Поговорим о субсидиях на комуналку + опрос!
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Re: Поговорим о субсидиях на комуналку + опрос!
А если бы перед этим любимое правительство не подняло тарифы, цены, курс валют - то собственно и не было бы "так худо" и субсидия бы не потребовалась. Так что нахваливать этих воров за то что они народу "обглоданную кость" кинули - считаю совсем неправильным.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
Истину глаголешь!OlegLOA писав:А если бы перед этим любимое правительство не подняло тарифы, цены, курс валют - то собственно и не было бы "так худо" и субсидия бы не потребовалась. Так что нахваливать этих воров за то что они народу "обглоданную кость" кинули - считаю совсем неправильным.
Кто хапнул "обглоданную кость" - срочно верните им взад! шоб подавились!
И заканчивайте нахваливать этих воров !
В следущий раз все голосуем за ляшка или за Йулю и будет нам счастие...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
-
- Доцент
А разве я про это говорил?Master писав: Кто хапнул "обглоданную кость" - срочно верните им взад! шоб подавились!
Кому удалось получить от власти какой-то бонус - ну и хорошо.
Возвращать не надо, разве что действительно так "шоб подавились"
И про то чтоб голосовать за Ляшк и тем более за ворЮлю - я такого тоже не говорил.
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
- Master
- Легенда Форуму
Ну как же!OlegLOA писав:А разве я про это говорил?Master писав: Кто хапнул "обглоданную кость" - срочно верните им взад! шоб подавились!
Кому удалось получить от власти какой-то бонус - ну и хорошо.
Возвращать не надо, разве что действительно так "шоб подавились"
И про то чтоб голосовать за Ляшк и тем более за ворЮлю - я такого тоже не говорил.
Чисто их лозунгами сыпешь тут постоянно. так почему бы не их? или кого?
ну а как же не вернуть??? - не - надо вернуть! , а то спать спокойно не сможем!
совесть будет загрызать! и перед детьми будет стыдно!
Вобщем все надо вернуть взад! и субсидии и тарифы и цены и долар и зарплаты! (вопрос только на какой год вернуть? 2013 , 2007 , 1996 ?) надо подумать...
Но вернуть!
- Master
- Легенда Форуму
http://teplo.gov.ua/subsidies/6
Міфи про субсидії
Міф 1. Кажуть, що субсидію доведеться повертати, а її оформлення може перешкодити продажу квартири, будинку чи оформленню спадку!?
Насправді субсидія є безповоротною державною допомогою, а її отримання НЕ пов'язане і НЕ тягне за собою зміни власника житла.
Міф 2. Кажуть, що необхідно використовувати в повному обсязі газ, воду та інші комунальні послуги, на які призначено житлову субсидію, інакше її перестануть надавати!?
Насправді якщо люди не використали всю норму ресурсів на сім'ю, заощаджені кошти субсидії залишаються на рахунках сім'ї і можуть бути використані в подальші місяці, в тому числі і для погашення обов'язкової частки платежу.
Міф 3. Кажуть, що клопоту з оформленням субсидії багато, а в реальності вона може скласти мізерну суму!?
Насправді субсидію оформити просто: треба лише заповнити Заяву і Декларацію. Все решта зроблять органи соціального захисту. Подати заявку тепер можна і в електронному вигляді.
Субсидія розраховуються на основі середньомісячного сукупного доходу сім'ї і у середньому вона складає 1500- 2000 гривень.
Міф 4. Кажуть, що субсидії не надаються безробітним працездатним громадянам або сім'ям, до складу яких входять такі особи!?
Насправді якщо здорові молоді люди працездатного віку не навчаються, не перебувають на військовій службі, не працюють і не декларують доходів, але на якісь же кошти живуть, то для розрахунку субсидії їм буде враховано умовний дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатної особи - з 1 травня 2016 року 2900 грн. І субсидія їм буде призначена.
Міф 5. Кажуть, що субсидії не призначаються за наявності заборгованості за оплату комунальних послуг!?
Насправді заборгованість з оплати за житлово-комунальні послуги НЕ впливає на оформлення субсидії. І ніхто не буде позбавляти українців власності через несплату комунальних тарифів.
Міф 6. Кажуть, що за помилки при заповненні Декларацій будуть штрафувати або навіть забирати субсидії!?
Насправді жодних штрафів за помилки в Деклараціях НЕ буде. Важливо не приховувати інформацію про свої доходи.
Міф 7. Кажуть, що громадяни можуть втратити субсидію, якщо будуть купувати валюту!?
Насправді субсидія не призначається, якщо будь-хто з членів домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням про призначення субсидії здійснив одноразову купівлю товарів робіт та послуг на суму, яка на дату купівлі перевищує 50 тисяч гривень. Купівля валюти НЕ входить в перелік вартісних покупок, здійснення яких позбавляє права на субсидію.
Міф 8. Кажуть, що субсидій позбавляють ті сім'ї, які мають депозити!?
Насправді депозити в банках НЕ враховуються як доходи і не входять в перелік критеріїв, на підставі яких може бути відмовлено в наданні субсидії.
Міф 9. Кажуть, що субсидія не призначається батькам пенсіонерам, в помешканні яких зареєстровані повнолітні діти, які проживають в іншому місці!?
Насправді рішення комісії приймається з урахуванням документу, що підтверджує тимчасову відсутність осіб з числа зареєстрованих. За відсутності документа – на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов проживання сім'ї.
Міф 10. Кажуть, що сім’я не може претендувати на субсидію, якщо у будь-кого з членів родини у власності є земельний пай!?
Насправді наявність будь-якого майна, в тому числі квартири, машини, трактора, корови, земельних паїв, НЕ впливає на право отримання субсидії. Під час розрахунку субсидії враховується дохід, що його приносить це майно. Якщо пай не здають в оренду, то й доходу немає.
И тут же новые нормы
http://teplo.gov.ua/subsidies/7
Міфи про субсидії
Міф 1. Кажуть, що субсидію доведеться повертати, а її оформлення може перешкодити продажу квартири, будинку чи оформленню спадку!?
Насправді субсидія є безповоротною державною допомогою, а її отримання НЕ пов'язане і НЕ тягне за собою зміни власника житла.
Міф 2. Кажуть, що необхідно використовувати в повному обсязі газ, воду та інші комунальні послуги, на які призначено житлову субсидію, інакше її перестануть надавати!?
Насправді якщо люди не використали всю норму ресурсів на сім'ю, заощаджені кошти субсидії залишаються на рахунках сім'ї і можуть бути використані в подальші місяці, в тому числі і для погашення обов'язкової частки платежу.
Міф 3. Кажуть, що клопоту з оформленням субсидії багато, а в реальності вона може скласти мізерну суму!?
Насправді субсидію оформити просто: треба лише заповнити Заяву і Декларацію. Все решта зроблять органи соціального захисту. Подати заявку тепер можна і в електронному вигляді.
Субсидія розраховуються на основі середньомісячного сукупного доходу сім'ї і у середньому вона складає 1500- 2000 гривень.
Міф 4. Кажуть, що субсидії не надаються безробітним працездатним громадянам або сім'ям, до складу яких входять такі особи!?
Насправді якщо здорові молоді люди працездатного віку не навчаються, не перебувають на військовій службі, не працюють і не декларують доходів, але на якісь же кошти живуть, то для розрахунку субсидії їм буде враховано умовний дохід в розмірі двох прожиткових мінімумів для працездатної особи - з 1 травня 2016 року 2900 грн. І субсидія їм буде призначена.
Міф 5. Кажуть, що субсидії не призначаються за наявності заборгованості за оплату комунальних послуг!?
Насправді заборгованість з оплати за житлово-комунальні послуги НЕ впливає на оформлення субсидії. І ніхто не буде позбавляти українців власності через несплату комунальних тарифів.
Міф 6. Кажуть, що за помилки при заповненні Декларацій будуть штрафувати або навіть забирати субсидії!?
Насправді жодних штрафів за помилки в Деклараціях НЕ буде. Важливо не приховувати інформацію про свої доходи.
Міф 7. Кажуть, що громадяни можуть втратити субсидію, якщо будуть купувати валюту!?
Насправді субсидія не призначається, якщо будь-хто з членів домогосподарства протягом 12 місяців перед зверненням про призначення субсидії здійснив одноразову купівлю товарів робіт та послуг на суму, яка на дату купівлі перевищує 50 тисяч гривень. Купівля валюти НЕ входить в перелік вартісних покупок, здійснення яких позбавляє права на субсидію.
Міф 8. Кажуть, що субсидій позбавляють ті сім'ї, які мають депозити!?
Насправді депозити в банках НЕ враховуються як доходи і не входять в перелік критеріїв, на підставі яких може бути відмовлено в наданні субсидії.
Міф 9. Кажуть, що субсидія не призначається батькам пенсіонерам, в помешканні яких зареєстровані повнолітні діти, які проживають в іншому місці!?
Насправді рішення комісії приймається з урахуванням документу, що підтверджує тимчасову відсутність осіб з числа зареєстрованих. За відсутності документа – на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов проживання сім'ї.
Міф 10. Кажуть, що сім’я не може претендувати на субсидію, якщо у будь-кого з членів родини у власності є земельний пай!?
Насправді наявність будь-якого майна, в тому числі квартири, машини, трактора, корови, земельних паїв, НЕ впливає на право отримання субсидії. Під час розрахунку субсидії враховується дохід, що його приносить це майно. Якщо пай не здають в оренду, то й доходу немає.
И тут же новые нормы
http://teplo.gov.ua/subsidies/7
-
- Доцент
А ты всему веришь что прочитал в интернете?Master писав:
Міфи про субсидії
А средняя температура по больнице 36,6Міф 3. Кажуть, що клопоту з оформленням субсидії багато, а в реальності вона може скласти мізерну суму!?
То что кто-то в морге и температура ниже 0, а кого-то лихорадит - неважно.
Лично знаю несколько не особо богатых семей, которые в прошлом отопительном сезоне "получали" субсидию что-то там около 150-200грн в месяц.
Конечно, для кого-то и это деньги... для них например, но платить приходилось намного больше
Да? Даже если купить валюты на 50 тысяч грн? Очень даже не уверен...Міф 7. Кажуть, що громадяни можуть втратити субсидію, якщо будуть купувати валюту!?
Что, уже поменяли разве? В официальных разьяснениях раньше было сказано что доходы от депозитов надо обязательно указывать в декларации.Міф 8. Кажуть, що субсидій позбавляють ті сім'ї, які мають депозити!?
Не укажешь - потом найдут - и тогда точно скажут вернуть.
- Master
- Легенда Форуму
В декларации ты вообще не указываешь доходы! (уже давно!)
Только покупки свыше 50 тыс.
и прочитал я это не в интернете а на оф. гос. сайте! (gov.ua)
http://teplo.gov.ua/
а ты не верь себе и дальше.
лично я за газ не плачу уже давным давно!
"Насправді якщо люди не використали всю норму ресурсів на сім'ю, заощаджені кошти субсидії залишаються на рахунках сім'ї і можуть бути використані в подальші місяці, в тому числі і для погашення обов'язкової частки платежу."
Только покупки свыше 50 тыс.
и прочитал я это не в интернете а на оф. гос. сайте! (gov.ua)
http://teplo.gov.ua/
а ты не верь себе и дальше.
лично я за газ не плачу уже давным давно!
"Насправді якщо люди не використали всю норму ресурсів на сім'ю, заощаджені кошти субсидії залишаються на рахунках сім'ї і можуть бути використані в подальші місяці, в тому числі і для погашення обов'язкової частки платежу."
- Master
- Легенда Форуму
оформить субсидию можно Online!
Новое !
https://subsidii.mlsp.gov.ua/
(тем кому лень было оторвать одно место....)
https://subsidii.mlsp.gov.ua/
(тем кому лень было оторвать одно место....)
- Master
- Легенда Форуму
ну да ....Асман писав:Круг сужается http://business.vesti-ukr.com/201016-uk ... za-putevok
те кто могут отдохнуть за более чем 50 000 - выпадают....