ОПАСНЫЕ КИДАЛЫ ФОРУМА (обновлено 25.11.2012)

Запитання до адміністраторів та модераторів
Закрито
GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Re: ОПАСНЫЕ КИДАЛЫ ФОРУМА (обновлено 25.11.2012)

Повідомлення GRAND » 27 листопада 2012, 16:50

German писав:
GRAND писав:German, а коли він появиться на форумі????? і чому не може зарегіструватись? АТБ ж енемає такого ніка на форумі...
Манибэк на его регистрацию я не уточнял - просто поставил в известность про тему с системником. :)
ясно...ну тобі будем чекати, може появиться...
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

ATB trans
Постійний користувач
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення ATB trans » 29 листопада 2012, 19:32

GRAND писав:Вот вот по манібеку...я з ним договорився про манібек, а він тупо відморозився, я йому кажу шо не працює, а він мені втирав, та як все нормально...а потім трубку навіть не брав...це вже як попасти, той чувак всіх кидав а мене ні, атб з усіма норм, зі мною не дуже , тож я би його вписав у свій список кидал
Значить чітко і коротко

початок
Перед продажем перевірив всі деталі
в середині все блистить

відео працює
память також
вінт - пару зелених секторів

Все в купі фуриче показує і бігає.
Зробив ТО (змастив кулера , поміняв термопасти)

Да, був троха шумний блок ТОМУ ЩО -
1 - Це 775 сок і там куллер стандартий (а вони шумні)
2 - БП АТХ стандарт (не безшумний FSP)

кульмінація
Потім дзвінок - "Комп гріється, і все інше гріється"
Уточнив які температури нагрівних агрегатів
- перевірив в неті - ВСІ температури були робочими (така їх температура в роботі)

Відеокарта була там 8500 чи 8600 - з пасивним охолодженням - ну на неї варто було покласти кулер.

Я давав манібек 3 дні - це означає якщо щось ламається або вмирає я міняю або забира всьо назад.

Так я казав що подарую кулер на відяху.

і тут саме цікаве - В ході телефонних розмов мені говорять що мол "Я хочу вернути ...Брат трохи шарить в компах і сказав що купив друшпак ... ходив до майстрів чи кого там в магазин .... сказали що переплатив .... хочу купити інший комп"
+ брат сказав що раз там мастили кулера термопасту міняли - то це озн. ЩО комп після РЕМОНТУ :shock: :shock:

Мабуть треба було лишити ту суху пасту під відяшкою :roll:

Я подзвонив до 4-рьох людей з форума (які торгують компами) і пояснив ситуацію
всі сказали
- що шумить бо охолоджує
- гріється ??- А шо холодне має бути !!
- манібек "бо передумав...мені сказали" не канає

розв'язка
Потім яро починають мені на телефон дзвонити в пп там немєєрєно писати
при тому питання одні й ті самі - що я вже разів десять на них відповів що в письмовій а шо в усній формі
Мене це достало і я відморозився.

А про те що вмер вінт - мені написали через 1,5 тижні
Востаннє редагувалось 29 листопада 2012, 19:35 користувачем ATB trans, всього редагувалось 1 раз.

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 29 листопада 2012, 19:37

ATB trans, ти міг перевірити, але не довго у роботі як все має бути...так як ти займаєшся компами, ти просто його купив і кинув на продаж...да, ти там все прочистив, АЛЕ у тебе був зовсім інший комп у роботі, явно не той шо ти мені продав...да, продав ти мені майже трупа, я знаю шо все гріється, але не до такої степені, як результат і накрився винт...про те що там мінялась термопаста, ти мені зразу теж не сказав...

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 29 листопада 2012, 19:39

треба було не морозитись....Артемм навіть писав, якшо манібек, то вернув перевірив роботоспособість власник, і тоді вже все рішати...а якшо ти мені просто казав, все нормально не бачучи як він працює *facepalm ...ти ним явно не користувався, винда була чиста і в тебе інший комп...+ мені пишуть в ПП, шо ти приходив до них вже не раз на ремонт компів...

ATB trans
Постійний користувач

Повідомлення ATB trans » 29 листопада 2012, 19:47

GRAND писав:ATB trans, ти міг перевірити, але не довго у роботі як все має бути...так як ти займаєшся компами, ти просто його купив і кинув на продаж...да, ти там все прочистив, АЛЕ у тебе був зовсім інший комп у роботі, явно не той шо ти мені продав...да, продав ти мені майже трупа, я знаю шо все гріється, але не до такої степені, як результат і накрився винт...про те що там мінялась термопаста, ти мені зразу теж не сказав...
- а ти як визначив що майже труп - :lol:
- а який в мене мав бути у роботі ?? ага мав бути цей - що тіпа свій робочий продаю )))
- якби там треба було поміняти і я не сказав це Одно а те що поміняв і не сказав якось не дуже важливо + помітно було що в компах не розбираєшся і що тобі казати ??
- в мене було 2 грубо кажучи однакових вінта
один той що продав і одна 500ка - яка також жорстко грілася - але нічо до сих пір робить *car*
+ мені пишуть в ПП, шо ти приходив до них вже не раз на ремонт компів...
на ремонт :?

це вже якісь казки ти складаєш )))
я ніколи не ремонтую комп деталі і на ремонт не ношу
якщо в разі дохле знач продаю як дохле )))
Востаннє редагувалось 29 листопада 2012, 19:52 користувачем ATB trans, всього редагувалось 1 раз.

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 29 листопада 2012, 19:50

да і ще одне...знаю вже по практиці, яка би не була винна людина, вона ніколи в цьому не признається...думаєш я чекав шо ти скажеш "да я реально продав такий тобі комп", ніколи такого не було і не буде...якшо би ти був упевнений на 100% шо там все робоче, я би привіз тобі його, ти би його норм провірив, навіть у присутності мене, і все би вирішилось, а тупо морозитись а потім коли я тобі написав про винт ти мені відповів "Ти би мені ше це написав через пів року, манібек був 3 дні"...2 дні з якого ти тупо морозився....і Герман понятно чого тебе захищає, теж вже на слухався на форумі

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 29 листопада 2012, 19:52

ATB trans писав:
GRAND писав:ATB trans, ти міг перевірити, але не довго у роботі як все має бути...так як ти займаєшся компами, ти просто його купив і кинув на продаж...да, ти там все прочистив, АЛЕ у тебе був зовсім інший комп у роботі, явно не той шо ти мені продав...да, продав ти мені майже трупа, я знаю шо все гріється, але не до такої степені, як результат і накрився винт...про те що там мінялась термопаста, ти мені зразу теж не сказав...
- а ти як визначив що майже труп - :lol:
- а який в мене мав бути у роботі ?? ага мав бути цей - що тіпа свій робочий продаю )))
- якби там треба було поміняти і я не сказав це Одно а те що поміняв і не сказав якось не дуже важливо + помітно було що в компах не розбираєшся і що тобі казати ??
- в мене було 2 грубо кажучи однакових вінта
один той що продав і одна 500ка - яка також жорстко грілася - але нічо до сих пір робить *car*
ну ти сам написав про труп так шо не треба тут :D
значить повезло шо винт працює, а в мене ні :(

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 29 листопада 2012, 19:57

ATB trans писав:
+ мені пишуть в ПП, шо ти приходив до них вже не раз на ремонт компів...
на ремонт :?

це вже якісь казки ти складаєш )))
я ніколи не ремонтую комп деталі і на ремонт не ношу
якщо в разі дохле знач продаю як дохле )))
і не якшо не секрет кому ти продаєш свої мертві деталі???? *facepalm

ATB trans
Постійний користувач

Повідомлення ATB trans » 29 листопада 2012, 20:02

GRAND писав:да і ще одне...знаю вже по практиці, яка би не була винна людина, вона ніколи в цьому не признається...думаєш я чекав шо ти скажеш "да я реально продав такий тобі комп", ніколи такого не було і не буде...якшо би ти був упевнений на 100% шо там все робоче, я би привіз тобі його, ти би його норм провірив, навіть у присутності мене, і все би вирішилось, а тупо морозитись а потім коли я тобі написав про винт ти мені відповів "Ти би мені ше це написав через пів року, манібек був 3 дні"...2 дні з якого ти тупо морозився....і Герман понятно чого тебе захищає, теж вже на слухався на форумі
реальна причина - це те що ти передумав і хочеш інший комп + тобі ще сказали що цей комп не хороший
а кагбе причина для манібека вибрав що він гріється

от і все.

і тут в голову приходить два цікавих питання
1 - раз стільки майстрів маєш - чому купляв комп сам
2- і навіщо мені на форумі продавати брак щоб мені потім дні брали

*scratch* *scratch*

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 29 листопада 2012, 20:08

Пішов сам тому що я в той день ішов лиш заказувати у Германа, але зайшов у форум, там ти написав...потім ше казав вот у мене кращий варіант ніж у нього...да я хотів інший комп, тому що той було видно шо довго не протягне...от я брав мп-3, я прийшов додому, він не вкл, я сказав тому в кого купив (до речі з форума), пішов до нього він подивився, там реально був дефект він мені повернув гроші...а тупо морозитись...

Закрито

Повернутись до “Технічна допомога”