Дно сервіс від Vodafone
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
Дно сервіс від Vodafone
Ситуація така, оплатив пару місяців назад послугу "рік без абонплат" - 480грн. 5 днів назад мені хвилини обнулили, мегабайти також, відповідно подзвонити нікуди я не можу, навіть всередині мережі. Дзвонив до оператора, у відповідь розказували про збій в мережі і що напротязі доби проблему вирішать. Пройшло 5 днів результату нуль. Хтось з таким стикався? Попахує розводом від уього паршивого водафону, що порадите робитт в такомк випадку, адже уже 5 днів послуги вони не надають при тому що ща них заплачено.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Дно сервіс від Vodafone
Продовжуй дзвонити до оператора або звернись в центральний офіс на Соборній площі.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
Я бы тоже их долбил до победного, ждать 5 дней - жесть.
вот мне так наоборот после окончания года подарили еще 1 месяц.
правда это я так думаю, что подарили по тому как не было сообщений по этому поводу.
вот мне так наоборот после окончания года подарили еще 1 месяц.
правда это я так думаю, что подарили по тому как не было сообщений по этому поводу.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
А может у человека еще КС или Лайф имеются...
- Master
- Легенда Форуму
Зв'язку немає, не бачить SIM-карту: "сервіс" Vodafone знову пробив ганебне дно, українці лютують
Популярний мобільний оператор не перестає неприємно дивувати користувачів
Мережу сколихнула новина про те, що останнім часом помітно збільшилася кількість скарг на роботу одного з найбільших операторів мобільного зв'язку.
Про це стало відомо після низки публікацій незадоволених користувачів в соцмережах.
Виявилося, що чимала кількість українців незадоволені якістю послуг, що надаються компанією Vodafone.
Зокрема користувачі скаржаться на те, що їх гаджет просто "не бачить" sim-карту цього мобільного оператора.
Так, одна з користувачок Анна Горпинченко на сторінці в Facebook поділилася проблемою, на яку відразу ж відгукнулися й інші користувачі.
Наприклад, Анна повідомляє, що у її колеги аналогічні проблеми.
На даний момент ситуація така, що набравши номер абонента, люди у відповідь лише чули від автовідповідача, що абонент не може прийняти дзвінок.
Крім того, останнім часом ситуація стала ще гіршою, адже телефон "не бачить" sim-карту, а на екрані пише, що сталася помилка при реєстрації.
Для вирішення проблеми жінка звернулася в компанію Vodafone, щоб замінити картку, проте ситуація з новою sim знову повторилася, оскільки гаджет перестав розпізнавати і цю картку.
Сподіваємося, що компанія найближчим часом усуне проблему, адже кількість незадоволених користувачів зростає з кожним днем.
До слова, мобільні оператори України на даний момент зосереджені на поліпшенні якості в існуючих мережах. Тобто найближчі кілька років чекати 5G в Україні не варто.
https://znaj.ua/society/174402-zv-yazku ... i-lyutuyut
Популярний мобільний оператор не перестає неприємно дивувати користувачів
Мережу сколихнула новина про те, що останнім часом помітно збільшилася кількість скарг на роботу одного з найбільших операторів мобільного зв'язку.
Про це стало відомо після низки публікацій незадоволених користувачів в соцмережах.
Виявилося, що чимала кількість українців незадоволені якістю послуг, що надаються компанією Vodafone.
Зокрема користувачі скаржаться на те, що їх гаджет просто "не бачить" sim-карту цього мобільного оператора.
Так, одна з користувачок Анна Горпинченко на сторінці в Facebook поділилася проблемою, на яку відразу ж відгукнулися й інші користувачі.
Наприклад, Анна повідомляє, що у її колеги аналогічні проблеми.
На даний момент ситуація така, що набравши номер абонента, люди у відповідь лише чули від автовідповідача, що абонент не може прийняти дзвінок.
Крім того, останнім часом ситуація стала ще гіршою, адже телефон "не бачить" sim-карту, а на екрані пише, що сталася помилка при реєстрації.
Для вирішення проблеми жінка звернулася в компанію Vodafone, щоб замінити картку, проте ситуація з новою sim знову повторилася, оскільки гаджет перестав розпізнавати і цю картку.
Сподіваємося, що компанія найближчим часом усуне проблему, адже кількість незадоволених користувачів зростає з кожним днем.
До слова, мобільні оператори України на даний момент зосереджені на поліпшенні якості в існуючих мережах. Тобто найближчі кілька років чекати 5G в Україні не варто.
https://znaj.ua/society/174402-zv-yazku ... i-lyutuyut
- Master
- Легенда Форуму
да с 4г стало лучше , но не очень стабильно,
но появились проблемы именно с телефонией!
я это заметил , по тому и запостил эту статью .
типа смартфон включен, даже работает в инете на 4г , а дозвонится на него не возможно!
и с него позвонить тоже.
помогает только перезагрузка.
что за хрень - непонятно...
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація: