Ау! Всем ахтунг!!! Кто продаст пару кубиков "рідини для чистки"???saint писав:По фото - або забилися або вигоріли сопла...
Можете спробувати ще 1 варіант - купіть (або десь попросіть щоб набрали декілька мілілітрів) спец рідину для чистки. У кольоровий (якщо не змінює мені мій жорсткий) заливається по 4-5 кубів у кжен із кольорів. Спробуйте заправити: 1-1.5мл рідини + інші 2.5-3мл фарби і друкуйте... Можливо сопла проб"ються. Краще було б розібрати картридж, налити всередину рідини, нехай постоя в би декілька годин (а може й нічку). Потім поклеїти , заправити і спробувати роздрукувати. Якщо не саме - гарант спалились сопла.
Якщо не хочете нікуди носити - виставіть якість друку на ВИСОКІЙ і спробуйте роздрукувати. Скоріше всього смужки не буде.
Подскажите по принтеру
Модератор: Сулейман
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Re: Подскажите по принтеру
Востаннє редагувалось 29 січня 2015, 07:39 користувачем svetliachok007, всього редагувалось 1 раз.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
- svetliachok007
- Поважний користувач
Так-так! Кубів буде явно забагато. Я десь замріялась!!!TAZIT писав:Може все таки кубиків ..., Світлячок !?
![drunk *drunk*](./images/smilies/drunk.gif)
Востаннє редагувалось 29 січня 2015, 07:39 користувачем svetliachok007, всього редагувалось 1 раз.
- Pegasus
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 7 разів
Я б так залишив. Добити картридж значно легше, ніж відмочити. І мені здається, що таки купа сопел вигоріла, особливо циан. Якщо навіть прочиститься частина жовтих та мадженти, ідеалу не буде.
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Тут такое дело - пока не попробуешь не узнаешь.
В любом случае попробовать стоит, новые картриджи стоят сейчас ого-го... :(
Но я бы попробовал сначала отмочить (написал в личку как)
В любом случае попробовать стоит, новые картриджи стоят сейчас ого-го... :(
Но я бы попробовал сначала отмочить (написал в личку как)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- svetliachok007
- Поважний користувач
Спасибо! Я передала рекомендации, пусть думают сами. Заодно и цены на новые картриджи. Если кто подскажет где их можно взять дешевле чем на аукро, буду благодарна. ![worthy *worthy*](./images/smilies/worthy.gif)
![worthy *worthy*](./images/smilies/worthy.gif)
- svetliachok007
- Поважний користувач
А приблизительные цены?Pegasus писав:https://maps.yandex.ua/-/CVCDmCz4
- Pegasus
- Активіст
Давно не купував, звичайно це було ~$17. Можна подзвонити і запитати.
Der Konstantin740iL, маркування на картриджах непоказові, краще подивіться модель залишків принтера -> тип кольорового картриджа. Світлячку підійдуть CL-39 i CL-41
А я б з нього із задоволенням витяг ролик подачі паперу![nose *nose*](./images/smilies/to_pick_ones_nose.gif)
Der Konstantin740iL, маркування на картриджах непоказові, краще подивіться модель залишків принтера -> тип кольорового картриджа. Світлячку підійдуть CL-39 i CL-41
А я б з нього із задоволенням витяг ролик подачі паперу
![nose *nose*](./images/smilies/to_pick_ones_nose.gif)
Востаннє редагувалось 29 січня 2015, 22:49 користувачем Pegasus, всього редагувалось 1 раз.
- Pegasus
- Активіст
Модель підходяща і вселяє надію. Тепер Світлячок буде мати ще одного піддослідного, щоб замочити.
Ролік так, з сірою резинкою, його видно справа в отворі для паперу. Тільки діставати потрібно акуратно, справа він має гнучкі фіксатори вісі, що відгинаються всередину.
Ролік так, з сірою резинкою, його видно справа в отворі для паперу. Тільки діставати потрібно акуратно, справа він має гнучкі фіксатори вісі, що відгинаються всередину.