практика в укртелекомі....
-
- Новачок
практика в укртелекомі....
Доброго дня.
Ось мав би проходить практику в Укртелкомі.спеціальність:компютерна інженерія.
ну фактично я її не проходив(так як працюю на іншому підприємстві,та ще підробляю,часу на праткику не було),ну щоденник і звіт потрібен,навіть дуже.
Може хтось допоможе,студенти які проходили практику в укртелкомі,мають якісь звіти збереженні.
Чи можливо працівники укртелекому допоможуть,яке там прогармне забеспечення використовують,пристрої дял тестування ліній,та інше.а дальше нарию інформацію думаю сам.
Прошу допомогти хто чим може.
Ось мав би проходить практику в Укртелкомі.спеціальність:компютерна інженерія.
ну фактично я її не проходив(так як працюю на іншому підприємстві,та ще підробляю,часу на праткику не було),ну щоденник і звіт потрібен,навіть дуже.
Може хтось допоможе,студенти які проходили практику в укртелкомі,мають якісь звіти збереженні.
Чи можливо працівники укртелекому допоможуть,яке там прогармне забеспечення використовують,пристрої дял тестування ліній,та інше.а дальше нарию інформацію думаю сам.
Прошу допомогти хто чим може.
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
Re: практика в укртелекомі....
Колись проходив там практику. На Головній біля автовокзалу. Ніяких звітів ми не робили, приходили в 10, в 12-13-й йшли додому. З того що ми робили - по наданому списку дзвонили по номерах (типу тестування), в самому залі з АТС спеціальним приладом продзвонювали електричні схеми в шкафах. Але що то за прилад був я вже не пам'ятаю. В кінці практики підписали нам щоденник та й все)
-
- Новачок
класна практика.ну у мене в навчальном узакладі потребують ще звіт,крім щоденника.
мне повезло, я на практике оптику под землей сваривал ;)
мы тоже ничего не писали и не сдавали
-
- Новачок
Да,це цікаво має бути,інколи не бачив як зварюють.Chaĭnik писав:мне повезло, я на практике оптику под землей сваривал ;)
навчився зварювати?)
Ага, зварочний апарат, мікроелектрод і маска на лице :D
Хочу, чтобы судьба взяла меня прямо за шиворот и мордой в счастье, в счастье, в счастье )))
аппарат несколько тысяч долларов стоит и нас к нему не подпускали ближе чем на пол метра,
плюс он не был собственностью укртелекома(ну нету денег у них :) ), а взят напрокат у местной телекоммуникационной фирмы
что интересно, были в разных каналзациях: австрийской(под центральной площадью), румынской(по красноармейской улицей) и советской(под комарова)
плюс он не был собственностью укртелекома(ну нету денег у них :) ), а взят напрокат у местной телекоммуникационной фирмы
что интересно, были в разных каналзациях: австрийской(под центральной площадью), румынской(по красноармейской улицей) и советской(под комарова)
Востаннє редагувалось 20 лютого 2013, 22:09 користувачем Chaĭnik, всього редагувалось 1 раз.
-
- Новачок