TAZIT писав: ↑15 травня 2018, 17:07Заважає більша необхідність в чомусь іншому ... , в т.ч. і вивчати ... .Марволка писав: ↑15 травня 2018, 16:30Скільки тут (в Португалії) спілкуюсь з тими, хто поїхав заробити, мало хто хоче повертатись. І я не хочу повертатись.
А китайський можна починати вчити ВЖЕ, хто ж заважає?
Я от нещодавно шукала теж жіночку доглядати бабушку. Важко, але знайшла. Так в кого не питала, всі жалілись на те, що заробітки малі, грошей не вистачає бла-бла. Я кажу ОК, давай ти будеш працювати, а я платити додатково 200 євро. І зразу відповідь - ой, нє, я не можу, як то буде, та то важко...
Тому не вірю, що важко жити в Україні і нема роботи.
Вашу об*яву бачив ... . Але вона не є типовою можливістю для наших умов життя ... для того щоб робити подібні висновки щодо всього і всіх ... !
Ви от теж навряд чи повірите що я один з найкращих бебісітерів в місті ... разом з такими ж багатьма однодумцями в цьому ... . І я теж не вірю що в цьому плані у мене є реальні шанси ... , навіть якщо хтось розказуватиме що вони десь є чи були ... .
Вова, если ты бэбиситтер—— может ты и репетиторством можешь?( общим— не конкретным предметом. правда 14—летний подросток из неблагополучной семьи— девочка— тоже неблагополучная).