Транспортный коллапс в Черновцах
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Re: Транспортный коллапс в Черновцах
Поделюсь впечатлениями, как человек, который ежедневно катает центр-кварц-центр. Иногда заезжая на гравитон. Реально просто полный ПЭ на дорогах. Сколько. Очень. На Энтузиастов если остановился - тронутся ппц сложно, ибо под кашей - лёд. У меня передний привод и ещё как-то умудряюсь. Разгруженные заднеприводные машины - грустно, как им трогаться(((
Сегодня с центра выезжал минут 20. Больше всего взбесили олени, которые на моргающий жёлтый, а то и красный выезжают на перекрёсток к СТОЯЩЕЙ пробке и перекрывают встречную полосу своей тушкой. Дебилы, бл*. Сегодня такой мне перекрыл дорогу на кадди, я хотел ему стекло разбить от злости. Развернулся и поехал по головной.
Ситуация в общем такова: "Дороги нечищенные или херово чищенные" умножено на "большое количество неадекватных дебилов" = Апокалипсис.
Сегодня с центра выезжал минут 20. Больше всего взбесили олени, которые на моргающий жёлтый, а то и красный выезжают на перекрёсток к СТОЯЩЕЙ пробке и перекрывают встречную полосу своей тушкой. Дебилы, бл*. Сегодня такой мне перекрыл дорогу на кадди, я хотел ему стекло разбить от злости. Развернулся и поехал по головной.
Ситуация в общем такова: "Дороги нечищенные или херово чищенные" умножено на "большое количество неадекватных дебилов" = Апокалипсис.
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Тоже таких неоднократно видел - на перекрестке Комарова-Головна и в центре
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2877 разів
У Чернівцях через снігопад на дорогах уже сьогодні, 25 січня, від самого ранку утворилися значні затори.
Зокрема, на вулиці Руській транспорт майже не рухався – стояв на місці.
Мешканці “Гравітону” розповідають, що до центру міста вранці добиралися дві години.
Окрім того, що тролейбус довго чекали, він ще й через три зупинки поламався. Усім пасажирам довелося виходити із переповненого тролейбуса-"гармошки". На зупинці зібралося до сотні людей", - розповідає чернівчанка Надія.
Люди намагалися влізти у маршрутки, ламаючи двері. Декому пощастило сісти у тролейбус. І таке відбувалося на кожній зупинці. Більша частина людей не змогли сісти у тролейбус, серед них були жінки з маленькими дітьми, літні люди. Пасажири обурювалися, що на вулиці Руській не чистять від снігу дороги, через що утворюються затори.
Центральна частина Чернівців теж "стоїть" у заторах через ожеледицю та снігопад. Довжелезний затор утворився на вул. Франка.
Люди на зупинках на проспекті Незалежності та вулиці Героїв Майдану чекають по 40 хвилин, а деякі й годину. Через це частина чернівчан сьогодні йшли пішки на роботу і навчання.
Проблемними вулицями, на яких величезні затори є Садова, Героїв Майдану, Соборна, Головна та прилеглі вулиці.
Також значні затори на вулицях Головній, Шолом-Алейхема, Сагайдачного. На спуску на вулиці Ю. Гагаріна. Транспорт, який рухається вниз, стоїть. Трохи менші затори на підйомі. Але щоби машини не стояли на підйомі на вулиці Головній, легковий транспорт пустили в об’їзд вулицею Б. Хмельницького. Вулицею Головною їздить громадський транспорт.
Затор також на розі вулиць Січових Стрільців та Руської. Він тягнеться аж до вулиці Сагайдачного.
На вулиці 29 березня - ускладнений рух. Транспорту важко рухатись на спуску.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/16515 ... -foto.html
Зокрема, на вулиці Руській транспорт майже не рухався – стояв на місці.
Мешканці “Гравітону” розповідають, що до центру міста вранці добиралися дві години.
Окрім того, що тролейбус довго чекали, він ще й через три зупинки поламався. Усім пасажирам довелося виходити із переповненого тролейбуса-"гармошки". На зупинці зібралося до сотні людей", - розповідає чернівчанка Надія.
Люди намагалися влізти у маршрутки, ламаючи двері. Декому пощастило сісти у тролейбус. І таке відбувалося на кожній зупинці. Більша частина людей не змогли сісти у тролейбус, серед них були жінки з маленькими дітьми, літні люди. Пасажири обурювалися, що на вулиці Руській не чистять від снігу дороги, через що утворюються затори.
Центральна частина Чернівців теж "стоїть" у заторах через ожеледицю та снігопад. Довжелезний затор утворився на вул. Франка.
Люди на зупинках на проспекті Незалежності та вулиці Героїв Майдану чекають по 40 хвилин, а деякі й годину. Через це частина чернівчан сьогодні йшли пішки на роботу і навчання.
Проблемними вулицями, на яких величезні затори є Садова, Героїв Майдану, Соборна, Головна та прилеглі вулиці.
Також значні затори на вулицях Головній, Шолом-Алейхема, Сагайдачного. На спуску на вулиці Ю. Гагаріна. Транспорт, який рухається вниз, стоїть. Трохи менші затори на підйомі. Але щоби машини не стояли на підйомі на вулиці Головній, легковий транспорт пустили в об’їзд вулицею Б. Хмельницького. Вулицею Головною їздить громадський транспорт.
Затор також на розі вулиць Січових Стрільців та Руської. Він тягнеться аж до вулиці Сагайдачного.
На вулиці 29 березня - ускладнений рух. Транспорту важко рухатись на спуску.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/16515 ... -foto.html
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Очень яркая иллюстрация к теме "Продан пришел порядок навел". Вот прямо наглядно видно какой порядок и какой хозяин.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Львов тоже не далеко ушёл, дороги не чистят, не посыпают, на тротуарах страшно ити (уже успел 2 раза навернутся, чудом ничего не сломал себе - ну кроме экрана своего сяоми), если раньше я ехал на работу за 30 минут, то сегодня (у нас только вчера начал падать снег), ехал почти 2 часа.
- Master
- Легенда Форуму
ты знаешь у меня в памяти еще похуже картинки ....
причем гораздо похуже , помню как дорога из дому и домой занимала 5 часов!
40 минут от Гоголя до Боженко!
- Master
- Легенда Форуму
странно ... и туда продан добрался!Keon писав: ↑25 січня 2019, 12:51Львов тоже не далеко ушёл, дороги не чистят, не посыпают, на тротуарах страшно ити (уже успел 2 раза навернутся, чудом ничего не сломал себе - ну кроме экрана своего сяоми), если раньше я ехал на работу за 30 минут, то сегодня (у нас только вчера начал падать снег), ехал почти 2 часа.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Садовый же семьей в Киев уехал жить (готовится стать президентом), а Львов оставил на своих замов, которые ложили одно место на чистку города.Master писав: ↑25 січня 2019, 12:57странно ... и туда продан добрался!Keon писав: ↑25 січня 2019, 12:51Львов тоже не далеко ушёл, дороги не чистят, не посыпают, на тротуарах страшно ити (уже успел 2 раза навернутся, чудом ничего не сломал себе - ну кроме экрана своего сяоми), если раньше я ехал на работу за 30 минут, то сегодня (у нас только вчера начал падать снег), ехал почти 2 часа.
![]()
- Master
- Легенда Форуму
а вот интересно есть ли где-то образцово показательный и правильный мер - посмотреть , что там у него творится в сильные снегопады....