » 05 лютого 2019, 14:04

Супрун за рішенням суду заборонили виконувати обов'язки голови МОЗhttps://www.unn.com.ua/uk/news/1778137-suprun-z ... um=desktop
КИЇВ. 5 лютого. УНН. Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Окружний адміністративний суд Києва заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки голови Міністерства охорони здоров'я. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши знімки копії ухвали суду, передає УНН.

"Адмінсуд за нашим позовом заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки глави МОЗ", - написав Ляшко.

У документі йдеться, що суд задовольнив заяву про забезпечення адмінпозову частково.

"Заборонити першому заступнику Міністра охорони здоров'я України Супрун Уляні Надії вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень Міністра охорони здоров'я України..." - йдеться у документі.

Водночас, у МОЗ заявили, наразі консультуються з юристами стосовно ухвали суду.

"Як стало відомо Міністерству охорони здоров’я України із засобів масової інформації, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата та заборонив доктору Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я. Консультуємось з юристами", - повідомили у Міністерстві.

Нагадаємо, 27 липня 2016 року Кабінет міністрів призначив Уляну Супрун в.о. міністра охорони здоров’я.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 06 лютого 2019, 09:02

Звичний багатьом українцям перекус у вигляді хліба з маслом і ковбасою насправді абсолютно нездорова, даремна і дорога їжа.

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун розповіла, чим шкідливі бутерброди і чому не варто їх їсти. Відповідний запис опублікована на сторінці Facebook, інформує Ukr.Media.

Так, в. о. міністра пояснила, що в білому хлібі міститься багато солі - відповідно, у тих, хто регулярно їсть білий хліб, вищий ризик захворіти серцево-судинними захворюваннями. Крім того, хліб різко підвищує рівень цукру в крові через високий глікемічний індекс.

«Ковбаса, як не прикро багатьом було б це чути, не рекомендується всім. В ній теж багато солі, м'ясо там - перероблений продукт. Регулярне вживання такого м'яса збільшує ризик раку прямої кишки і підшлункової. До того ж, кілограм ковбаси коштує набагато дорожче, ніж кілограм гарного м'яса», - попередила вона.

За словами чиновниці, проти справжнього вершкового масла масла вчені нічого не мають - там є вітаміни А, D, K і жирні кислоти. Однак не варто споживати багато масла через високий вміст насичених кислот.

«В 100 грамах масла насичених жирів в середньому половина - 50 грамів, а це - подвійна денна норма для нашого організму», - розповіла Супрун.

Також в. о. міністра дала рекомендації для тих, хто звик перекушувати бутербродами і не хоче від них відмовлятися:

їжте хліб з висівками або житній хліб; замінити ковбасу печеним м'ясом, печінковим паштетом, хумусом або форшмаком. «намазкою» можна використати кисломолочний сир і зелень, фету і солодкий перець, паштети з баклажанів, грибів, гарбуза й сала.

«Здорова альтернатива ковбасі - скибочка сала, чорний хліб і гірчиця. Всі ці варіанти набагато корисніші і дешевші ковбаси та підійдуть всій родині», - зазначила вона.
https://www.0372.ua/news/2295494/suprun ... %80%FB%7CX

Мойша Вальцман
Поважний користувач
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 104 рази

Повідомлення Мойша Вальцман » 06 лютого 2019, 09:04

Супрун зе бест!!
Зелень ... это баксы :-D :-D :-D

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 06 лютого 2019, 13:40

Вона вже сама не знає що вигадати.
А як стосовно шкідливості сала?
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 06 лютого 2019, 17:40

Вчера услыхал что она полностью поборола фармо-мафию в стане!

может ее на другую должность ? типа генпрокурора или еще там кого ...

может она всю коррупцию в стране поборет! ?

может мы ее в МОЗ не совсем по назначению использовали?

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 06 лютого 2019, 18:46

Это каким образом и в каком месте она ее поборола?
Что, уже перестали продавать подделки лекарств и лекарства непонятно какого происхождения?
Может, она и коррупцию поборола в сфере поставки лекарств хотя-бы, а мы и не знаем?
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 06 лютого 2019, 22:13

OlegLOA писав:
06 лютого 2019, 18:46
Это каким образом и в каком месте она ее поборола?
Что, уже перестали продавать подделки лекарств и лекарства непонятно какого происхождения?
Может, она и коррупцию поборола в сфере поставки лекарств хотя-бы, а мы и не знаем?
спроси у Мойши - он точно знает.
Мойша Вальцман писав:
06 лютого 2019, 09:04
Супрун зе бест!!

Мойша Вальцман
Поважний користувач
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 104 рази

Повідомлення Мойша Вальцман » 11 лютого 2019, 21:11

Зелень ... это баксы :-D :-D :-D

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 14 лютого 2019, 13:26

https://sud.ua/ru/news/ukraine/135385-g ... um=desktop
ГБР начнет расследование в отношении Супрун за вмешательство в деятельность суда
3 февраля 2019 г. Печерский районный суд Киева своим определением обязал уполномоченных служебных лиц Государственного бюро расследований внести в ЕРДР сведения о совершении уголовного правонарушения по ч. 2 ст. 376 Уголовного кодекса Украины и начать досудебное расследование в отношении и. о. министра здравоохранения Уляны Супрун.

Напомним, что ст. 376 УК предусматривает наказание за вмешательство в любой форме в деятельность судьи с целью помешать выполнению им служебных обязанностей или добиться вынесения неправосудного решения. Часть 2 данной статьи предусматривает те же действия, совершенные с использованием служебного положения.

Уполномоченное лицо ГБР будет обязано в течение 24 часов с момента внесения таких сведений представить заявителю извлечение из ЕРДР

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 лютого 2019, 14:29

Мойша Вальцман писав:
06 лютого 2019, 09:04
Супрун зе бест!!
А как же суд над ней? Давай быстренько переобувайся и начинай топить какой она агент путина

Відповісти

Повернутись до “Медицина та здоров’я”