Поділіться інструментом будь ласка, якщо хтось має.
Поділіться інструментом будь ласка, якщо хтось має.
Потрібен ключ для сгонів "американок", не можу їх викрутити з батареї. А вже холодно... Якщо хтось має змогу позичити на годину, буду вдячний. Зв язок через пп, я передзвоню.
- Вкладення
-
- kluchamer.jpg (39.81 Кіб) Переглянуто 5416 разів
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Re: Поділіться інструментом будь ласка, якщо хтось має.
Не ускладнюй. Я колись зігнув кінець ключа для болгарки і так закручував/ відкручував. Можна кусок кусокполоси таким же чином використати. Просто підігнати по розміру.321 писав:Потрібен ключ для сгонів "американок", не можу їх викрутити з батареї. А вже холодно... Якщо хтось має змогу позичити на годину, буду вдячний. Зв язок через пп, я передзвоню.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Це не по-європейськи! Навіщо мучитись, якщо ключ є. Хотів купити, але це десь 80 грн., а в мене лише два сгони. До речі, спробував зробити ключ з металевого стрижня, підпиливши болгаркою - не вийшло.Tyrex7 писав:Не ускладнюй. Я колись зігнув кінець ключа для болгарки і так закручував/ відкручував. Можна кусок кусокполоси таким же чином використати. Просто підігнати по розміру.321 писав:Потрібен ключ для сгонів "американок", не можу їх викрутити з батареї. А вже холодно... Якщо хтось має змогу позичити на годину, буду вдячний. Зв язок через пп, я передзвоню.
Востаннє редагувалось 05 грудня 2014, 11:21 користувачем 321, всього редагувалось 2 разів.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Європейский метод - викликати майстра321 писав:Це не по-європейськи! Навіщо мучитись, якщо ключ є. Хотів купити, але це десь 80 грн., а в мене лише два сгони. Доречі, спробував зробити ключ з металевого стрижня, підпиливши болгаркою - не вийшло.
Тоді мені лишається жити на кухні, бо грошей на майстра нема...kreativ писав:Європейский метод - викликати майстра
Для чого її міняєте? Якщо кран, то може підійти стара тільки поміняти сальник. Можу дати, але зарас інстумент на обєкті.
- svitkvartyr
- Зацікавлений
Почему дотянули до морозов??321 писав:Тоді мені лишається жити на кухні, бо грошей на майстра нема...kreativ писав:Європейский метод - викликати майстра
У Вас не было лета ????
АН Світ Квартир, тел.050-537-06-86
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Дивно що болгаркою не вийшло ключ зробити ... при наявності матеріалу ... :( !