Піднімалки-задовбалки ... .

Нам цікава ваша думка
Відповісти
TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Піднімалки-задовбалки ... .

Повідомлення TAZIT » 06 травня 2016, 00:34

Як же мене ці піднімалки задовбали !!!
Зайдеш і зразу хочеться втікти куди небудь ... !
. . .
Давайте вже шось логічно вирішувати , народ , із цим ! Чи хоча б пробувати ... . ;) :)
. . .
Чесно я сам також не знаю що з цим дивом робити ... , але ж щось таки треба було б ... .
Ну , наприклад , відкладений підйом теми сервером по ліміту загальних обмежень на форумі , чи те ж саме по користувачу , чи ще щось ... .
Декому не завадить прикрутити підйом тем не раніше ніж раз на годину ... . *Dopovid*
. . .
Просто дивуюсь деяким підіймачам , котрі на форумі тільки те й роблять що зайдуть раз на три доби попіднімати теми і все -- неодмінно за два-три дні повернуться для того ж ... .
Взагалі , пробачте , тупо не розумію навіщо піднімати так часто теми з розділів , в яких список тем в одну сторінку влазить ... ! *dash*
Востаннє редагувалось 06 травня 2016, 09:22 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Re: Піднімалки-задовбалки ... .

Повідомлення zepellin » 06 травня 2016, 01:27

А че так нервничаешь? Занеси поднимателей в черный список - все равно почти все они кроме продажи практически ничего не пишут.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2815 разів
Подякували: 2868 разів

Повідомлення Master » 06 травня 2016, 08:58

TAZIT писав:Як же мене ці піднімалки задовбали !!!
Зайдеш і зразу хочеться втікти куди небудь ... !
*ukraina_truzub*
. . .
Давайте вже шось логічно вирішувати , народ , із цим ! Чи хоча б пробувати ... . ;) :)
. . .
Чесно я сам також не знаю що з цим дивом робити ... , але ж щось таки треба було б ... .
Ну , наприклад , відкладений підйом теми сервером по ліміту загальних обмежень на форумі , чи те ж саме по користувачу , чи ще щось ... .
Декому не завадить прикрутити підйом тем не раніше ніж раз на годину ... . *Dopovid*
. . .
Просто дивуюсь деяким підіймачам , котрі на форумі тільки те й роблять що зайдуть раз на три доби попіднімати теми і все -- неодмінно за два-три дні повернуться для того ж ... .
Взагалі , пробачте , тупо не розумію навіщо піднімати так часто теми з розділів , в яких список тем в одну сторінку влазить ... ! *dash*
И Это все, что тебя задолбало?...
Выпей валерьяночки и успокойся, нельзя быть таким нервным. (я вообще толком не понял, что именно тебя так задолбало?...)
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 06 травня 2016, 09:24

А я и не нервничаю совершенно ... . Ещё и не в такой обстановке ... жить и работать приходилось ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1758 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 06 травня 2016, 09:55

я давно предлагал проверенное черкасским форумом решение - 3-5 апов в сутки. за бОльшее - предупреды. сам так делаю по своей инициативе, хотя у меня много продаж же. дабы не нервировать Тазита и народ в целом :D

Відповісти

Повернутись до “Побажання та пропозиції”