Любовне листування прокурорів
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Любовне листування прокурорів
Скандал набирає обертів.
У мережу інтернету потрапило листування між прокурором прокуратури Дніпровського району Києва Артемом Тендітним, старшим прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення прокуратури Києва Сергієм Лисенко та прокурором прокуратури Дніпровського району Києва Денисом Солов'єм.
Читаючи її, задаєшся питанням, чому люди маючи явний відхилення від норми у розвитку, займають такі посади.
Ось деякі моменти їх листування:
Тендітний А.П.: Этот пидор меня часто фоткает, мы можем и по нем зарегистрироваться
Лысенко Сергей Сергеевич:На х*я? Давай его отп*здим просто? Или давай у нас в раене у него телефон отразбоят
Соловей Денис Юрьевич: Две писды с обыска сидят Слева просила Артема номер
Тендитный: Отработать надо Гнида такая
І ось ще:
Гришин Э.: Что уже не нравлюсь тебе???
Тендитний А.П.: Нравишься
Гришын Э.: А сиськи видел как подросли?!! Ты увелич!!!
Тендитный А.П.: Мы вчера обсуждали не писать
Поки люди з явними психічними відхиленнями будуть займати ключові пости, в країні будуть процвітати злочинність грабежі і розвиватися содомія.
У мережу інтернету потрапило листування між прокурором прокуратури Дніпровського району Києва Артемом Тендітним, старшим прокурором відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням і підтриманням державного обвинувачення прокуратури Києва Сергієм Лисенко та прокурором прокуратури Дніпровського району Києва Денисом Солов'єм.
Читаючи її, задаєшся питанням, чому люди маючи явний відхилення від норми у розвитку, займають такі посади.
Ось деякі моменти їх листування:
Тендітний А.П.: Этот пидор меня часто фоткает, мы можем и по нем зарегистрироваться
Лысенко Сергей Сергеевич:На х*я? Давай его отп*здим просто? Или давай у нас в раене у него телефон отразбоят
Соловей Денис Юрьевич: Две писды с обыска сидят Слева просила Артема номер
Тендитный: Отработать надо Гнида такая
І ось ще:
Гришин Э.: Что уже не нравлюсь тебе???
Тендитний А.П.: Нравишься
Гришын Э.: А сиськи видел как подросли?!! Ты увелич!!!
Тендитный А.П.: Мы вчера обсуждали не писать
Поки люди з явними психічними відхиленнями будуть займати ключові пости, в країні будуть процвітати злочинність грабежі і розвиватися содомія.
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Re: Любовне листування прокурорів
А ви що думали тільки на сцену чи в кіно чрез койку проходять чим вища посада ти більше койок та відсутність мозгів.
Поки всіх не звільнять нафіг інаново з певними умовами не наберуть вибачте але згадаю Грузію то порядку не буде а буде весілля в Малинівці, як не крути чи не обіцяй.
Поки всіх не звільнять нафіг інаново з певними умовами не наберуть вибачте але згадаю Грузію то порядку не буде а буде весілля в Малинівці, як не крути чи не обіцяй.
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)
ICQ-650797408
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Просто мені одрузу після цієї новини стало соромно за нашу неньку Україну. В прокуратурі і такі голубки. Гидко
- Kusha
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
Пірожков!
Фото з твого телефону? Це ти щось там набираєш? Я це про достовірність викладенних тобою фактів. Є посилання на джерело ?
Фото з твого телефону? Це ти щось там набираєш? Я це про достовірність викладенних тобою фактів. Є посилання на джерело ?
Востаннє редагувалось 13 червня 2015, 17:03 користувачем Kusha, всього редагувалось 1 раз.
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Може не будемо створювати дитячий садок. Всі вже дорослі, і тема не дитяча.
- Kusha
- Зацікавлений
Та й я про теж саме. Навіщо на форумі дитячі підгллядалки? Тебе зацікавила тема прокурорів? Ти пишеш, аж присмоктуєш.. Будь дорослішим.. Запости це повідомлення на профільному форумі, або на сайті ГПУ. Тебе зрозуміють та ще й вдячні будуть... Нічого особистого, думки вголос..
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
Я не образився. Дякую за пораду, але я сам зможу вирішити де мені написати. Нічого особистого
- Сергій Пірожков
- Забанен навсегда
- Kusha
- Зацікавлений
звісно, не дитяча справа обсмоктувати та разповсюджувати жовті (блакитні) качки.. Тобі якраз під стать.. Пиши ще.Сергій Пірожков писав:Тема для обговорення не дитяча.