Повідомлення
13ый воин » 02 вересня 2015, 22:59
Юрій Чорнота:
Аналізуючи те, що вчора відбулось - загибель вевешників (не можу назвати їх нациками, бо нацики - це ті, що в окопах: батальйон Кульчицького, "Донбас", "Азов" і різні спецпідрозділи типу "Веги") під стінами ВР, призначення винним у цьому мого побратима Ігоря Гуменюка, я звернув увагу на ряд речей, пов'язаних з цією подією.
В першу чергу я продивився ряд відеозаписів, які зафіксували вибух. Радіо "Свобода" начебто зафіксувало на відео людину, що кинула гранату. Але на цьому відео є політ певного предмета, проте не зафіксовано сам момент його падіння - лише чути гучний вибух. Коли камера повертається в сторону вибуху - там розпилена купа білого порошку з вогнегасником, який суттєво перешкоджає можливості зафіксувати що саме вибухнуло. Ще звернув увагу на сам предмет, що летів - він в польоті загорівся і почав диміти. Я сьогодні спеціально провів експеримент з УЗД - детонатором, що ініціює вибух гранат РГО і РГН. УЗД при спрацюванні не горить і не димить. Я повторю пізніше з цілою гранатою і викладу відео (саме у киданні гранати РГО звинувачують Ігоря).
Далі моя увага сконцентрувалась на заявах певних компетентних людей - це Всеволод Стеблюк та Іван Варченко.
“За першими результатами, отриманим по тих осколках, які видалили з тіл поранених під час хірургічного втручання, можна зробити висновок, що пристрій був комбінований. Можливо, це була граната або детонатор. Вибухівка і начинка були з різного роду металевих предметів, тому що діставалися і гайки, і гвинти, і обрубки цвяхів. Тобто, це був заздалегідь спланований акт, який готувався не одну годину”, – заявив доктор медичних наук, професор, Заслужений лікар України Всеволод Стеблюк.
Тобто фаховий медик констатував, що в тілах були гайки, гвинти і цвяхи, чого апріорі не може бути в жодній з гранат. Варченко розповів ще цікавіше:
“Основною подією, насправді, це були вибухи і як ми зараз маємо інформацію про те, що той хлопець, що загинув, він був вбитий пострілом в серце, не від осколка, а від кулі”. Хто не в Курсі Іван Варченко - радник міністра Авакова - йому нема резона вигороджувати націоналіста.
Тобто вевешника застрелили. Дістати в натовпі перед камерами гвинтівку чи навіть пістолет і прицілитися з нього аби влучити в серце і зробити це непомітно - неможливо. Тобто стріляли або снайпери, або незрозумілі пасажири без розпізнавальних знаків, що стояли за вевешниками. Вибух (дуже вчасний і чи випадковий???) вогнегасника створив димову завісу, в якій важко розібрати - звідки прилетіло.
Наступне - менти і вевешники на всіх заходах з ОГП завжди ходять у бронежилетах. І покійний захисник Верховної Ради також був у ньому. Бронежилет, навіть другого класу, призначений витримувати осколки. Але те, що його вбило - прошило його наскрізь. Болт, гайка чи цвях обліплені на шмат тротилу чи пластиду теж не мають такої сили. І я знаю про що говорю - на війні на моїх очах люди підривались на гранатах.
Надто багато факторів свідчить про те, що це був не звичайний теракт, а ретельно спланована провокація. Вбивство строковика. Питання: звідки взявся строковик? Не нагадує хіба 1 грудня на Банковій два роки тому? І винний - атошник, сокілець, свободівець. Ідеальний розклад для продовження компроментації добровольців і початку заборони націоналістичного руху, основою якого є ВО "Свобода" - найбільш структурована націоналістична організація в Україні.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,