Скатались на Акву.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1310 разів
Скатались на Акву.
Нагрузили меня общественной работой в школе у ребенка-- поехал сегодня с семьей и еще с одной семьей известного черновицкого " обзорщика" на Акву плюс-- разведать место для мини- форумовки для школьников.
13- го мая буду там со школьниками хороводы водить.
Застала нас там Радуга.
Говорят что надо копать там где она в землю бьет.--Нам было лень.-- Наверное потому и бедные. :(
Пс. Пойду наверное когда- то в гиды-- нравится рассказывать людям истории.
Буду гидом по " Черновцы криминальные.Эпоха становления капиталов" :D
Фотки. :D ( вы ж соскучились наверное? :D )
13- го мая буду там со школьниками хороводы водить.
Застала нас там Радуга.
Говорят что надо копать там где она в землю бьет.--Нам было лень.-- Наверное потому и бедные. :(
Пс. Пойду наверное когда- то в гиды-- нравится рассказывать людям истории.
Буду гидом по " Черновцы криминальные.Эпоха становления капиталов" :D
Фотки. :D ( вы ж соскучились наверное? :D )
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- sergej1974007
- Легенда Форуму
Re: Скатались на Акву.
Он там обзор делал. :DNero писав:О, а креатив с женой аак там оказался? Или вы вместе ездили?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 638 разів
- Подякували: 1769 разів
- Контактна інформація:
ага, з Кам"янцем взаємно не вийшло)Марволка писав:це ви ЗАМІСТЬ Кам*янця поїхали чи ПІСЛЯ?
а тут Сергій мав справи, а у нас якраз вчора справ ніяких не було
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
а де шо, як там? ми ще минулого літа хотіли поїхати туди, так щоб на пару днів. але ж тре знати куди їхати, де там норм можна зупинитися?bandera77 писав:Клас! А я на вихідні у Виженці був. Просто чудово там!
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
взагалі ок. але явки/паролі/телефона - можна?bandera77 писав:Якщо хочете гір - Виженка. Автобус з АС Чернівці до Вижниці - 46 грн, таксі до Виженки - 50 грн. Проживання - 100 грн дорослий, дитина до 12 р - 50-70 грн. Всі зручності, мангал, ліс, саламандри, гадюки :)
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
1) http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/vyz ... udynochok/ - були якраз тут. будинок під самим лісом (починається відразу за подвір'ям). Хазяйка - Вікторія.kreativ писав:взагалі ок. але явки/паролі/телефона - можна?bandera77 писав:Якщо хочете гір - Виженка. Автобус з АС Чернівці до Вижниці - 46 грн, таксі до Виженки - 50 грн. Проживання - 100 грн дорослий, дитина до 12 р - 50-70 грн. Всі зручності, мангал, ліс, саламандри, гадюки :)
2) http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/vyz ... .u.natali/ - були минулого року. Дуже привітні господарі. Садиба навпроти річки. Особисто раджу. Можна домовитись про довіз до Німчича (назад раджу пішки йти) або до залізного джерела (там справді у воді багато заліза)
3) http://www.karpaty.info/ua/uk/ch/vz/vyz ... .marichky/ - це хата поруч з номером 1 (сусідка). В неї своя пасіка - можна купити меду.
Крім того якщо будеш на перевалі Німчич - зайди в ресторан "Червона рута" і замов бануш Гуцулочка - суперсмачна страва! 35грн -порція.
Бог там, де всім добре.....