Письменниця з Чернівців отримала премію за найгірший опис сексу у літературі

Обговорення останніх новин в регіоні
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Письменниця з Чернівців отримала премію за найгірший опис сексу у літературі

Повідомлення kreativ » 14 січня 2019, 18:00

хоть что то хорошо. порой я хочу все бросить и написать книгу. а порой смотрю на вот это вот все и опасаюсь, вдруг у меня получится подобного уровня чушь или меня начнут сравнивать со всякими Вингринюк=(

некоторых подобных ребят я знаю лично (не Вингринюк) и как по мне им ближе статус городского сумасшедшего, чем современного писателя/поэта и подобное.
У Києві відзначили переможців премії «Золотий хрін-2018», яка вручається за найгірший опис сексу в сучасній українській літературі. Перемогу отримала письменниця Люко Дашвар за опис сексу у романі «Ініціація».

«..Підлога — за постіль: до такого блиску вичистили її власними тілами — раділа й сяяла. Вікна — броня: рекламу можна знімати про такі вікна. Подвійний склопакет, абсолютна звукоізоляція, і то таки правда: вже як Тася стогнала під Перегудою, а знадвору того ніхто не почув. І хоч Павло впорався швидше, ніж сподівався, та не відкинувся на спину, як зазвичай, не закурив, аби насолодитися розслабленням, яке завжди відчував після сексу, – притулився до розпеченої Тасі: набратися від неї сили, відчути здатність підкорити жінку ще раз. Ще!», — ідеться у романі письменниці.

На премію претендували восьмеро номінантів: Юрій Винничук, Олексадр Денисенко, Петро Крижановський, Андрій Цаплієнко, Дмитро Білий, Сергій Мартинюк, Христя Венгринюк та власне Люко Дашвар.

Чернівецька письменниця Христя Венгринюк також отримала перемогу за найгірший опис сексу в оповіданні «Кістка риби» зі збірки «Народжуватися та помирати взутим» за результатами читацького голосування, – повідомляє «Громадське».

«Тоді я зав’язала йому очі старим рушником і попросила стати навколішки… Я повільно скинула свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця і впхала його ніс у своє вологе лоно. Він нюхав так жадібно й так довго, наче парфумер, відшукавши новий запах. Я спрямувала його палець у себе, він крутив ним, подразнюючи і дряпаючи мене, але я терпіла й шепотіла йому, що там немає кісток і що воно, якщо б він того хотів, може ділитися надвоє чи натроє, і так щороку, не щохвилини, як робив Господь, але щороку. …Він почав ридати, не відходячи від мене й не встаючи з колін, а я гладила його тисячолітню голову й думала, що тут справді забагато риби, мені вже від неї трохи млосно на язику й між стегнами, які вмивалися й вмивалися його гарячими слізьми, наче спермою», — так описала сцену сексу в оповіданні Венгринюк.

Оцінювали твори на предмет опису сексу журналістка і засновниця проекту «Рагу.лі» Тетяна Микитенко, літературні критики Юрій Володарський і Тетяна Трофименко, письменниця Анна Магліон і журналістка, блогерка Вероніка Новікова.

Довідково: Премія «Золотий хрін» — це відзнака за найгірший опис («недоречний, брутальний, позбавлений смаку») сексуальної сцени в художніх текстах сучасної літератури, зазначають організатори. Її вручили вже вдруге (за 2017 та за 2018 роки). У конкурсі беруть участь опубліковані впродовж року текст у будь-якому жанрі.
http://times.cv.ua/2019/01/14/pysmennyt ... iteraturi/

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Re: Письменниця з Чернівців отримала премію за найгірший опис сексу у літературі

Повідомлення Keon » 14 січня 2019, 18:07

Чём-то напомнило 50 оттенков серого (да я грешный, жена потянула на фильм).

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 964 рази

Re: Письменниця з Чернівців отримала премію за найгірший опис сексу у літературі

Повідомлення Дід Панас » 14 січня 2019, 18:12

Keon писав:
14 січня 2019, 18:07
Чём-то напомнило 50 оттенков серого (да я грешный, жена потянула на фильм).
А мене сусідка-проказниця потягнула на той фільм, правда з дружиною разом :-D
Отака х...ня, малята

ТонуВоСнах
Постійний користувач
Дякував (ла): 307 разів
Подякували: 536 разів

Повідомлення ТонуВоСнах » 14 січня 2019, 18:37

А в общем-то, Люко Дашвар - неплохая писательница. Есть у меня парочка её книг. Но именно данный роман не читала. :?
А этот "Хрін", вручаемый победителям, пусть вдохновляет их писать лучше :-D *boff*

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 січня 2019, 18:51

Меня больше удивляет наличие такой вот премии. Вообще современная литература печалит. Почему 100 лет назад обходились без сцен секса, а сейчас не могут?

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 січня 2019, 18:53

akinak писав:
14 січня 2019, 18:51
Меня больше удивляет наличие такой вот премии. Вообще современная литература печалит. Почему 100 лет назад обходились без сцен секса, а сейчас не могут?
это сарказм. как малина/калоша и подобные премии

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 січня 2019, 18:55

kreativ писав:
14 січня 2019, 18:53
akinak писав:
14 січня 2019, 18:51
Ага, но надо полагать, есть премия и за лучшую сцену.
Зачем акцент именно на сцену секса? Вот в чем вопрос.

ТонуВоСнах
Постійний користувач
Дякував (ла): 307 разів
Подякували: 536 разів

Повідомлення ТонуВоСнах » 14 січня 2019, 18:59

kreativ писав:
14 січня 2019, 18:00
порой я хочу все бросить и написать книгу. а порой смотрю на вот это вот все и опасаюсь, вдруг у меня получится подобного уровня чушь или меня начнут сравнивать со всякими Вингринюк=(
Бросайте всё и пишите! А вдруг в вас дремлет Пушкин 8-) ;-)

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 січня 2019, 19:13

akinak писав:
14 січня 2019, 18:55
kreativ писав:
14 січня 2019, 18:53

Ага, но надо полагать, есть премия и за лучшую сцену.
Зачем акцент именно на сцену секса? Вот в чем вопрос.
Потому, что это шутка, йопт.

А вот серьезные конкурсы - тыц

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 січня 2019, 19:14

Інна) писав:
14 січня 2019, 18:59
kreativ писав:
14 січня 2019, 18:00
порой я хочу все бросить и написать книгу. а порой смотрю на вот это вот все и опасаюсь, вдруг у меня получится подобного уровня чушь или меня начнут сравнивать со всякими Вингринюк=(
Бросайте всё и пишите! А вдруг в вас дремлет Пушкин 8-) ;-)
скорее всего это будет что то в стиле Ирвина Уэлша. только без этих вот рагульно описанных интимных сцен

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”