Почесний громадянин Чернівців
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 104 рази
Почесний громадянин Чернівців
Паул Пшенічка, Михайло Гнатюк та Марія Никирса стануть почесними громадянами міста Чернівці Сьогодні о 11:00
Почесний громадянин Так вирішили депутати міської ради на сесії Нагадаємо, сьогодні, 27 вересня, розпочала свою роботу 63 сесія Чернівецької міської ради. Одним з перших питань міські обранці розглянули присвоєння звання “Почесний громадянин міста Чернівців”. За особливі заслуги перед територіальною громадою міста Чернівців, та з нагоди 610-річниці Дня міста депутати присвоїли звання “Почесний громадянин міста Чернівців” ГНАТЮКУ Михайлу Георгійовичу - завідувачу кардіо-онкогематологічного відділення обласної комунальної установи «Обласна дитяча клінічна лікарня»; НИКИРСІ Марії Дмитрівни - дослідниці історії міста Чернівці, відміннику архівної справи, автору багатьох книг і публікацій про Чернівці; ПШЕНІЧЦІ Паулю Францовичу - вчителю фізики та астрономії вищої категорії Чернівецького міського ліцею № 1 математичного та економічного профілів, Заслуженому вчителю України, переможцю національної премії Global Teacher Prize Ukraine.
Джерело: http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/paul-p ... ivci-36528. Сайт http://acc.cv.ua/
Почесний громадянин Так вирішили депутати міської ради на сесії Нагадаємо, сьогодні, 27 вересня, розпочала свою роботу 63 сесія Чернівецької міської ради. Одним з перших питань міські обранці розглянули присвоєння звання “Почесний громадянин міста Чернівців”. За особливі заслуги перед територіальною громадою міста Чернівців, та з нагоди 610-річниці Дня міста депутати присвоїли звання “Почесний громадянин міста Чернівців” ГНАТЮКУ Михайлу Георгійовичу - завідувачу кардіо-онкогематологічного відділення обласної комунальної установи «Обласна дитяча клінічна лікарня»; НИКИРСІ Марії Дмитрівни - дослідниці історії міста Чернівці, відміннику архівної справи, автору багатьох книг і публікацій про Чернівці; ПШЕНІЧЦІ Паулю Францовичу - вчителю фізики та астрономії вищої категорії Чернівецького міського ліцею № 1 математичного та економічного профілів, Заслуженому вчителю України, переможцю національної премії Global Teacher Prize Ukraine.
Джерело: http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/paul-p ... ivci-36528. Сайт http://acc.cv.ua/
Зелень ... это баксы
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Почесний громадянин Чернівців
Знаю Пауля Франсовича особисто, це мій викладач. Дійсно достойна цього звання людина.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
Мій батько його знає по фізичному факультету..
Навчання[ред. | ред. код]
Навчався на фізичному факультеті Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича, який закінчив у 1969 році.
Мій Тато там теж навчався)
так само 1946 р народження
Зелень ... это баксы
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
твой папа физик?Мойша Вальцман писав: ↑27 вересня 2018, 12:04Мій батько його знає по фізичному факультету..
Навчався на фізичному факультеті Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича, який закінчив у 1969 році.
вот уж не думал....
хотя....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
евреи все физики или математикиMaster писав: ↑27 вересня 2018, 12:06твой папа физик?Мойша Вальцман писав: ↑27 вересня 2018, 12:04
Мій батько його знає по фізичному факультету..
вот уж не думал....
хотя....
Зелень ... это баксы
- Master
- Легенда Форуму
а парикмахеры и врачи?
а артисты?
а философы?
а артисты?
а философы?
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
я писал только про физиков .. могу список продолжить
Зелень ... это баксы
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
Пока не знаю.. Каденюк тоже ?? Но сегодня уже и Аэропорт переименовали .. класс !
Зелень ... это баксы
- Master
- Легенда Форуму
да и про учителей совсем забыли...
а ведь у меня они были практически на 90% все евреи...
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
какая школа ?
Зелень ... это баксы