Встреча будет проходить в ресторане "гопачок" начало 18.30 http://maps.yandex.ua/?text=%D0%A3%D0%B ... 3606154564
Отписываемся кто будет

В мене мета інша. Попереднє обговорення акції.Дельфин писав:Народ, для "верхівки айсбергу" цього форуму, всього лише запис внизу сторінки в рядку "відвідувачі". Їх кількість, їх думка, їх прихильність до цього ресурсу - як і їх наявність для якогось там відмічання, це все фігня. Господарям абсолютно пофігу ця закладка на головній сторінці основного ресурсу. Так само, як і якесь там святкуання, якоїсь там там річниці, по відношенню до якихось там "відвідувачів".
Тому не грузіться "річницями". Зустріньтесь, як старі знайомі, обсудіть питання важливе. Конструктивної вам розмови.
Давай трішки раніше 18:10 - 18:15. Я буду.svetliachok007 писав:Я тоже подскочу только для обсуждения "важливого питання".
От і я ж про те. Так що ваша зустріч буде як і планувалась раніше.Tyrex7 писав: В мене мета інша. Попереднє обговорення акції.
Так. Все по плану. ;)Дельфин писав:От і я ж про те. Так що ваша зустріч буде як і планувалась раніше.