Підскажіть чи варто купляти ??)

Модератор: Сулейман

Romanuch
Активіст

Re: Підскажіть чи варто купляти ??)

Повідомлення Romanuch » 25 лютого 2013, 23:25

ALONSO писав:З асерами є певний ризик, якщо почитати сайт асерфанс.ру то якраз у цієї моделі часто відпадає графіка (відеокарта).
Моя порада така - або беріть у нас у Чернівцях б\у щоб перевірити і побачити перед покупкою, або вже купуйте нове.
Ну не знаю,в мене в родича такий уже близько 5 років,і нічого,політ нормальний,навіть якщо зрінювати з моїм 4-ядерним-потужним ПК,то він не відстає ))
Щодо ризику от боюсь,кажу,що ноути б/у я ще не брав,тимбільше з іншого міста,з телефонами завжди пруха,а от тут хто зна *scratch*
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 25 лютого 2013, 23:27

Игорь В. писав:Этот риск не конкретно с асерами, а со всей линейкой видеокарт был, к тому же как раз 9500 редко отваливалась, эти грешили 8ххх.

Если ноут в Черновцах - обязательно тестируйте, 3д марк и минут 10-12 бублика будет достаточно чтобы оценить его живучесть.
А якщо на Новій Пошті попробувати потестити *scratch* але паршиво,що зараз холодно,зі старту і не включиш ))
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 25 лютого 2013, 23:32

Romanuch писав: А якщо на Новій Пошті попробувати потестити *scratch* але паршиво,що зараз холодно,зі старту і не включиш ))
Это разрешено и даже правильно, кроме того, можете поверить что он в помещении уже успеет час другой пробыть, пока вы его заберете, так что смело можно включать.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 25 лютого 2013, 23:38

Игорь В. писав:
Romanuch писав: А якщо на Новій Пошті попробувати потестити *scratch* але паршиво,що зараз холодно,зі старту і не включиш ))
Это разрешено и даже правильно, кроме того, можете поверить что он в помещении уже успеет час другой пробыть, пока вы его заберете, так что смело можно включать.
А можна уточнити,я наложеним платежем завжди отримував товар,але такої ситуації якщо наприклад він несправний не було і повертати відповідно не треба було??) якщо к приміру ноут приходить і він несправний,то я на місці можу назад його відправити,просто заплативши за відправку ??))

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 25 лютого 2013, 23:51

Romanuch писав:А можна уточнити,я наложеним платежем завжди отримував товар,але такої ситуації якщо наприклад він несправний не було і повертати відповідно не треба було??) якщо к приміру ноут приходить і він несправний,то я на місці можу назад його відправити,просто заплативши за відправку ??))
теж цікавить це питання.
мені на НП ще ні разу не видали товар на перевірку, до того, як віддав за нього гроші. і яка процедура, у випадку якоїсь лажі, навіть не уявляю.

Игорь В.
Постійний користувач

Повідомлення Игорь В. » 25 лютого 2013, 23:58

Так точно.
Платите деньги, вам выдают товар, вы просите на месте его проверить. Проверяете, в случае если товар не исправный - платите за доставку обратно и забираете свои деньги.
На всякий случай просто позвоните на горячую линию НП и уточните этот момент. По крайней мере у меня так было.
iMolodetc!
Профиль на старом форуме - тыц
Компьютерные комплектующие

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 26 лютого 2013, 00:00

Buxx писав:
Romanuch писав:А можна уточнити,я наложеним платежем завжди отримував товар,але такої ситуації якщо наприклад він несправний не було і повертати відповідно не треба було??) якщо к приміру ноут приходить і він несправний,то я на місці можу назад його відправити,просто заплативши за відправку ??))
теж цікавить це питання.
мені на НП ще ні разу не видали товар на перевірку, до того, як віддав за нього гроші. і яка процедура, у випадку якоїсь лажі, навіть не уявляю.
В останнє я телефон отримував,то мені його дали і зразу гроші сказали дати,я спитав,може спочатку я провірю,то у відповідь почув:що якщо щось не так,то я звязуюсь з продавцем і з ним вирішую це питання.Добре,що тіло нормальне попалось,і потім були мєлкі питання,то продавець брав трубку або й сам перетелефонував,бо якщо навпаки,то я не уявляю ,як я домовлюсь з продавцем,щоб назад йому відправити і якому вже їдуть його грошики,тут лише на порядність продавця шолі надіятись лишається :?: *scratch*

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 26 лютого 2013, 00:02

Игорь В. писав:Так точно.
Платите деньги, вам выдают товар, вы просите на месте его проверить. Проверяете, в случае если товар не исправный - платите за доставку обратно и забираете свои деньги.
На всякий случай просто позвоните на горячую линию НП и уточните этот момент. По крайней мере у меня так было.
Якщо так то це нормально,все-таки треба буде уточнити ))

Buxx
Поважний користувач
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 30 разів

Повідомлення Buxx » 26 лютого 2013, 00:08

на сайті НП пише так:
Отримувач може оглянути товар в будь-якому випадку, якщо в товарно-транспортній накладній присутня зворотня доставка.

Як перевірити, якщо доставка здійснюється до складу ТОВ «Нова Пошта»:

Отримувач підходить до співробітника, що видає вантаж, і називає номер товарно-транспортної накладної;
співробітник перевіряє наявність товару на складі та виносить його з зони складу. Якщо доставку оплачує Отримувач або в товарно-транспортній накладній, він підходить до оператора та вносить авансом вказану суму;
клієнт повертається в зону видачі і оглядає товар та може провести тестування (пробний дзвінок тощо). Співробітник компанії не надає жодних рекомендацій щодо тестування або огляду товару;
якщо товар не подобається клієнту(не підходить модель, колір тощо), то він сповіщає про це співробітнику ТОВ «Нова Пошта» і отримує гроші назад. У такому випадку оформляється повернення товару Відправнику.

Romanuch
Активіст

Повідомлення Romanuch » 26 лютого 2013, 00:14

Значить воно так як пише на сайті,я взагалі не розумію,яка різниця працівнику,якщо я хочу до прикладу відправити посилку назад,їм всеодно зарплату платять з тих грошей що я за пересилку плачу,а не з суми товару *gun* *scratch*

Відповісти

Повернутись до “Компьютерна техніка”