Хто правий? Проблема з Чернівцігаз (Чернівцігаззбут)

Спілкування майже без обмежень
archi
Активіст

Хто правий? Проблема з Чернівцігаз (Чернівцігаззбут)

Повідомлення archi » 20 вересня 2015, 23:12

Склалась ситуація що прислали квитанцію про борг на суму ХХХХгрн, не дивлячись на те що є квитанції і все справно сплачувалось. Пів біди, дзвониш на гарячу лінію щоб дізнатись про цю проблему, там вже називають суму YYYYгрн. Безпосередньо в самому відділі називають ХХYYгрн, тобто конкретної суми назвати не можуть, кожен раз інші цифри, то менше, то більше. Ну і найголовніша проблема, вони називають дату проблеми з березня. Описую детальніше, в квітні сплачували за березень, тобто ще по старим тарифам, відповідно у травні платили за квітень по новим тарифам. В Чернівцігаззбут запевняють що в квітні за березень мали сплатити зовсім іншу суму, нібито якийсь там ліміт перейшли після 200 кубів і т.п. В довідковій сидять нямлі, толком пояснити не можуть. Планую піти до начальника. Але хочу зрозуміти хто правий, а кого за лоха тримають. Можливо я щось упустив в тарифах.

archi
Активіст

Re: Хто правий? Проблема з Чернівцігаз (Чернівцігаззбут)

Повідомлення archi » 20 вересня 2015, 23:24

Думаю начальник не тупий, почне пручатись на рахунок відео. А диктофона у випадку чого не вистачить?

desperadoscv
Постійний користувач
Дякував (ла): 25 разів
Подякували: 43 рази

Повідомлення desperadoscv » 20 вересня 2015, 23:26

У меня та же фигня , только бегать я не буду . У меня есть квитанции по факту. И новый дом .Пусть начинают судовые тяжбы)
Течет крыша ? или уехала ? - Звони , поставим и залатаем)
0995544838 - Роман
Зображення

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 20 вересня 2015, 23:35

я в то время создавал тему на форуме, чтобы были внимательны в оплатах, надо было сразу платить по новому договору, который надо было составить, иначе деньги уходили в никуда. Я сам не знал, как только узнал, поделился. Если есть долги, увы. Страна чудес
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Maks Gt
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення Maks Gt » 20 вересня 2015, 23:43

Договір оформляти не обов'язково, можна в телефонному режимі пат чернівцігаз дізнатися новий особовий рахунок, й платити саме на нього.

archi
Активіст

Повідомлення archi » 20 вересня 2015, 23:54

Проблема не в новому особистому рахунку, вони вводились з 1 липня, а тут вони нагадались про якусь видуману проблему з березня. Хоча їм тикали під ніс квитанції розрахунків, вони всеодно щось своє доказують.

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 21 вересня 2015, 00:23

Якщо є від них рахунок на певну суму і квитанція на цю ж суму, сплачену у зазначений час - це одне.
Якщо ж є тільки квитанція, вони можуть казати все що їм заманеться. Довести свою правоту буде складно, але нема нічого неможливого
Спробуйте поговорити з начальником. Відеозапис не завадив би. Якщо ні "щоб розібратись" і запис на диктофон допоміг би. А взагалі, зверніться до них письмово, напишіть заяву на ім'я начальника (опишіть проблему + прохання дати відповідь про який саме борг йдеться і звідки він взявся), в 2х екземплярах (2й-собі), і зареєструйте її, це автоматично вимагатиме письмової відповіді.
У відповіді вони змушені будуть вказано чітко суму і обгрунтувати звідки вони її взяли. Буде легше розібратись. До того ж це документ який можна використати в подальшому, якщо результат звернення Вас не задовільнить.
Якщо сума значна, можна звернутись до фахівців. Як альтернатива - до журналістів (газети, телебачення...)
Ну а якщо йдеться про суму в 5-10-15грн, то вирішуйте самі, що для Вас важливіше - потрачений час чи ці гроші :)
Хоча таке ставлення всіх цих комунальних служб саме з-за небажання людей витрачати свій час на тяганину, легше віддати свої гроші...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

archi
Активіст

Повідомлення archi » 21 вересня 2015, 01:01

А як саме зареєструвати заяву?

lunizz
Активіст
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 20 разів

Повідомлення lunizz » 21 вересня 2015, 08:52

archi писав:А як саме зареєструвати заяву?
В приемной, на вашем экземпляре поставят входящий номер или как-то отметят что заява принята.
http://cv.104.ua/ua/services/zaplatiti-za-gaz/gas-cost пересмотрите сначала ваши проплаты согласно тарифам, все ли сходится

Leya
Постійний користувач
Дякував (ла): 58 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення Leya » 21 вересня 2015, 09:44

У меня на квитанции просто поменялся особистий рахунок, я даже и не заметила...Спасибо теме, только вот увидела. Контролёр тоже ничего не говорил о перезаключении договора. Буду звонить :? Единственное сказал, не пропускать оплату в отопительный период , потому что насчитают не по 3,6 до 200 кубов, а по 7.8, если пропущу хотя бы один месяц.
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”