Управителями понад 600 житлових будинків стали підприємства “Єврокомунбуд” і “Порядок в домі”
- maximus
- Активіст
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 3 рази
Управителями понад 600 житлових будинків стали підприємства “Єврокомунбуд” і “Порядок в домі”
Сегодня обнаружил в доме такое объявление:
ПП “Порядок в домі” победитель в конкурсе на управление домом.
http://chernivtsy.eu/portal/4/upravytel ... 19955.html
Что это за фигня вообще? Вместо жэка теперь это? Это ОСББ или как понять эту организацию?
Что это за фигня вообще? Вместо жэка теперь это? Это ОСББ или как понять эту организацию?
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 104 рази
Re: Управителями понад 600 житлових будинків стали підприємства “Єврокомунбуд” і “Порядок в домі”
Почитай пжл тему - Две недели без мера! Началось ! = мы такое уже неделю обсуждаем
Зелень ... это баксы
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
Re: Управителями понад 600 житлових будинків стали підприємства “Єврокомунбуд” і “Порядок в домі”
вот она ... viewtopic.php?f=92&t=59876maximus писав: ↑11 серпня 2018, 12:43Сегодня обнаружил в доме такое объявление:
Зелень ... это баксы
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 956 разів
- Подякували: 1638 разів
Кому не нравится "новый мер" отключим газ свет и вопровод
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Это как раз не относится к ЖКХ.
В редких исключениях свет.
- Bublik
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 326 разів
.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 09:51 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.
- Человек из СССР
- Досвідчений
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 26 разів
- Контактна інформація:
А зачем? Моя хата з краю, нічого не знаю!!! А потом, особенно зимой - помогите, спасите, топит отопление, говно, мусор, крыша, на помощь приходим мы (моя команда) и рубим бабло!Bublik писав: ↑11 серпня 2018, 15:48Це означає що Вам призначили ОСББ так як у вашому будинку живуть люди які не спромоглись організувати своє ОСББ. Тепер з Вас будуть дерти більше ніж ЖЕК а робити так само нічого не будуть. Будинки ж які органузують своє ОСББ будуть жити в чистоті й самі розпоряджатись своїми коштами.maximus писав: ↑11 серпня 2018, 12:43Сегодня обнаружил в доме такое объявление:
В цілому ж дико бісить тип мислення більшості "корінних" чернівчан які думають що хтось повинен за ті пару десятків гривень в місяць навести і порядк біля будинку і в будинку і на даху і т.д. Житло поприватизовували, а зібратись і зробити біля свого будинку нічого не хочуть.
САНТЕХНИЧЕСКИЕ И СВАРОЧНЫЕ РАБОТЫ
0956899011
0963994277
http://svarshik.key.ua/
http://santehnik-svarschik.webprorab.com/
0956899011
0963994277
http://svarshik.key.ua/
http://santehnik-svarschik.webprorab.com/
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
Походу все черновчане только и ждали Продана, Бешлея, Белика.. и ко... Продана в меры обязательно ..
У Чернівцях мешканці міста зареєстрували електронну петицію про скасування рішення виконавчого комітету щодо призначення приватних фірм управителем багатоквартирних будинків.
Відповідна е-петиція з'явилася в Єдиній системі місцевих петицій, пише molbuk.ua
У її тексті авторка Сільва Штефюк обурюється тим, що місцева влада "зробила мешканців заручниками чиновників".
"Вважаємо, що компанія "Єврокомунбуд" не може рахуватися такою, що виграла тендер на обслуговування багатоквартирних будинків житлового фонду міста на законних підставах", - йдеться у електронній петиції.
"Це не просто моє рідне місто, це мій дім, моя хата, в якій я так само маю право на вирішення питань. Але чомусь мене і всю чернівецьку родину позбавляють цієї можливості. Так само, як і в 2011 році у нас позбавили мера, якого ми обирали, так само зараз використали той самий сценарій. Але цього разу нас хочуть позбавити можливості у своєму домі вирішувати власні проблеми", - повідомив чернівчанин Володимир Штефюк.
Чоловік висловився категорично проти того, щоби ЖРЕПи віддавали у приватні руки фірм, наближених до депутатів міської ради.
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях управителями понад 600 житлових будинків призначили фірми, пов’язані з депутатами міськради від фракцій "Народний контроль" та "Рідне місто".
У Чернівцях мешканці міста зареєстрували електронну петицію про скасування рішення виконавчого комітету щодо призначення приватних фірм управителем багатоквартирних будинків.
Відповідна е-петиція з'явилася в Єдиній системі місцевих петицій, пише molbuk.ua
У її тексті авторка Сільва Штефюк обурюється тим, що місцева влада "зробила мешканців заручниками чиновників".
"Вважаємо, що компанія "Єврокомунбуд" не може рахуватися такою, що виграла тендер на обслуговування багатоквартирних будинків житлового фонду міста на законних підставах", - йдеться у електронній петиції.
"Це не просто моє рідне місто, це мій дім, моя хата, в якій я так само маю право на вирішення питань. Але чомусь мене і всю чернівецьку родину позбавляють цієї можливості. Так само, як і в 2011 році у нас позбавили мера, якого ми обирали, так само зараз використали той самий сценарій. Але цього разу нас хочуть позбавити можливості у своєму домі вирішувати власні проблеми", - повідомив чернівчанин Володимир Штефюк.
Чоловік висловився категорично проти того, щоби ЖРЕПи віддавали у приватні руки фірм, наближених до депутатів міської ради.
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях управителями понад 600 житлових будинків призначили фірми, пов’язані з депутатами міськради від фракцій "Народний контроль" та "Рідне місто".
Зелень ... это баксы
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
Уже наклеїли ооголошення на наш будинок, кантора Порядок в домі, тарифи підняли, але за півмісяця їхньої роботи не видно. Хотів подзвонити дізнатись які роботи вони проводили - телефон виключений. Оце ж аферисти паршиві. Хочуть з людей збити
грошей тупо.
грошей тупо.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
Так а вы то чем недовольны?))))Человек из СССР писав: ↑13 серпня 2018, 21:47А зачем? Моя хата з краю, нічого не знаю!!! А потом, особенно зимой - помогите, спасите, топит отопление, говно, мусор, крыша, на помощь приходим мы (моя команда) и рубим бабло!Bublik писав: ↑11 серпня 2018, 15:48
Це означає що Вам призначили ОСББ так як у вашому будинку живуть люди які не спромоглись організувати своє ОСББ. Тепер з Вас будуть дерти більше ніж ЖЕК а робити так само нічого не будуть. Будинки ж які органузують своє ОСББ будуть жити в чистоті й самі розпоряджатись своїми коштами.
В цілому ж дико бісить тип мислення більшості "корінних" чернівчан які думають що хтось повинен за ті пару десятків гривень в місяць навести і порядк біля будинку і в будинку і на даху і т.д. Житло поприватизовували, а зібратись і зробити біля свого будинку нічого не хочуть.