Проблема с ноутом
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Проблема с ноутом
Це тошиба, там скоріше всього не може "розбудити" процесор, а не відео. Хоча в цій моделі ця проблема зустрічається дуже рідко, тому можливо там щось інше.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Дрова родные? с сайта ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Anatolich
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 4 рази
нет, дрова из сборки Driver Pack 2015-го .. родные никогда и не ставил если честно .... могу попробовать слить их и поставить ...Master писав:Дрова родные? с сайта ?
- Master
- Легенда Форуму
Ставь родные с сайта!
под свою модель!
причем желательно все! (что там есть)
часто замечаю что дрова с ДП- ков криво работают именно на ноутах!
+
Если не поможет, то можно обновить BIOS, до последней версии.
под свою модель!
причем желательно все! (что там есть)
часто замечаю что дрова с ДП- ков криво работают именно на ноутах!
+
Если не поможет, то можно обновить BIOS, до последней версии.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Підтверджую на рахунок рідних драйверів з офсайту.
Було подібне з hp pavilion g6. Драйвера були зі збірки. Поставив рідні, все ОК. Скоріше за все драйвер чіпсету не дає вийти зі сплячки.
Було подібне з hp pavilion g6. Драйвера були зі збірки. Поставив рідні, все ОК. Скоріше за все драйвер чіпсету не дає вийти зі сплячки.
Схожа проблема - при виході з гібернації чорний екран, допомагає тільки рестарт системи через кнопку. Оскільки ситуація не постійна, а має місце раз на кілька тижнів/місяців, то не заглиблювався в причини...
Огляди і новини IT рідною мовою: www.GECID.com (ex EasyCOM.com.ua)
- Anatolich
- Активіст
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 4 рази
тему вверх .... кароче все выше сказанное я сделал и без изменений .... провел кучу тестов на ОЗУ на хард .. все гуд .... но тормоза сильные ... невозмижно работать ..... может кто еще что посоветует .....
а у мене ноут починає дуже жорстоко виснути, якщо хвилини 2-3 нічого не робити, навіть в туалет не сходити, повретаюся и все. його вже не розбудити. Зависає страшно, вимикаю через кнопку, навіть не можу вимкнути. Вже декілька прог втсановили, нічого не допомагає, навантаження на ЦП знімає, але він все одно тормозить, а потом просто починає виснути. Хтось может підказати шо воно таке з ним коїться?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
приносите с понедельника, посмотрим с коллегой сисадмином. денег возьмем немногоArina писав:а у мене ноут починає дуже жорстоко виснути, якщо хвилини 2-3 нічого не робити, навіть в туалет не сходити, повретаюся и все. його вже не розбудити. Зависає страшно, вимикаю через кнопку, навіть не можу вимкнути. Вже декілька прог втсановили, нічого не допомагає, навантаження на ЦП знімає, але він все одно тормозить, а потом просто починає виснути. Хтось может підказати шо воно таке з ним коїться?
- Master
- Легенда Форуму
Приносите в СЦ , по тому как слишком мало информации для диагноза...Arina писав:а у мене ноут починає дуже жорстоко виснути, якщо хвилини 2-3 нічого не робити, навіть в туалет не сходити, повретаюся и все. його вже не розбудити. Зависає страшно, вимикаю через кнопку, навіть не можу вимкнути. Вже декілька прог втсановили, нічого не допомагає, навантаження на ЦП знімає, але він все одно тормозить, а потом просто починає виснути. Хтось может підказати шо воно таке з ним коїться?