так, думаю буде цікавіше ніж тема "Цікаве відео з каналу 112"телефонист писав:ты уже вернулся из окопов???ash писав:...
5 балов
расскажи, как там!
всем будет интересно!
Цікаве відео з каналу 112
Re: Цікаве відео з каналу 112
може вам ще цю інформацію роздрукувати і додому занести?телефонист писав: достатньо шести, які оточують Порошенка, бажано ім*я, країну та посаду.
заздалегідь вдячний
ну якщо вам так сильно цікаво тоді можете пошукати інформацію не лише про 6 а про всіх 150 учасників саміту, буде більше користі ніж від 6телефонист писав: ні на що не впливає, особисто мені цікаво.
можете допогти?
буду вдячний.
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
якщо ви не збиралися допомагати, навіщо тоді флудили?Рома писав:...
ну якщо вам так сильно цікаво тоді можете пошукати інформацію не лише про 6 а про всіх 150 учасників саміту, буде більше користі ніж від 6
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
це вже не кажучи про вашу попередню тему з "цікавим" голандоським сайтом
Востаннє редагувалось 01 грудня 2015, 16:22 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- телефонист
- Авторитет
ash писав:оглянись вокруг и всё поймёшьтелефонист писав:...
где там? уточни, плз
я - в самой демократической стране, руководимой одним из самых демократически избранных президентов, кума самого патриотического президента, правительством которой руководит наш земляк, всемирно признанный экономист, а губернатором одной из областей является бывший президент Грузии! о таком не смеют мечтать никакие ватники, вышиватники и другие! моя страна семимильными шагами движется от тоталитарного прошлого к светлому европейскому будущему, где ее ждут не дождутся братские государства Европы, помогающие в становлении порядка, демократии, борьбе с коррупцией и многом другом.
а ты где???
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
ви думаєте хтось буде читати весь цей текст що ви написали? Думаю всім вже вистачило ваших "цікавих" тем :Dтелефонист писав:
я - в самой демократической стране, руководимой одним из самых демократически избранных президентов, кума самого патриотического президента, правительством которой руководит наш земляк, всемирно признанный экономист, а губернатором одной из областей является бывший президент Грузии! о таком не смеют мечтать никакие ватники, вышиватники и другие! моя страна семимильными шагами движется от тоталитарного прошлого к светлому европейскому будущему, где ее ждут не дождутся братские государства Европы, помогающие в становлении порядка, демократии, борьбе с коррупцией и многом другом.
а ты где???
- телефонист
- Авторитет
у вас завжди є вибір: не читати мої пости, зайнятись чимось корисним, написати свій пост тощо.Рома писав:картинко
більше пропозицій придумайте самі, що не будете мені допомагати в пошуку інформації про представників країн, в оточенні яких був Порошенко у Парижі
- телефонист
- Авторитет
ви думаєте, для мене щось значить думка 90% тих, хто сидить на форумі?Рома писав:...
ви думаєте хтось буде читати весь цей текст що ви написали? Думаю всім вже вистачило ваших "цікавих" тем :D
я розважаюсь на свій розсуд. для себе.
вам не подобається - є кнопка "поскаржитись". успіхів
воу воу воу, палегче. Хочете сказати що вам на*рати на 90% всіх хто сидить на форму? може тему створите "Цікавий факт, для мене нічого не значить думка 90% тих, хто сидить на форумі" а? по моєму це буде у вашому стилітелефонист писав:ви думаєте, для мене щось значить думка 90% тих, хто сидить на форумі?Рома писав:...
ви думаєте хтось буде читати весь цей текст що ви написали? Думаю всім вже вистачило ваших "цікавих" тем :D
я розважаюсь на свій розсуд. для себе.
вам не подобається - є кнопка "поскаржитись". успіхів
о, ще одну вашу тему суперову знайшов :D :D :D
viewtopic.php?f=3&t=51717&p=364352#p364352
а з вами "цікаво" проводити час, особливо читати ваші "цікаві" теми
Востаннє редагувалось 01 грудня 2015, 16:35 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- телефонист
- Авторитет
те, що я хотів сказати - я сказав. а ви собі придумуйте все, що хочетеРома писав:...
воу воу воу, палегче. Хочете сказати що вам на*рати на 90% всіх хто сидить на форму? може тему створите "Цікавий факт, для мене нічого не значить думка 90% тих, хто сидить на форумі" а? по моєму це буде у вашому стилі
о, ще одну вашу тему суперову знайшов :D :D :D
viewtopic.php?f=3&t=51717&p=364352#p364352