Блок живлення для шуруповерта
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Re: Блок живлення для шуруповерта
Ну а если вовсе не в силах расстаться с любимым шуруповертом, тогда есть такие готовые решения http://dnepropetrovsk.dnp.olx.ua/obyavl ... 7VuHf.html
По цене почти как новый от сети.
По цене почти как новый от сети.
шурік який працює від 220 нетак працює як від акумуляторів і це основне чому нехочу придбати новий на 220в , 20-30А це я брав з запасом краще більше чим менше тим більше скільки треба шуріку стільки і візьме , а якщо маловато буде наприклад 10А то я бачив фотки як такі блоки згорали а трансформатор в пепел перетворився, від компютера блок не підходить сам провірив, від ноута теж непідходить, нормальний якісний шурік бере до 20А при нагрузуі провірено на станціях такщо як некрути а треба щось нормальне зробити, те що в неті продається готовий блок, незнаю непробував і отзивів немає, сумнівний варіант, такшо питання залишається відкритим
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Ну так дешевая линейка само собой, смотри в сторону более дорогих.юра85 писав:шурік який працює від 220 нетак працює як від акумуляторів
п.с. у самого долгое время был от сети такой http://kotovsk.od.olx.ua/obyavlenie/shu ... 2f335937bb
Не заметил ризницы между аккумуляторным, кроме как лотереи, когда разрядится аккум.
п.с. шуруповерт зимой и летом в машине.
Если все же надумаешь, покупай 2-х скоростной.
Востаннє редагувалось 04 січня 2015, 21:34 користувачем Сулейман, всього редагувалось 1 раз.
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Тот БП АИДА реально средняя мощность порядка не более 150 Вт , своих пиковых 400 Вт он более минуты вряд ли можно надеяться что выдержит в таком форм-факторе ... .
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Кажется , ЮРА , вам лучше присмотреть себе дешёвый сварочник ... и домотать там себе нужную обмотку ... . :D
. . .
От компьютерного БП вас не устраивает момент или начальная скорость ... ?!
. . .
КП БП взащіту входить а сварочник і так маю на 380 :DTAZIT писав:Кажется , ЮРА , вам лучше присмотреть себе дешёвый сварочник ... и домотать там себе нужную обмотку ... . :D
. . .
Колись робив подібне з німецьким шуруповертом з убитою батарейкою, шурік на 18 вольт то я поставив до нього транс 600 ват 20 вольт, я ним без проблем сверлю і кручу все що потрібно, також в хазяйстві є шурік на 12 вольт з трансом 12в 5а от він шуруп 50мм в дошку закручує не завжди а про дуб і говорити нема що...
Я собі зробив на шуруповерт, який в базі мав акума на14,4В 1,2 А. 12В блок на нього якраз більше -менш.
Струм споживання - от то вже друге. При старті 4-5 А, коли просто круте в повітрі - 2-3 А, а от коли застопорити його - то 10А. Я трохи зекономив та поклав блок 12В, 6 А. Так працює, але закрутити саморіз у деревяну підлогу під самий притик - 8-9А - блока не вистачає. Як на мене самий раз - 12В, 10А.
Струм споживання - от то вже друге. При старті 4-5 А, коли просто круте в повітрі - 2-3 А, а от коли застопорити його - то 10А. Я трохи зекономив та поклав блок 12В, 6 А. Так працює, але закрутити саморіз у деревяну підлогу під самий притик - 8-9А - блока не вистачає. Як на мене самий раз - 12В, 10А.