Интересно, а нужно праздновать или скорбить?
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 32#p319032
С Днем победы!
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1310 разів
Re: С Днем победы!
maestro писав:Интересно, а нужно праздновать или скорбить?
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 32#p319032
Это уже --придраться к словам.
Праздник--потому что победили и отвоевали .
День Памяти--потому что скорбим по победившим и отвоевавшим.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Просто коли совєти прийшли сюди в 1939-1940 роках - вони робили так само але без німців. Цей день - день перемоги одного окупанта над іншим. За допомоги окупованих народів....Leya писав:Мой дед воевал против немецких оккупантов, потерял ногу в сражении, моя бабушка была санитаркой, уже в 17 лет, и видела такое... Они бились насмерть, без страха...Это немцы жгли целые деревни!-собирали всю деревню в один дом и сжигали живьём. Это ОНИ бомбили города,убивали, насиловали.... Вы видели когда-то , как плачет ветеран? От того, что помнит, и рана эта жива..а мы забываем и унижаем их. Я помню. Я скорблю. Это мой день . День Победы над немецкой сволочью.
PS. Для мене - це день пам'яті і спомину за загиблими (усіма і з усіх боків). Хай спочивають з миром і радості їхнім душам....
Бог там, де всім добре.....
В Германии, думаю тоже день памяти жертв есть. В войне победил СССР, в составе которого была Украина в то время.
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
У другій світовій війні перемогла антигітлерівська коаліція, до складу якої входив СРСР.M.Yoda писав:В Германии, думаю тоже день памяти жертв есть. В войне победил СССР, в составе которого была Украина в то время.
Якщо брати офіційні дані, то Загальні демографічні втрати України - включно з убитими, жертвами концтаборів, депортованими, евакуйованими й тими, що рушили у вигнання разом із відступаючими нацистами, - становлять не менше 14 млн. чоловік. Це втрати найбільші й не порівняні із втратами інших країн і народів у Другій світовій війні.
Фактично, втрати українського народу становлять від 40 до 44% від загальних людських втрат СРСР.
З 41,7 мільйона людей, які мешкали до війни в УРСР, на 1945 рік залишилося тільки 27,4 мільйони чоловік.
То де була б Росія без нас, українців?
Бог там, де всім добре.....
- Kusha
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 2 рази
У Германії до 8 травня прибирають та прикрашають квітами усі без виключення військові поховання. У тому числі і братерські могили радянських вояків. Без поділу за національним походженням. Німці вважають, що перед смертю та Всевишнім усі рівні..M.Yoda писав:В Германии, думаю тоже день памяти жертв есть. В войне победил СССР, в составе которого была Украина в то время.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
это точно! я их видел по телевизору, и их много - не меньше 400 шт.nikone писав:
Головний ворог, в середині нашої країни.