Їхав туди своїм авто (Sprinter) в середині липня цим маршрутом.
Дорога десь від села Вигода до села Міжгір'я жахлива, швидкість в кращому випадку 40 км/год. Раджу не псувати авто і не їхати цим проміжком дороги, але альтернатив я не знаю.
Але обов'язково раджу відвідати озеро. Дуже гарна місцевість.
А там купатись в ньому можна, чи воно тільки для красоти?
Туди по карті 8 годин. Значить всі 10. Почому там кімнати в окрузі, щоб переночувати?
А що значить "на низкой"? Це всі крім джипів чи це спортивні машини? На Ланосі туди заїхати можна?
Купатись заборонено, та й температура води цьому не сприяє (приблизно +11 - +13 по Цельсію)
На практиці з Чернівців за 6 годин доїхали, з зупинками...
Кімнати здаються в прилеглих селах по обидва боки дороги від Міжгір"я до озера. Ціни від 200грн./доба на будь-який смак і гаманець.
Авто з кліренсом 12 см. також доїде, але трохи повільніше :)
Був рік тому. їхали на жигулю 9ці в 6 ранку виїхали в 10 були там заїхати можна під саме озеро , головне щоб парковка була вільна томущо вона там маленька. вїзд здається 30 грн або можна внизу залишити внизу і 1 км пішки. робили шашлик там в 11 вечора приїхали додому.
Можна піднятися на гору Озірна аби побачити краєвид як на Вашому фото, підйом починається біля дерев'яного монументу "Синь і Вир", але є тільки одне місце із таким краєвидом, і воно не на самій вершині, трішки нижче.