Ортопедичні устілки
Ортопедичні устілки
Доброго вечора, може хто знає в нас раніше виготовляли ортопедичні устілки супінатори, де зараз іх виготовляють , а ще краще може на форумі є ортопеди, потрібна консультація, або може хто знає досвідчених ортопедів в нашому місті , буду вам вдячний за допомогу.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Re: Ортопедичні устілки
На Проспекті навпроти поліклініки в дворику (з тротуару видно вивіску) в напівпідвалі є магазинчик із ортопедичними підставками під п'ятки. Колись там купляв. Можливо і там є те, що вас цікавить.
Про це не знав!!!Дякую!Trentemoller писав:На Проспекті навпроти поліклініки в дворику (з тротуару видно вивіску) в напівпідвалі є магазинчик із ортопедичними підставками під п'ятки. Колись там купляв. Можливо і там є те, що вас цікавить.
Ще чув що біля офісу Чернівціводоканал є якась фірма що робить такі речі!!!
Телефонист-пятицентовый ...
- rchallenger
- Зацікавлений
На Проспекті, та в приміщенні поліклініки "Доктор Орто", торгують виключно імпортної продукцією, дорого, але якісніше від наших устілок. Купляв польську та українську для профілактики поперечно-продольної плоскостопості. Українські більш тонкі, тому і більш гнучкі, підійдуть для тісного взуття. Польські досить грубі, тримають стопу краще, та не в кожний черевик їх можна вкласти. Українські до 100грн, польські 200 і більше.
- Trentemoller
- Поважний користувач
Жаль що приміряти не дають, і навіть розпакувати. Тому треба обережно вибирати. Я вгадав з першого разу. За приблизно 3 місяці політ нормальний.rchallenger писав:На Проспекті, та в приміщенні поліклініки "Доктор Орто", торгують виключно імпортної продукцією, дорого, але якісніше від наших устілок. Купляв польську та українську для профілактики поперечно-продольної плоскостопості. Українські більш тонкі, тому і більш гнучкі, підійдуть для тісного взуття. Польські досить грубі, тримають стопу краще, та не в кожний черевик їх можна вкласти. Українські до 100грн, польські 200 і більше.
Та в тому то і справа, в млодості занадто займався спортом, а зараз розвалююсь-старим пердуном став:( Все те що давали міряти-мені не сподобалось-не зручно, можливо це так і має бути, але не має з ким порадитись:( Радили звернутись туди десь біля водоканалу, кажуть там роблять на замовлення, тіпа виміряють все що потрібно, роблять те що потрібно, і певної висоти і певної жорсткості, але хотілось би почути, чи все так насправді як про це так файно кажуть!
Але попереджую, всіх недоброякісних балаболів:) якщо не кулаком, то хочаб словом я ще щось можу:)))
Але попереджую, всіх недоброякісних балаболів:) якщо не кулаком, то хочаб словом я ще щось можу:)))
Востаннє редагувалось 28 листопада 2014, 00:19 користувачем man, всього редагувалось 1 раз.
Телефонист-пятицентовый ...
- rchallenger
- Зацікавлений
Не знаю чому вам примірювати заборонили, я устілки взув зі своїми черевиками, та ще й походив трохи (правда це 2пов дит поліклініки).Trentemoller писав: Жаль що приміряти не дають, і навіть розпакувати. Тому треба обережно вибирати. Я вгадав з першого разу. За приблизно 3 місяці політ нормальний.
- kuzzya
- Досвідчений
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 5 разів
- Контактна інформація:
Сыну делали на Комунальников, кажется первое здание слева. Наверно адрес у них Череповецкая, 1А.юра85 писав:Доброго вечора, може хто знає в нас раніше виготовляли ортопедичні устілки супінатори, де зараз іх виготовляють , а ще краще може на форумі є ортопеди, потрібна консультація, або може хто знає досвідчених ортопедів в нашому місті , буду вам вдячний за допомогу.
- Trentemoller
- Поважний користувач
Це навпроти поліклініки в магазині. Розпаковувати не дають :(rchallenger писав:Не знаю чому вам примірювати заборонили, я устілки взув зі своїми черевиками, та ще й походив трохи (правда це 2пов дит поліклініки).Trentemoller писав: Жаль що приміряти не дають, і навіть розпакувати. Тому треба обережно вибирати. Я вгадав з першого разу. За приблизно 3 місяці політ нормальний.