Ну не знаю, скільки разів не відвідували Оксфорд Медикал, у мене взагалі зауважень не було до лікарів. На рахунок аналізів, буває що робиш їх у декількох місцях і результати скрізь різняться, скоріш за все і 2 аналіза були назначені в цілях підтвердження результатуДа еще обращалась к другому врачу к гинекологу так та настояла, чтоб я 2 раза сдала анализ и еще узи - думаю раскручивают на деньги. Да еще лекарства в рецепте в основном те что можно купить в их аптеке. За деньги потраченные там за 2 анализа и узи я могла бы посетить частного гинеколога и еще даже закупить лекарства для лечения.
Педиатр в Оксфорд Медикал и вообще сам центр в целом.
Re: Педиатр в Оксфорд Медикал и вообще сам центр в целом.
А я вот не доверяю этому центру - они больше как бизнесмены, а не врачи. Всегда предпочту пойти в захудалую государственную клинику.
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Не всегда так. В государственных больницах тоже куча бизнесменов. Я знаю очень хорошего частного врача и цены у него нормальные.envill писав:А я вот не доверяю этому центру - они больше как бизнесмены, а не врачи. Всегда предпочту пойти в захудалую государственную клинику.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
Стоматологія в цьому центрі, абсолютно не відповідає їхнім цінам, це просто бізнес і багато реклами. Дівчина молода, здається тільки рік чи два, як закінчила університет чи інтернатуру, знайомих знайома, так сказати. Більше туди не підемо, пів зарплати віддали за 1 зуб і зробили не краще ніж в кабінеті в якому завжди лікувалися. На рахунок інших спеціалістів незнаю.