У Чернівцях від інваліда вимагають хабар за продовження групи інвалідності, а в Луцьку медиків судять за побори з інвалідів. "Революція гідності" нібито відбулася, а от негідники у білих халатах точно залишилися. Є в Україні так звана медико-соціальна експертна комісія. Це єдина організація, яка фактично вирішує, хто інвалід, а хто здоровий. У минулому випуску ми показали, як депутат без проблем оформив собі недієздатність і таким чином позбувся зобов'язання віддавати мільйонні кредити. Тепер же ми покажемо, як хворий на астму вже 6 років не може отримати нещасну тисячу гривень і як за хабар людина може стати інвалідом, а справжні інваліди дивом одужують, і все через один підпис.
http://ntn.ua/uk/video/agenty_vplyvu/2015/07/01/18231
У Чернівцях від інваліда вимагають хабар за продовження групи інвалідності, а в Луцьку медиків судять за побори
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 637 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
Re: У Чернівцях від інваліда вимагають хабар за продовження групи інвалідності, а в Луцьку медиків судять за побори
Вчора феєрично заряжав павербанк в салоні київстару у Львові, будучи з розрядженим ним і навіть без свого блоку зарядки. Вірніш залишив і повернувся за ним за пару годин, поки він біля консультанта заряджався, що спеціально для того розпакував блок новий.
І от повернувся забирати, на запитання скільки з мене почув: "Я що медик - з народу гроші драти? Ніякої оплати не треба)".
Але від французького печива не відмовився :D
Кароч, та сумна ситуація, коли проблема породжує приказку.
І от повернувся забирати, на запитання скільки з мене почув: "Я що медик - з народу гроші драти? Ніякої оплати не треба)".
Але від французького печива не відмовився :D
Кароч, та сумна ситуація, коли проблема породжує приказку.