Конечно может. Посоветую в настройках вместо АВТО поставить ту яркость которая устраивает и тогда датчик уже не будет смотреть на освещенностьRomanuch писав:От зараз вирішив провірити реакцію датчика світла,от навів на нього яскравий фонарь,то картинка миттєво яскравою стає,само-собою клава тухне,а забираю знову тускне,чи можна якось відключити контроль яскравості екрану від цього датчика в настройках
Може хто знає ???
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Re: Може хто знає ???
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- koka73
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 171 раз
- Подякували: 321 раз
ИМХО ищите код для перевода телефона в инженерный режим
и там в скрытых настройках должно быть ...
я так в своем китайфоне отрегулировал чувствительность микрофона
Господи, храни Украину.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Читав, що один із мінусів цього тела, це підсвітка дисплею, навіть порівняно з н 95...в мене підсвітка тепер на 50% цього навіть дуже вистачає, а якщо в повністю темному приміщенні , то забагато...ще подивись коди до нокиа, але я не пам'ятаю чи там шось є по цьому :(
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
Я вже писав:немає там такого пункту,як АВТО,яскравість самому можна поставити,але потім датчик сам міняє її в залежності від обстановки )) Тут у меню і в настройках цього не вирішитиSl@vcheg писав:Конечно может. Посоветую в настройках вместо АВТО поставить ту яркость которая устраивает и тогда датчик уже не будет смотреть на освещенностьRomanuch писав:От зараз вирішив провірити реакцію датчика світла,от навів на нього яскравий фонарь,то картинка миттєво яскравою стає,само-собою клава тухне,а забираю знову тускне,чи можна якось відключити контроль яскравості екрану від цього датчика в настройках
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
У мене їх два,то 95-та набагато ярче 82 так як в ній екран не прив'язаний до датчика світла ))GRAND писав:Читав, що один із мінусів цього тела, це підсвітка дисплею, навіть порівняно з н 95...в мене підсвітка тепер на 50% цього навіть дуже вистачає, а якщо в повністю темному приміщенні , то забагато...ще подивись коди до нокиа, але я не пам'ятаю чи там шось є по цьому :(
Не будь жмотом — дай человеку второй шанс. Не будь идиотом — никогда не давай третий.
Та от шукаю в гуглі,чи є щось подібне ))koka73 писав:ИМХО ищите код для перевода телефона в инженерный режим