Да тут все таки больше про голову,а не про задницу.w-lom писав: Со свободой выбора для задницы :D :D
Вроде ж не было на форуме-каминг-аутов. :D
Да тут все таки больше про голову,а не про задницу.w-lom писав: Со свободой выбора для задницы :D :D
Зрозуміло)))Дельфин писав:ОК. Давайте тепер кожен, хто щось вважає про інших, одягне маску, візьме банду і піде бити інших. Бити тих, про кого ми щось вважаємо, і рахуємо що їм не місце тут...Rassel писав:.....Українські націоналісти вважають, що пропаганді гомосексуалізму не місце в будь-якому куточку України...
ВДУМАЙТЕСЬ!!!! Вони "вважають, їм нема місця" і тому вони пішли їх бити!!!!!??? Ви, мля, варвари одичавші??? Давайте кожен візьме по дубінці і піде мочити того, про кого він щось вважає !!!
Тоді в чому москалі винні? Вони також вважають про нас, що... то давайте виправдовувати москалів. Вони так вважають.
Москалі не винні. Вони мають право мочити нас, бо ми не такі, як вони.
Кажу для тих хто "в танку" - я не захищаю їх. Мені до них байдуже. АЛЕ взяти собі право бити тих, кого я вважаю не таким, як мені хочеться бачити - це справді ДНО. Деградувати далі можна тільки в сторону втрати навиків мовлення...
Каминг-аута не было, но если ты ведёшь спортивный образ жизни, то на кой тебе безкорыстно оправдывать хронического алкоголика, вместо помочь ему?sergej1974007 писав:Да тут все таки больше про голову,а не про задницу.w-lom писав: Со свободой выбора для задницы :D :D
Вроде ж не было на форуме-каминг-аутов. :D
Ага, ти їм ще секс до шлюбу заборони. І рекламу ранніх полових стосунків заборони також...Rassel писав: Я особисто не маю великого бажання аби мої діти хоть десь мали можливість знайомитись з гей пропагандою.
Проста позиція страуса, та й навіть позицією назвати важко....Дельфин писав: Ітого, підсумуємо цю тему.
Я проти всіх підходів, що стали причиною цієї теми:
- проти банальної заборони комусь щось, тому що я знаю краще як їм жити.
- проти заборони будь-якого занняття комусь, лише тому що це мені не подобається.
- проти насильства над тими, хто живе не так, як мені здається повинні вони жити.
Все інше - От лукавого, ибо воно флудъ!
Амінь!
Скоро на екранах- "Парад педофілів" пройшов по всій Україні.Дельфин писав:...
Ітого, підсумуємо цю тему.
...
Все інше - От лукавого, ибо воно флудъ!
Амінь!
Сулейман, тема о пидарастах , а не о деньгах . :DСулейман писав:Я что-то не понял, от того что они есть, или нет, финансовое положение страны меняется?
Бабушки пенсию меньше/больше будут получать, в случае быть, или не быть свободными, распорядителям собственных жоп?
В коем веке разводят как котят, то голубыми, то розовыми, то еще какими-то нестандартными решениями.Rassel писав:Сулейман, тема о пидарастах , а не о деньгах . :DСулейман писав:Я что-то не понял, от того что они есть, или нет, финансовое положение страны меняется?
Бабушки пенсию меньше/больше будут получать, в случае быть, или не быть свободными, распорядителям собственных жоп?