Ватный пост?

Вільне спілкування
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Ватный пост?

Повідомлення Дельфин » 14 січня 2015, 15:32

sergej1974007,
тебе цікавить чи ватний той пост, чи обговорення того, що там написано?
А то нех... не зрозуміло із цієї теми. Питання було чи він ватний, а далі пішло обговорення ... і навіть не поста, а ситуації в країні в цілому. Знову пішло переписування сюди того, що є вже в інших 15-ти темах із однаковими постами. Чого не вести обговрення в одній темі???????
У нас це принято - флудіще в кожній темі нереальне... *facepalm

Відповідаючи на твоє запитання - пост НЕ ватний. Пост показує ситуацію в країні. І дуже прикро, що ти досі не бачиш різниці між російською пропагандою в голові і аналізом ситіуації в країні. Його легко можна зробити ватним, якщо додати туди пару штампів Пу-ТВ, вставити пару дурноватих слів від дурноватих персонажів, і трохи перекрутити ситуацію.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Andrey111
Активіст

Повідомлення Andrey111 » 14 січня 2015, 15:35

wishmaster.cv писав:Які наші дії, панове?!
Обьєднуватися.

На данному етапі починати з тем типу
"як підкручувати счєтчики щоб сплачувати менше, які є зараз пристрої для цього, де придбати"
"як не платити якісь податки"
"збиратися на всі можливі антиурядові страйки" найблищий 20-го числа цього місяця, 5\10.

Спілкуватися більше, писати як обманювати державу відкрито. Вже немає нічого соромного в цьому!

Andrey111
Активіст

Повідомлення Andrey111 » 14 січня 2015, 15:37

akinak писав:Чего хочет путин?
Уничтожения Украины как государства.
Готовы мы к этому? Очевидно, что нет.

Все эти разговоры про "договорится", "чтобы не стреляли", "дайте ему что он хочет" - это все сказки для детей. Нельзя договорится с путиным, как нельзя было договорится с гитлером. Такие рассуждения - от не знания истории.
Ти в корні не вірно сприймаєш проблеми.
Загроза для України це не Путін, загроза для України - це зговор олігархічних кланів.

т.е Ворог - держава в нинішньому вигляді, друг ти - простий житель міста, проста людина.

vetal_cv
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення vetal_cv » 14 січня 2015, 15:38

Пора ставити на місце МВС СБУ, які на пряму мають наводити порядок в даній ситуації, збройні сили в ато не беруть участь тільки у випадку НЧ і вторгнення іншої держави (по факту є але ВЧ немає) але так як його немає то тільки вище наведені організації іменно організації так як вони купили (не всі) собі роботу то хай дують відпрацьовувати, і ще яка кількість працівників МВС чи СБУ я думаю що цифра набагато більша ніж потрібно для охорони порядку та наведення порядку на сході, але нам внушають що це не так.

країна має всі ознаки поліцейської держави, оскільки тримає штат міліції, більш ніж вдвічі більший від світового рівня. А від зовнішніх ворогів нас захищає вдвічі менше військових, ніж від «внутрішніх». Про це пише Микола Хавронюк в «Дзеркалі тижня. Україна».

В Україні налічується 358 тис працівників МВС, тобто 780 на 100 тис. населення. Загальносвітовий же середній показник — 300 поліцейських, а за рекомендацією ООН — 222 на 100 тис. населення.

Причому це — не спадок від СРСР. Адже в 1990 р. в радянській міліції служили 628139 осіб. Населення СРСР тоді становило 293 млн. 47 тис., тобто на 100 тис. населення було 214 міліціонерів.

Під час реформи поліції в Грузії її кількість зменшилась із 70 тис. до 16 тис. і тепер становить 355 осіб на 100 тис. населення. За даними ООН (станом на 2010 рік), у сусідніх із нами країнах, схожих з Україною за політико-економічною ситуацією, поліцейських удвічі-втричі менше, ніж в Україні.

У країнах із потужною організованою злочинністю, напруженою військово-політичною ситуацією, поширеними випадками актів тероризму тощо кількість поліцейських Також менш, ніж в Україні. Найменше поліцейських — у Норвегії, Фінляндії, Індії , Китаї, Гаїті, а найбільше — в Білорусі та Росії, де зазначений показник становить, відповідно, 1442 і 976.
джерело
http://nashigroshi.org/2012/07/17/polit ... o-v-sviti/
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)

ICQ-650797408

Uma
Досвідчений
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 21 раз

Повідомлення Uma » 14 січня 2015, 15:42

Andrey111 писав: На схід зараз їдуть лише дуже тупуваті люди, які не розуміють що відбувається.
О как *wtf* . А еще недавно это были герои :shock:
Ты всегда можешь взять больше, чем ничего (c)

Andrey111
Активіст

Повідомлення Andrey111 » 14 січня 2015, 15:43

Що це нам дасть?
Такими запитаннями ми зайдемо в глухий кут.
Я особисто не готовий брати зброю в руки і робити те що потрібно(тому що боюся).
Планую робити лише те що в моїх силах.

Andrey111
Активіст

Повідомлення Andrey111 » 14 січня 2015, 15:46

Uma писав:
Andrey111 писав: На схід зараз їдуть лише дуже тупуваті люди, які не розуміють що відбувається.
О как *wtf* . А еще недавно это были герои :shock:
Ситуація змінилася. Ворог тепер зрозумілий.

Не можливо щось робити на сході, коли накази віддають зацікавленні в продовженні війни люди.
Це як зашпаклювати тріщину в падаючому будинку.

vetal_cv
Активіст
Контактна інформація:

Повідомлення vetal_cv » 14 січня 2015, 15:49

сила якраз в єдності і всі повинні переживати за державу, а так моя хата скраю, це так тільки наруку ворогу, а нині всі (більшість) якраз так думає всі думають коли все це закінчиться, раніше треба було думати коли вибори були коли ніхто не вийшов проти сиділи в тіхаря дома от тепер буде визволення і куча руйнувань нікому не потрібних окрім ворога який буде тішитися що зруйнував і так напівживу а в деяких випадках чудове підприємство чи бізнес, треба давити як клопів і не має переговорів ніяких, просто навести порядок і всіх на облік хто там був на момент дій, щоб знати їх в лице.

Ворог має бути знищений, а переговори це так відтягнути час і плюнути нам в очі, ПОРА ДІЯТИ, і доказати що система бездіяльна і наказати депутати думають що всіх не накажуть а якраз на нихвся відповідальність за це стоїть.

:ugeek:
Продаж нової та Б-У техніки з Європи та США, можна працювати під замовлення (приїжджає за 2-4 неділі)
Системи безпеки (відео - нагляд, сигналізація під ключ)

ICQ-650797408

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 січня 2015, 15:51

wishmaster.cv писав:Які наші дії, панове?!
Смотря чего мы хотим.

Если мы хотим сохранить государство, то сделать можно следующее:
1) Пойти в армию
2) Если нет возможности в армию - работать усердно. Зарабатывать денег, лучше всего за границей и присылать на родину.
3) Платить налоги. И еще перечислять денег на армию, кроме налогов.
4) Отказаться от импорта.
5) Нести деньги в банки, в гривне.
6) Экономить тепло, электричество, воду, утеплить дом/квартиру
7) Помогать бедным в бытовых вопросах.
8) Не давать взяток
9) Контролировать чиновников
Этими действиями мы поможем стране выстоять. Да, это практически все - себе в минус. Надо это понимать, что действуя так - уровень жизни ухудшится. И не факт, что жертва не будет напрасной. Способно ли украинское общество к жертвам - покажет время. Я думаю, что способно.

Если цель сохранить или улучшить уровень жизни, то действия должны быть другими, прямо противоположными.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1311 разів

Повідомлення sergej1974007 » 14 січня 2015, 15:51

Дельфин писав:sergej1974007,
тебе цікавить чи ватний той пост, чи обговорення того, що там написано?
А то нех... не зрозуміло із цієї теми. Питання було чи він ватний, а далі пішло обговорення ... і навіть не поста, а ситуації в країні в цілому. Знову пішло переписування сюди того, що є вже в інших 15-ти темах із однаковими постами. Чого не вести обговрення в одній темі???????
У нас це принято - флудіще в кожній темі нереальне... *facepalm

Відповідаючи на твоє запитання - пост НЕ ватний. Пост показує ситуацію в країні. І дуже прикро, що ти досі не бачиш різниці між російською пропагандою в голові і аналізом ситіуації в країні. Його легко можна зробити ватним, якщо додати туди пару штампів Пу-ТВ, вставити пару дурноватих слів від дурноватих персонажів, і трохи перекрутити ситуацію.

Я изначально хотел реабилитации :lol: :lol: :lol: или понимания того почему я--ватник а он--нет. :lol: :lol: :lol: .
Ну а то что обсуждать начали--так мнение то есть и мнение поддерживают я бы даже сказал большинство людей.
Таким образом то что раньше считалось страшно ватным и предавалось анафеме---сегодня стало обсуждаться.
Это ведь хорошо уже.
А если еще и действия пойдут какие-нибудь--так я только "за".
Например я (если будет время конечно)--поддержу своим присутствием любой митинг направленный на то что бы не платить налоги новые например.
Возможно пойду на митинг 5.10 (если пригласят).
Сам организовывать не буду(посчитают агентом Путина)--но к кому то присоединюсь.
пс.Вчера друзья рассказали что в садике для детей отменили чернобыльские льготы.(не ручаюсь за достоверность правда)---тоже поводорганизовать митинг.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Відповісти

Повернутись до “Балачки”