Выборы, выборы, все кандидаты... очень хорошие люди!

Обговорення останніх новин в регіоні
Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Re: Выборы, выборы, все кандидаты... очень хорошие люди!

Повідомлення Comrad » 11 жовтня 2015, 16:05

claude2 писав: І даремно. Адже ви віддаєте свій процент тим, хто голосує: пояснюю - ящо виборців 100, а прийшли голосувати 50, то кожен голосуючий має не 1% а 2% в кінечному результаті. А добросовісно ходять голосувати пенсіонери, от вони і вибирають того хто їм більше голову заморочив через ТВ або на лавочці. (особисто приймаю участь в комісіях на виборах - бачив особисто хто ходе).
Даремно ви витрачаєте свій час на роздуми, пошуки і аналіз інформації і голосування. Можна довго думати про вибір між "Г" кругляшком або "Г" ковалком, але по суті, ви все одно маєте "Г"...

claude2
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення claude2 » 11 жовтня 2015, 21:16

OlegLOA писав:
claude2 писав: Тепер по темі. За мера ще не визначився, можливо за Міхайлишина.
Не думал что хоть кто-то из думающих людей будет голосовать за Михайлишина...
Да просто нікого не знаю, а його хоть знають мої знайомі...
Гроші економлять тут :Зображенняhttp://svetodiod.ho.ua
http://elektrogeneratory.jimdo.com/

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 11 жовтня 2015, 21:31

claude2 писав: Да просто нікого не знаю, а його хоть знають мої знайомі...
И что они о нем знают?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

claude2
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення claude2 » 11 жовтня 2015, 23:12

Дерзкий писав:
claude2 писав: Да просто нікого не знаю, а його хоть знають мої знайомі...
И что они о нем знают?
Моя дружина спілкувалася з бившою його дружиною, а в неї дитина наче інвалід, точно незнаю. Так він їм помагає як може, хоч вони давно розведені і дитина не його.
Гроші економлять тут :Зображенняhttp://svetodiod.ho.ua
http://elektrogeneratory.jimdo.com/

jumas
Забанен навсегда

Повідомлення jumas » 12 жовтня 2015, 10:12

Претендент на посаду міського голови Чернівців провалився в яму під час зйомок передвиборчого відеозвернення. Тепер відео кандидата в мери Олександра Пуршаги стрімко набирає популярності в мережі. Про це повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на БукІнфо.

Кандидат під час зйомок відеролика випадково зашпортався на проблемній вулиці Богдана Хмельницького, значна частина якої досі залишається без асфальту. Спершу автори відео планували вирізати цей момент, та потім вирішили, що це - реалії життя і використали їх в якості піар-ходу.

Нагадаємо, Олександр Пуршага - кандидат від ВО «Батьківщина», очолює управління капітального будівництва Чернівецької ОДА.

phpBB [video]

хреново сыграл. не верю!!!
ишшо и управляет капремонтом бгг
"Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"

"Без України не було б перемоги,
без Росії не було б війни!"

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 12 жовтня 2015, 10:56

mercedesdrive писав:
man писав: А взагалі то питання було що зробив віталька? )
А Давайте Я Вам трохи освіжу пам"ять.Шкода що я не адвокат Вітальки,але я спробую.
Дороги.Ви згадували Що Віталька лиш все порозривав.Звісно,Б.Хмельницького,пров.Ентузіастів,То його рук справа,і якби не Каспрук,зі своїми замами-регіоналами,та молоддю франківської області,по дорозі на майдан завезені для того щоб усунути такого ненавистного,шановному Олексію Павловичу Вітальку,то вони б уже давним давно експлуатувалися...
Давайте пригадаєм основні дороги,які зробив Віталька,я за які,мені не соромно.Чудова вулиця русська,від фастівської вулиці і до банчен,комунальників вулиця,чудово зроблена,яка чудово розвантажує все той же чудовий гравітон,Воробкевича вулиця (каспрук рве рубаху на грудях шо то він її зробив,та це брехня,він вклав шмат асфальту 300 метрів((Який можна було і не класти,а просто згладити той трамплін коло олімпії)) від олімпії до южки.
До речі пан Каспрук "закатав" у злітну смугу аеропорту на 600.000грн,а літачки не літають..Бідося...Прилітає декілька Грузовиків,та на привеликий жаль,авіація із вантажом 200.А за Вітальки худо-бідно,але міжнародні рейси літали...
Віталька закупив тролейбуси вольво,які возять "вдячних" жителів мікрорайону кемпінг та гравітон №2,4..
Саме за Вітальки з"явилася чудова дитяча лікарня на вул Буковинській,з новітнім обладнанням і усіма умовами,яка до нього стояла довгобудом не один рік...
Врешті Віталька,роздав старим ті мусолені-перемусолені соціальні проїздні квитки,і не перед виборами,як Каспрук,а на постійній основі,щоб пенсіонери наші НЕ В ЧАС ПІК змогли дістатися маршрутним транспортом до місць віддалених міста.Нагадаю Каспрук,одним із перших кроків,рішуче відібрав їх у них,і обіцяв "картку чернівчанина" або адресну допомогу.Адресну допомогу так ніхто і не отримав,а от "картку" забацав тепер,під вибори,через 2 роки...
Можу ще нагадати відкриття нових груп у дитячих садочках,які ремонтувалися за міські кошти під керівництвом Вітальки,різдвяне містечко для нашої малечі,дитячі майданчики ЗА ВЛАСНИЙ КОШТ в спальних районах міста.та ще багато чого,про що не хотять пригадувати фанати О.П.Каспрука.Проте простий люд,все пам"ятає.Ось наприклад я.
І не треба плюватися хто чий адвокат,і хто чия шістка.Живіть добром,і воно вернеться Вам з вторицею!!
Миру всім,і злагоди!! *food*
Ну що ж ви самі повторили що Віталька таки для міста ніщого путнього не зробив:)Яке має відношення віталька до дороги в Банченах?а якщо і має то його судити за це треба, чого він розбазарював міський бюджет на дороги області?Комунальників ви самі написали-доробляв Каспрук!Картка для пенсіонерів я б не сказав що це заслуга вітальки а скоріш за все це вада-за тиск на перевізників його судити треба!
А взагалі віталька безграмотна людина-безхатченків називає безхачиками і в своїй промові на якомусь каналі віталька обіцяв відновити соціальну НЕсправедливість:)
Ваш пост більше не про вітальку а про те який у нас нехароший каспрук:) ну так я з цим можу погодитись:) але віталька ше гірший:)
Телефонист-пятицентовый ...

man
Постійний користувач

Повідомлення man » 12 жовтня 2015, 11:04

Samson писав:Михайлишин вернется - вернет людям социальные проездные.
Если вернутся социальные проездные, то кроме пенсионеров маршрутками наверное никто не сможет воспользоваться:)
Телефонист-пятицентовый ...

mercedesdrive
Новачок

Повідомлення mercedesdrive » 14 жовтня 2015, 00:19

OlegLOA писав:
claude2 писав: Тепер по темі. За мера ще не визначився, можливо за Міхайлишина.
Не думал что хоть кто-то из думающих людей будет голосовать за Михайлишина...
Присоединяясь к думающим людям,буду голосовать за Михайлишина ;)
Всем добра!
phpBB [video]

oberig
Модератор
Дякував (ла): 181 раз
Подякували: 110 разів

Повідомлення oberig » 16 жовтня 2015, 18:09

Вибори - 2015 (роз'яснення)
phpBB [video]

ascona
Новачок

Повідомлення ascona » 16 жовтня 2015, 19:55

Організація виконавчих органів Чернівецької міської ради

Вписати б сюди ще б і прізвища , стаж роботи, приналежність до партій , родинні зв'язки і кумівство , ну та ін . корисну інформацію, - було б дуже інфоматівно :D

Зображення

Звiдси , до речі сторіночка давно не редагувалася , може хто - займеться? :)

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”