Го.....ту театр ?або Культурний відпочинок

Спілкування майже без обмежень
oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Re: Го.....ту театр ?або Культурний відпочинок

Повідомлення oberig » 26 жовтня 2015, 11:14

sergej1974007 писав: Фотки--клас.
Жаль що немає фоток де Лея-Фея аплодує акторам. :D
Сподобалось як всі серйозно підійшли до справи--справжні Театрали. :D
Коля вразив мене просто--дуже серйозний підхід. :? :D
Реально все було так мило,незвично.Аплодували всі стоячи ( да да Лєя завзятіше за всіх)
А чого вразив лише Коля? а як же всі решта ? :cry:
sergej1974007 писав: пс.Так мене з дєвочкою симпатичною ніхто і не познайомив. :D :( :?
йо, вибач, моя вина. *hi* То була моя краща подруга,я в театрі її з усіма познайомила,а в кафеші якось забалакалась .
п.с. симпатична дівчина заміжня,2 дітей.І твоя Казка і так коситься на мене, а тут я ще з подругою б знайомила :D
jumas писав: а я узнал ваши пухленькие щечки )))
:? , нагадує фразу з фільму жахів. 8-)

Leya
Постійний користувач
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення Leya » 27 жовтня 2015, 09:27

Так...это всё замечательно, но...что там у нас на очереди? Филармония, стадион, концерт какой-небудь, семинары, лекции, с удовольствием ещё раз в театр? Гоу...вперёд, не расслабляемся *rider* Предлагайте идеи для новых встреч! *Prapor*
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 27 жовтня 2015, 09:33

Leya писав:Так...это всё замечательно, но...что там у нас на очереди? Филармония, стадион, концерт какой-небудь, семинары, лекции, с удовольствием ещё раз в театр? Гоу...вперёд, не расслабляемся *rider* Предлагайте идеи для новых встреч! *Prapor*
Дак решили же книжки читать.

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 27 жовтня 2015, 09:39

Leya писав:Так...это всё замечательно, но...что там у нас на очереди? Филармония, стадион, концерт какой-небудь, семинары, лекции, с удовольствием ещё раз в театр? Гоу...вперёд, не расслабляемся *rider* Предлагайте идеи для новых встреч! *Prapor*
*Dopovid* Обираймо viewtopic.php?f=67&t=50927
Востаннє редагувалось 27 жовтня 2015, 13:49 користувачем oberig, всього редагувалось 1 раз.

Leya
Постійний користувач
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення Leya » 27 жовтня 2015, 11:22

akinak писав:

Дак решили же книжки читать.
Книжки -это хорошо! Есть недочитанный толстенный том ,французский детектив , но времени абсолютно не хватает.То что вот успела прочитать -радует, иногда читаю в отпуске там или на выходные незагруженные, остальное-на пенсии дочитаю ,и перечитаю, есть такой план (да и скоро уже :D ) И не люблю когда меня в рамки ставят-это обязывает выполнить, а если не смогу? Приду и опозорюсь 8-)
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 27 жовтня 2015, 15:47

так навпаки - розкажемо те, що недочитала
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”