Работать некому

Спілкування майже без обмежень
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Работать некому

Повідомлення sergej1974007 » 15 травня 2018, 19:04

TAZIT писав:
15 травня 2018, 17:07
Марволка писав:
15 травня 2018, 16:30
Скільки тут (в Португалії) спілкуюсь з тими, хто поїхав заробити, мало хто хоче повертатись. І я не хочу повертатись.
А китайський можна починати вчити ВЖЕ, хто ж заважає?
Я от нещодавно шукала теж жіночку доглядати бабушку. Важко, але знайшла. Так в кого не питала, всі жалілись на те, що заробітки малі, грошей не вистачає бла-бла. Я кажу ОК, давай ти будеш працювати, а я платити додатково 200 євро. І зразу відповідь - ой, нє, я не можу, як то буде, та то важко...
Тому не вірю, що важко жити в Україні і нема роботи.
Заважає більша необхідність в чомусь іншому ... , в т.ч. і вивчати ... .
Вашу об*яву бачив ... . Але вона не є типовою можливістю для наших умов життя ... для того щоб робити подібні висновки щодо всього і всіх ... !
Ви от теж навряд чи повірите що я один з найкращих бебісітерів в місті ... разом з такими ж багатьма однодумцями в цьому ... . І я теж не вірю що в цьому плані у мене є реальні шанси ... , навіть якщо хтось розказуватиме що вони десь є чи були ... .

Вова, если ты бэбиситтер—— может ты и репетиторством можешь?( общим— не конкретным предметом. правда 14—летний подросток из неблагополучной семьи— девочка— тоже неблагополучная).
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 15 травня 2018, 19:07

sergej1974007 писав:
15 травня 2018, 19:04
TAZIT писав:
15 травня 2018, 17:07

Заважає більша необхідність в чомусь іншому ... , в т.ч. і вивчати ... .
Вашу об*яву бачив ... . Але вона не є типовою можливістю для наших умов життя ... для того щоб робити подібні висновки щодо всього і всіх ... !
Ви от теж навряд чи повірите що я один з найкращих бебісітерів в місті ... разом з такими ж багатьма однодумцями в цьому ... . І я теж не вірю що в цьому плані у мене є реальні шанси ... , навіть якщо хтось розказуватиме що вони десь є чи були ... .

Вова, если ты бэбиситтер—— может ты и репетиторством можешь?( общим— не конкретным предметом. правда 14—летний подросток из неблагополучной семьи— девочка— тоже неблагополучная).
А если ребенок потом начнет общаться как Вова? :-)

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 15 травня 2018, 19:57

kreativ писав:
15 травня 2018, 19:07
А если ребенок потом начнет общаться как Вова? :-)

По этому поводу зря беспокоитесь ... . :-)
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 15 травня 2018, 20:07

sergej1974007 писав:
[Вова, если ты бэбиситтер—— может ты и репетиторством можешь?( общим— не конкретным предметом. правда 14—летний подросток из неблагополучной семьи— девочка— тоже неблагополучная).
Я как раз и специалист по общим вопросам ... . И это должно быть явно заметно ... . :-D
По всему остальному мне вас не догнать ... . ;-)
В данном случае фокус в том что если девочка из семьи ... то скорее совсем не девочкой следует в первую очередь заниматься ... , и в общем уже достаточно поздновато чтоб это было эффективно ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 15 травня 2018, 20:36

TAZIT писав:
15 травня 2018, 20:07
sergej1974007 писав:
[Вова, если ты бэбиситтер—— может ты и репетиторством можешь?( общим— не конкретным предметом. правда 14—летний подросток из неблагополучной семьи— девочка— тоже неблагополучная).
Я как раз и специалист по общим вопросам ... . И это должно быть явно заметно ... . :-D
По всему остальному мне вас не догнать ... . ;-)
В данном случае фокус в том что если девочка из семьи ... то скорее совсем не девочкой следует в первую очередь заниматься ... , и в общем уже достаточно поздновато чтоб это было эффективно ... !
Не——ну как человек——человек—то хороший—— и это я считаю одним из главных качеств.
Но нужно не потерять этого хорошего человека под влиянием общества))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 15 травня 2018, 21:07

sergej1974007 писав:
15 травня 2018, 20:36
Не——ну как человек——человек—то хороший—— и это я считаю одним из главных качеств.
Но нужно не потерять этого хорошего человека под влиянием общества))
Не менее важно не упустить момент когда человек перестанет быть тем человеком которого вы знаете ... . Вы можете оказаться гораздо менее готовым понять и принять это ... нежели его потерю ... !

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 16 травня 2018, 21:44

Зображення

Більшість людей хочуть жити в Україні. Згідно опитувань групи Рейтинг, таких більше 70%.

І їдуть люди за кордон аби заробити на будинок, справу і повернутися. Тобто ми маємо просту річ, коли в країні дифіцит капіталу і люди готові шукати його поза країню. І повертатися та вкладати зроблене. Тобто заробітчансиво є природнім механізмом набуття нацією капіталу. Який вкладається в Україну. І триватиме допоки не буде відповідних умов достатньо простого набуття і накопичення капіталу на Батьківщині.

Я знаю багато історій повернення. Буквально на днях дружина робила чистку обличчя у жінки, яка відкрила власну справу. Працювала в Маямі, заробила кошти, вклала і почала розкручуватися.

Це я все до того, що більшість, яка виїжджає — повернеться. І не треба їх регулювати. Вони не піддані міністерства соціальної політики. Створюйте умови тут - швидше повернуться і почнуть розвивати свій бізнес. Адже люди хочуть жити в Україні. Давайте не йти проти природи речей, треба давати їм тут можливість вкладати і розвивати і все буде ОК.

Valentyn Krasnoperov
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Туман
Клон всех и вся
Дякував (ла): 145 разів
Подякували: 83 рази

Повідомлення Туман » 16 травня 2018, 21:53

Дерзкий писав:
16 травня 2018, 21:44

Більшість людей хочуть жити в Україні. Згідно опитувань групи Рейтинг, таких більше 70%.
да-да. Пускай успокаивают себя...
Вернуться - к этим налогам, коррупции, руинам, бандитам. Точно-точно...
Молодежь 80% - никогда. заработает капитал, пенсию и плевать хотела. 20% вернеться - не сможет побороть в себе совок, привитый родаками.
Старики вернуться - совок зовет, привычка, пенсии там нет, жилья...
UA
Що ми любимо найбільше, те і знищує нас. (с)

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 16 травня 2018, 23:17

akinak писав:
15 травня 2018, 17:01
Раньше поляки массово ехали в Францию на заработки. В итоге в Польше некому работать, их заменяют украинскими мигрантами. Вопрос, кто будет работать у нас вместо наших мигрантов?
Москали, когда #Рашкафсё
Не?
Мы некоторым из них дадим возможность отработать вину всего русского народа
Правильно?
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 16 травня 2018, 23:45

телефонист писав:
16 травня 2018, 23:17
akinak писав:
15 травня 2018, 17:01
Раньше поляки массово ехали в Францию на заработки. В итоге в Польше некому работать, их заменяют украинскими мигрантами. Вопрос, кто будет работать у нас вместо наших мигрантов?
Москали, когда #Рашкафсё
Не?
Мы некоторым из них дадим возможность отработать вину всего русского народа
Правильно?
В принципе возможно. Но скорее из Средней Азии будут ребята.

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”