І що коли твоя дружина сама ініціює секс,пози і т.д тобі не подобається? я ж не кажу постійно, раз з трьох. Тю,не набридає самому за всіх думати ?

І що коли твоя дружина сама ініціює секс,пози і т.д тобі не подобається? я ж не кажу постійно, раз з трьох. Тю,не набридає самому за всіх думати ?
Набридло, тільки якщо я цього не зроблю, то кінцевий результат не буде таким як я хочу його бачити. Ти що думаєш, у мене за стільки років секс був тільки один раз ?
ха-ха умАріст
Ок,так і скажу чоловіку ,що тут є така думка що жінка чоловіка не має хотіти перша і ні в якому разі ніколи не брати ініціативу ,і не тільки ініціативу , в свої руки .
А що так буває? Так можна, да?
Набридло.
так там ж не лише секс іграшка-жінка,там є чоловік-іграшка і що тепер ?туман писав: ↑05 лютого 2018, 17:42Опа...
А чого це жінки кинулись в атаку на конкурентів-роботів?
Дай вгадаю... в неї:
- нема поганого настрою
- не болить... ну короче нема отмазок
- вона не вишмалюється і робить те, що хоче чоловік
- і так як він хоче
- і тоді коли він хоче...
- не скаржиться
- вона завжди молода
- вона завжди худа![]()
- вона не хоче шубу![]()
... Думаю це таки привід їх не любити.![]()
А якщо серйозніше - це поки ще кукли. Кукли для вузького кругу людей. І саме для тих, які навряд чи могли би це мати із реальними людьми. В 95% кукли для них. 5% для розваг.
А от коли вийдуть секс-роботи, які будуть ну дуже нагадувати людину, то... тут уже навіть не знаю...![]()
Хоча конкуренція це завжди добре.![]()
А поговорить?
Ні, мізки асоціюють її із людиною - вид, голос, форма, реакція на тебе. Не те саме. Самотні людин навіть телевізор вмикають, щоб симулювати присутність когось. Чути голос чужий. Так що не те саме.