Дитяче ліжко
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
Re: Дитяче ліжко
Вечером зробив підсвітку для клавіатури, а то настольна лампа дає забагато світла і заважає дружині стапи. Була використана світодіодна лента (вийшло 33 світодіода), яку через вимикач підключив в системник
Востаннє редагувалось 21 лютого 2013, 01:03 користувачем Sawac, всього редагувалось 1 раз.
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
- Sawac
- Активіст
вимикач такий http://takt.org.ua/5-vykljuchatel-vreznoj.html тільки коричневийSTREPS писав:можно фото выключателя крупнее и без лампы? есть интерес ;)
Востаннє редагувалось 29 березня 2013, 20:50 користувачем Sawac, всього редагувалось 1 раз.
Саша 097 683 82 два 2
все вроде сделали нормально, вот только если захотите поменять монитор, прийдется что-то изменить по идеи :/
когда я себе стол делал, я изначально рассчитывал что будет стоять байда здоровенная, а все начиналось с 17' теперь 27, и еще остается маленький зазор. Зря вы так категорично померяли.
offtop: советую вам, уберечь глаза малому, купите нормальный монитор. (больше и желательно без ШИМ)
когда я себе стол делал, я изначально рассчитывал что будет стоять байда здоровенная, а все начиналось с 17' теперь 27, и еще остается маленький зазор. Зря вы так категорично померяли.
offtop: советую вам, уберечь глаза малому, купите нормальный монитор. (больше и желательно без ШИМ)
- Sawac
- Активіст
Коли робився стіл, там стояв монітор 17, потім була куплена 24-ка, яка чудово помістилася і з великим запасом. зараз на тому столі стоїть ноут і він більше використовується як письмовий стіл бо комп переїхав в іншу кімнату. при бажані, висоту полки можна поміняти, просверливши 2 дирки на новій висоті і піднявши полку по трубі.fastneed писав:все вроде сделали нормально, вот только если захотите поменять монитор, прийдется что-то изменить по идеи :/
Саша 097 683 82 два 2
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
Ясень конечно. Нам когда надо было мы ясень заказывали тут - www.iasennazakaz.com.ua Там, если надо, и распилят и наколят.
- КатеринаМиколаъвна
- Новачок
- девочка_припевочка
- Забанен навсегда